Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

neyi asla affetmezsiniz? (1 Kullanıcı)

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
ben aldatılmayı asla affedemem.. bence çoğu insanda affedemez belki affettim der ama o insanla yanyana olduğu sürece herzaman hep zihninde olur.. unuttuğunu sanar affettiğini sanar ama bir yüzleşse bir yoklasa kalbini o affedemediğini haykırır..

kimi insanlar kolay kolay gidemez affedemesede o insanla yaşamaya devam eder çocuğu için katlananlar mesela..
kadın affedemesede gidemiyordur elini kolunu bağlayan evlatları için diz çöker ihanete..
yüreğinde kırgınlık kızgınlık öfke çöpe giden yıllar..
ihanet affedilir mi?
affedilsede eskisi gibi olunur mu?
seven insanda aldatır mı?
neden ihanete uğrar insan?
nekadar çok soru barındırıyor bu konu..

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de düşünüyorum, ben de ihaneti katiyen affedemezdim... ;

Bazı erkekler genelde, hamilelik dönemlerinde vs. eşlerini aldatıp bunda kendilerini haklı buluyorlar. Bizim yaradılışımız bu tek kadına bağlı kalamayız özgür olalım diyenler var. Tamam özgür ol da eşinin sana sağladığı özgürlük kadar!

Üstelik erkek aldatsa oluyor da kadın aldatsa olmuyor nedense... Erkeklik gururu var da kadınlık gururu yok mu yani?!

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Yapılan haksızlığı.. Kime olursa olsun..

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de düşünüyorum, ben de ihaneti katiyen affedemezdim... ;

Bazı erkekler genelde, hamilelik dönemlerinde vs. eşlerini aldatıp bunda kendilerini haklı buluyorlar. Bizim yaradılışımız bu tek kadına bağlı kalamayız özgür olalım diyenler var. Tamam özgür ol da eşinin sana sağladığı özgürlük kadar!

Üstelik erkek aldatsa oluyor da kadın aldatsa olmuyor nedense... Erkeklik gururu var da kadınlık gururu yok mu yani?!

evet doğru sana katılıyorum.birde aldatıp ta kendilerini haklı buluyorlar aldattım çünkü.... çünküsü yok nedeni ancak bozuk bir kişilik sağlam olmayan karakter ve vicdansızlık olabilir..
birde ben ihanet edene ihanet etmem yani onun yaptığı kötü davranışa aynı şekilde karşılık vermem veremem oysa bazıları bende yaparım diyor ben kimse için kişiliğimi yüreğimi kirletemem.. nefret ederim silerim çok üzülsemde onun kadar basitleşemem.. en doğrusu allaha bırakmaktır allah yarına bırakır ama asla yanına bırakmaz..

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
Bana yapılan ihaneti asla ve asla affetmem aldatmayı hazmedemem hem de hiç kim olursa olsun katlanamam en tiksindiğim konudur..
Allah başa vermesin

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=3]ben aldatılmayı asla affedemem.. Bence çoğu insanda affedemez belki affettim der ama o insanla yanyana olduğu sürece herzaman hep zihninde olur.. Unuttuğunu sanar affettiğini sanar ama bir yüzleşse bir yoklasa kalbini o affedemediğini haykırır..

Kimi insanlar kolay kolay gidemez affedemesede o insanla yaşamaya devam eder çocuğu için katlananlar mesela..
Kadın affedemesede gidemiyordur elini kolunu bağlayan evlatları için diz çöker ihanete..
Yüreğinde kırgınlık kızgınlık öfke çöpe giden yıllar..
Ihanet affedilir mi?
Affedilsede eskisi gibi olunur mu?
Seven insanda aldatır mı?
Neden ihanete uğrar insan?
Nekadar çok soru barındırıyor bu konu..[/sıze]

büyük lokma ye büyük konusma derler ama cocugum olsa da aldatılmayı haz medemm ablacım

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
Ihanet affedilir mi?
Affedilsede eskisi gibi olunur mu?
Seven insanda aldatır mı?
Neden ihanete uğrar insan?

BU SORULARIN HİÇ OLMAMAI BAHSEDİLMEMESİ GEREK BİR SEVGİ DE ÇÜNKÜ GÖZLER SEVDİĞİNDEN BASKASINI GÖRMEZ GÖREMEZ
TAHAMMÜL EDİLEMEYEK Bİ KONU BANA GÖRE
HAKLI MIYIM???

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
Bana yapılan ihaneti asla ve asla affetmem aldatmayı hazmedemem hem de hiç kim olursa olsun katlanamam en tiksindiğim konudur..
Allah başa vermesin

amiinnn.. allah muhafaza eylesin bizi öyle insanlardan
bende nefret ederim bu konudan ama etkileniyor insan duydukça ve yüzleşmek istiyor bu gerçekle zorda olsa..

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
bizim affedemeyeceğimiz çok şeyler var elbette.. ben şuan dünyanın farklı yerlerinde müslümanlara yapılan işkenceleri insan olan hiçkimsenin kabul edemeyeceğini düşünüyorum ve o zulüme uğrayanlar asla affetmeyecekler kendilerine yapılanları allah onların ahını yerde bırakmasın onların affedemeyeceği şeyler bizlerinkinden çok daha büyük.. dilerim allahın gazabıda büyük olur ve rabbim onları hiç ama hiç affetmez zaten kafir oldukları için affedilmeyecekleride ortada.inşallah rabbim en kısa zamanda azapla kahreder onları

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ihaneti..
Yalani..
Ve sadakatsizligi..

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer sonradan pişman olacaklarsa her şeyi affederim. :)

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Asla diye bir kelimeyi unutun, en zor affedeceğiniz deyin , sırası ile deyin ama asla demeyin! niye???
Asla diye birşey yokmuş ben bir örneğim...ne o ördek?? ördek değil örnek, yani denek
Affedemiyeçeğim en zor şey??? yok ki öyle birşey...
Bende dahil, Rabbim affederse bize ne düşer ki???

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Şeytan, nefis ve gençlik..Hele hele birde o imkan ve zemin varsa..(Allah muhafaza)

Siz yinede affedin...

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim affettikten sonra bize lafmı düşer bizler kimiz ki ??? diye düşünüyorum bu konuda hep
Ama başa gelmeden bilenmez tabi
Gönül ister ki hiç böyle şeylere gerek bile olmasın Rabbim affedilmicek boyutlarda hiç bişey yaşatmasın bizlere İnşALLAH.

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
20 Eylül'de her şeyi affederim yazmışım, hala fikrimi değiştirmedim...

Sanırım herkesi affederim ama yine eskisi gibi sevmem. :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt