Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

neyin acısını çekiyorum acımı onuda bilemiyorum (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
çok şükür ALLAH A olan inacım var ,çok şükür inkar edenlerden değilim ..ama korkum neden peki...neden aklımda sadece ölüm vardı ...neden olduğunu düşündüğümde yeteri kadar kulluk görevimi yapamadığımdan olsa gerek dedim.. gerçekten en kötüsü ve en korkunç düşüncemdi bu ..yapamıyordum kulluk görevimi ..Peygamber Efendimizin(s.a.v) Rabbim için hep iyi ahlaklı davrandı.Efendimiz(s.a.v) mükemmeldi.....ağladığım zamanlarda çok oldu neden dedim O nun davrandığının O nun ahlakının binde birine sahip değilim .. ne kadar hayırlı işlerle uğraşsamda hep günahlarım peşimdeydi..belkide ölsem kendimi öldürsem hem daha fazla günah işlememiş olurdum diye içimden geçirirken kendime geldim ... ÇOK BÜYÜK BİR SINAVDAYIM.. eğer bu düşüncem (kendimi öldürmek)bana biraz olsun mantıklı gelmiş olsaydı Rabbimin huzuruna günahkar ve amellerim kötü bişekilde çıkıcaktım ..Düşünün Rabbimin verdiği canı kendiniz alıyorsunuz ... Akıl almaz bişey... o şeytan en hassas damarımızı yakalıyor.. en ince duygularımızdan sızıp kendine alet etmeye çalışıyor , cehennemin ateşlerinde yanmamızı istiyor.. ama Rabbimin izniyle o şeytana arkadaş olmuycam ... arkadaşlarım sizlere bu yazıyı yazmamın nedeni önemli benim için... Olumsuzlukların hiç birinden yılmamamız gerekir .. ölüm zaten çok yakınımızda .. 1 saniye sonramızdan bile haberimiz yokken niye Rabbimin verdiği canımıza kıyalım ki ... evet acı çekiyoruz üzülüyoruz ama bu bizim sınavımız değilmidir sonuçta... o acıların bedeli bize çok güzel bir mükafat olarak geri dönecekse niçin şikayet ederiz ki halimize ...iyi ahlaklı iyi insan iyi bir kul olmak Rabbim e ,oda elimizde değilmidir.. hep bi şekilde ibadetlerimizi yaparken yada ibadet yapmaya niyet ettiğimizde hep o şeytanın engelleriyle karşılaşırız... inancı kuvvetli olan aşıyor bu engelleri ya olmayanlar .. onun zavallı oyunlarına yenik düşüyorlar...Ne olursa olsun ilk önce insanda Yaratan ın korkusu ve Rabbimin sevgisi olmalı.... işte o zaman engelleri aşıp doğru yolda sağlam ve kalıcı adımlarla yürürüz... zaten bu can emanet değilmidir bizde ..emanete ihanette olmaz o zaman .. ben inancımdan dolayı O na olan SEVGİMDEN VE KORKUMDAN dolayı emanetine ihanet etmedim .. RABBİMİN izniylede etmiyeceğim ............
Rabbim büyük O herşeyi görüyor ve biliyor.. ALLAH ım doğru yolundan ayırmasın ...(AMİN )

sude-naz

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜMSELAM arkadaşım allahın verdiği canı allahtan başka kimse alamaz.ALLAH doğru yoldan hiçbirimizi ayırmasın.Allah(c.c) sığınıp ona inandıkça üstesinden gelinemecek hiç birşey yoktur.Dertini veren allah dermanınıda verir.Fakat ona karşı görevlerimizide yerine getirmemiz gerekir..A.E.O ARKADAŞIM:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim büyük O herşeyi görüyor ve biliyor.. ALLAH ım doğru yolundan ayırmasın ...(AMİN)

selamün aleyküm kardeşim.
zaten sen kendin cevabını biliyor vede yazmışsın.ALLAHIM cümlemizi dogru yoldan ayırmasın.amin.selametle.:H:H:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt