Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NEYİN KALDI BİR DUADAN BAŞKA...... (1 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM
BİZ ACİZ KULLARIN RABBİNE KARŞI NEYİ KALDI DİYE DÜŞÜNDÜM HANGİMİZ HAKKIYLA YAŞIYORUZ İSLAMİYETİ HANGİMİZ İBADETLERİMİZİ HAKKIYLA YERİNE GETİRİYORUZ BİZ NE KADAR EN İYİSİNİDE YAPSAK ONUN RAHMETİ ONUN MERHAMETİ OLMASA KİM KURTARIR BİZİ CEHENNEMİN O KAVURUCU NARINDAN ÇOK İBADET EDİP KİBİRLENMEYELİN HİÇ İBADET ETMEDEN KENDİMİZİ YERMEYELİM UNUTMAYALIMKİ ONUN RAHMETİ NELERE KADİR O İSTEYİNCE NELER OLMAZKİ ONUN RIZASINI KAZANMAYA ÇALIŞALIM HİÇ BİŞEY YAPAMASAKTA SAMİMİ OLARAK ELLERİMİZİ AÇIP DUA EDELİM YALNIZCA KENDİMİZE DEĞİL HERKESE YARDIMA MUHTAÇ DEMİYORUM HERKESE DİYORUM ÇÜNKÜ HERKESİN DUAYA İHTİYACI VAR DÜŞÜRMEYELİM DUALARI DİLİMİZDEN .......
DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE.....
ALLAH A EMANET OLUN.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
RE: NEYİN KALDI BİR DUADAN BAŞKA......

SELAMUN ALEYKÜM
BİZ ACİZ KULLARIN RABBİNE KARŞI NEYİ KALDI DİYE DÜŞÜNDÜM BİR HANGİMİZ HAKKIYLA YAŞIYORUZ İSLAMİYETİ HANGİMİZ İBADETLERİMİZİ HAKKIYLA YERİNE GETİRİYORUZ BİZ NE KADAR EN İYİSİNİDE YAPSAK ONUN RAHMETİ ONUN MERHAMETİ OLMASA KİM KURTARIR BİZİ CEHENNEMİN O KAVURUCU NARINDAN ÇOK İBADET EDİP KİBİRLENMEYELİN HİÇ İBADET ETMEDEN KENDİMİZİ YERMEYELİM UNUTMAYALIMKİ ONUN RAHMETİ NELERE KADİR O İSTEYİNCE NELER OLMAZKİ ONUN RIZASINI KAZANMAYA ÇALIŞALIM HİÇ BİŞEY YAPAMASAKTA SAMİMİ OLARAK ELLERİMİZİ AÇIP DUA EDELİM YALNIZCA KENDİMİZE DEĞİL HERKESE YARDIMA MUHTAÇ DEMİYORUM HERKESE DİYORUM ÇÜNKÜ HERKESİN DUAYA İHTİYACI VAR DÜŞÜRMEYELİM DULARI DİLİMİZDEN .......
DULARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE.....
ALLAH A EMANET OLUN.

Aleyküm selam Rahman razı olsun çok anlamlı bir konuya değinmişiniz Rabbim sevabınıza yazsın inşaallah...Rabbim dua edenin duasına icabet ederim ben ona şah damarında daha yakınım buyurmaktadır.Bu dünyada dualarımız kabul olmadı diye üzülmeyelim Rabbim amel defterimize sevap olarak kaydecektir ve ahirette karşılığı verilecekitir Dualarımızı hayatımızdan eksiltmeyelim artıralım inşaallah selam ve dua ile...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

zynp_rukiye yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM
BİZ ACİZ KULLARIN RABBİNE KARŞI NEYİ KALDI DİYE DÜŞÜNDÜM BİR HANGİMİZ HAKKIYLA YAŞIYORUZ İSLAMİYETİ HANGİMİZ İBADETLERİMİZİ HAKKIYLA YERİNE GETİRİYORUZ BİZ NE KADAR EN İYİSİNİDE YAPSAK ONUN RAHMETİ ONUN MERHAMETİ OLMASA KİM KURTARIR BİZİ CEHENNEMİN O KAVURUCU NARINDAN ÇOK İBADET EDİP KİBİRLENMEYELİN HİÇ İBADET ETMEDEN KENDİMİZİ YERMEYELİM UNUTMAYALIMKİ ONUN RAHMETİ NELERE KADİR O İSTEYİNCE NELER OLMAZKİ ONUN RIZASINI KAZANMAYA ÇALIŞALIM HİÇ BİŞEY YAPAMASAKTA SAMİMİ OLARAK ELLERİMİZİ AÇIP DUA EDELİM YALNIZCA KENDİMİZE DEĞİL HERKESE YARDIMA MUHTAÇ DEMİYORUM HERKESE DİYORUM ÇÜNKÜ HERKESİN DUAYA İHTİYACI VAR DÜŞÜRMEYELİM DULARI DİLİMİZDEN .......
DULARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE.....
ALLAH A EMANET OLUN.

Aleyküm selam Rahman razı olsun çok anlamlı bir konuya değinmişiniz Rabbim sevabınıza yazsın inşaallah...Rabbim dua edenin duasına icabet ederim ben ona şah damarında daha yakınım buyurmaktadır.Bu dünyada dualarımız kabul olmadı diye üzülmeyelim Rabbim amel defterimize sevap olarak kaydecektir ve ahirette karşılığı verilecekitir Dualarımızı hayatımızdan eksiltmeyelim artıralım inşaallah selam ve dua ile...
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM DUASIZ BEDEN KÖKSÜZ AĞACA BENZER ..............

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

EVET KARDEŞİM AYNI FİKİRDEYİM DUADAN BAŞKA NEYİMİZ KALDI
RABBİM YALVARIYORUM SANA LAYIK İSTEDİĞİN GİBİ BİR KUL OLMAMIMIZI NASİP ET ŞU KALBİM SENİ ZİKRETMEDİĞİ ZAMAN ÇOK MUTSUZ OLUYORUM HİÇBİR ŞEY BENİ MUTLU ETMİYOR O ZAMAN...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

YENIDEN DOGUS yazdı:
EVET KARDEŞİM AYNI FİKİRDEYİM DUADAN BAŞKA NEYİMİZ KALDI
RABBİM YALVARIYORUM SANA LAYIK İSTEDİĞİN GİBİ BİR KUL OLMAMIMIZI NASİP ET ŞU KALBİM SENİ ZİKRETMEDİĞİ ZAMAN ÇOK MUTSUZ OLUYORUM HİÇBİR ŞEY BENİ MUTLU ETMİYOR O ZAMAN...
A.s
allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt