Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

nikah merasimleri.. (1 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
NİKAH MERASİMİNİ TERTİP ETMEK MAKSADIYLE DÜĞÜN SALONU KİRALAYARAK DOST VE AKRABALARI TOPLAYIP ŞENLİK YAPMAK CAİZ MİDİR? Nikah merasimi tertip etmek maksadıyla bir araya gelip şenlik etmekte beis yoktur. Hatta nikahı şenlik ile ilan etmek sünnettir. Peygamber (sav) şöyle buyurmuştur: "Nikahı ilan edip def çalınız" (Zevacır). Ancak erkek ile kadınların ayrı ayrı yerlerde olmaları gerekir. Bir yerde toplanıp şenlik etmek büyük bir vebaldır. Bu ise meydan veren kimse de büyük günaha girmiş olur.

selamün aleyküm kardeşlerim...bu konu beni çok yakından ilgilendiriyor.2 ay sonra düğünüm olcağı için allah nasip ederse...aranızda belki benim durumumda olanlar vardır diye ekledim...inşallah yaralı olur ihtiyacı olanlara...selamün aleyküm..

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun tevbeYA-HAK kardesim,
demek sende evleniyorsun. Hayirli olsun. ne deler Allah bi yastikta kocatsin. Hayirli, huzulu, mutlu evlilik sürdürmeniz dilegile.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun tevbeYA-HAK kardesim,
demek sende evleniyorsun. Hayirli olsun. ne deler Allah bi yastikta kocatsin. Hayirli, huzulu, mutlu evlilik sürdürmeniz dilegile.

allah razı olsun...hayırlı bir ömüre başlangıcım olur inşallah bu benim.rabbim herkese O'nun yolunda ilerlemeye vesile olacak evlilikler nasip etsin inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt