Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

neyi bekliyorsunuz? güzel bi hisse... (1 Kullanıcı)

eminn_

Kayıtlı Kullanıcı
Neyi bekliyorsunuz?

Mübarek bir zat, bir Müslümana ait kabrin önünde durup, talebelerine sorar:
--Bu kabirdeki kişi, tekrar dünyaya gelse sizce ne ile uğraşır, ne yapar?
Talebenin birisi der ki:
--Elbette sürekli namaz kılar.
Diğer bir talebe de der ki:
--Devamlı oruç tutar.
Bir diğeri de der ki:
-- Cihat eder, emri maruf yapar.
Velhasıl talebeler faydalı bütün işleri sayarlar. O zat buyurur ki:
--Bu mezarda yatan kişinin dünyaya tekrar gelip gelemeyeceği şüphelidir. Ama sizin oraya gideceğiniz kesindir; yani siz de onun gibi öleceksiniz. O halde neden şimdi bu söylediklerinizi yapmıyorsunuz? Neyi bekliyorsunuz? Onun kaybettiği fırsatı, siz bir ganimet bilmelisiniz yarına bırakmadan bu faydalı işlerle uğraşmalısınız .

-

hatice kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Neyi bekliyorsunuz? Onun kaybettiği fırsatı, siz bir ganimet bilmelisiniz yarına bırakmadan bu faydalı işlerle uğraşmalısınız . İNŞALLAH...A.E.O.

eminn_

Kayıtlı Kullanıcı
sende Allah aemenatsin

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Hakikaten de neyi bekliyoruz ben bile bilmiyorum.dinimi daha cok yasamak ve nefsime daha cok soz gecirmek istiyorum.Ama yinede yapamiyorum.kendi kendime tamam bu sefer sunu sunu yapicam diyorum ama bir saat sonra degisiyor eskisi gibi oluyorum.Sizden ricam hepinizden su fakir kardesinizide dualarinizda unutmayin.Allah c.c. beni bu gafletten kurtarsin.

Allah c.c. ye emanet olun.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm. Emeğine sağlık kardeşim. ALLAH razı olsun.
ALLAHım o beklenen an gelmeden evvel ahiret azığını hazırlayanlardan eylesin...
amin

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Bu mezarda yatan kişinin dünyaya tekrar gelip gelemeyeceği şüphelidir. Ama sizin oraya gideceğiniz kesindir; yani siz de onun gibi öleceksiniz. O halde neden şimdi bu söylediklerinizi yapmıyorsunuz? Neyi bekliyorsunuz? Onun kaybettiği fırsatı, siz bir ganimet bilmelisiniz yarına bırakmadan bu faydalı işlerle uğraşmalısınız .

________selamün aleyküm işte nefsimizin gerçegi apaçaçık bildigi halde bir türlü aşamadıgımız gaffletimizi yüzümüze vuran güzel bir kıssa
rabbim razı olsun ..kalplerimize en derinden tesir etmesi duası ile
selametle_________

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt