Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NEREYE GİDİYORUZ????? (1 Kullanıcı)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
EWET :NEREYE GİDİYORUZ?BİLEN VARMI Kİ BANA CEVAP VERSİN: BEN BU SORUYLA BİR GİRDAPTA GİBİYİM.MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ.ELHAMDURULLAH.HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ.EWET MÜSLÜMANIZ AMA NE KADAR?NE KADAR MÜSLÜMAN GİBİ YAŞIYORUZ??ŞU RAMAZAN DA ORUÇ TUTAN İNSAN SAYISI TUTMAYANLARDAN DAHA AZ.SIRF BÜYÜK ŞİRKETLERDE ORUÇ TUTAN KİŞİ SAYISI BİR ELLİN PARMAKLARINDAN BİLE AZ OLDUĞU İÇİN ORUÇ TUTULMAMASI İSTENİYOOO.KENDİ ÜLKEMİZDE DİNİMİZİ NİYE YAŞAYAMIYORUZ?CUMA GÜNLERİ BİLE DÜNYA HAYATA İÇİN 20-25 DK.SÜREN CUMA NAMAZINI TERK EDİYORUZ.EGER KAPALI BİR BAYANSANIZ,OKUMA HAKKINIZ ELİNİZDEN ALIR.EN İYİ ÜNİVERSTE BİLE KAZANSANIZ TOPLUMUN BİR BÖLÜMÜ SİZİN BAŞARINIZI HAZMEDEMEZ.TEBRİKLER YERİNE ENĞELLERLE KARŞILAŞIRSINIZ."SİZDEN EN ZSOR OLANI İSTERLER"DÜNYA İÇİN AHİRETİNİ TERK ETTT....BU KOLAYMIŞ GİBİ GELİR ONLARA ÇÜNKÜ ONLAR SENİN GİBİ YAŞAMAZ.ONLAR HAKLI BİZLER HAKSIZ OLAN İLAN EDİLİRİZ. HİÇ DİKKAT ETTİNİZMİ????HRİSTİYANLAR.CUMARTESİ GECESİNDEN PAZAR AKŞAMINA DEK İBADET EDERLER.CUMARTESİNDEN PAZARA DEK İŞ YAPMAZ,TESBİHLERİNİ ÇEKİP PAZAR GÜNLERİ AİLECE KİLİSEYE GİDİP İBADETLERİNİ YAPARLAR.YENİ DOGAN ÇOÇUGU KİLİSEDE VAKTİZ EDER.DÜĞÜN LERİNİ KİLİSEDE YAPARLAR.OKULLARINDA,İŞYERLERİNDE.SOKAKTA HER YERDE İBADETLERİNİ YAPARLAR... YA BİZLER...CUMA GÜNLERİ NAMAZ'A GİTMEYİ BIRAKINDA.TESBİH ÇEKENİMİZ BİLE ÇOK AZ.DÜĞÜNLERİMİZ ŞAHANE VE GÖRKEMLİ OLMASI İÇİN CABALARIZ.DOGAN ÇOÇUKLARIMIZA OKUTTUĞUMUZ KURANLARIN KACINI CAMİDE OKUTTUK?OKULUMUZU,İŞYERİMİZİ ,SOKAĞI BIRAK.EVLERİMİZDE4 YAŞAMAZ OLDUK.HRISTİYANLARIN HEPSİ KİTAPLARINI BİLİRKEN.BİZLER ÇOĞUMUZ YÜCE KİTABIMIZI OKUMAYI BİLMİYORUZ.ONLAR KÜÇÜK YAŞTA İBADETLERİNİ ÖĞRENİYORLAR.BİZDE BU DÜŞÜNCE KÜÇÜK ÇOÇUĞU KÖRELTMEYİN DENİYOR.ADİLMİ BUU????

rimano

Kayıtlı Kullanıcı
RE: NEREYE GİDİYORUZ?????

Eger yanlis bilmiyorsam cumartesi yahudilerin, pazar gunude hristiyanlarin kutsal gunu, biz muslumanlarin ise cuma gunu... Ulkemizde cumartesi ve pazar gununun tatil olma sebebi ise bati ulkelerinde o gunler tatil oldugu icindir biz cuma gununu tatil etsek oralarda cuma gunu is gunu oldugundan ticaret hayati icin problem cikacaktir. kanimca bu sorunun cozumu cuma gununu tatil ilan etmek degil ama isverenlerin calisanlarina en azindan cuma namazi icin kolaylik saglamalaridir. bazi firmalar buna izin veriyolar. ama hepsi vermiyor malesef... serzenislerinizde haklisiniz...

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

Selamunaleykum kardeşim,
Kardeşim düşüncelerine olduğu gibi katılıyorum, hatta eksik bile yazmışsın diyebilirim. bende birkaç gün önce bu konuya benzer "NASIL MÜSLÜMANIZ" başlıklı bir yazı yayınladım ama maallesef ARKADAŞLAR "AŞK" konusuna gösterdiğ ilgiyi bu konuya göstermediler, tabi buda bizim forum üyelerinin düşünmesi gereken bir konu.
k.s.e.o.

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
Selamunaleykum kardeşim,
Kardeşim düşüncelerine olduğu gibi katılıyorum, hatta eksik bile yazmışsın diyebilirim. bende birkaç gün önce bu konuya benzer "NASIL MÜSLÜMANIZ" başlıklı bir yazı yayınladım ama maallesef ARKADAŞLAR "AŞK" konusuna gösterdiğ ilgiyi bu konuya göstermediler, tabi buda bizim forum üyelerinin düşünmesi gereken bir konu.
k.s.e.o.
ewet az bu konuları büyüklerimiz cözmeli.tanıdığım yabancı arkdaşlarım bile.türkiyede birçok kişi dinini bilmiyor demesi beni üzüyor.bu yazdıklarım tamamiyle şahsi düşüncem.istanbulun göbeğinde tatılan inciller.ve diğer kitaplar öyleki sırf merak için alıp okuyan var.merak ediyorsa herkes sokaktaki satılan kitabı ben islamı ve KURANI KERİMİ DAĞITMAK İSTİYORUM.BELKİ KİMBİLİR MERAK İÇİN İNCİL ALIP OKUYANLAR KENDİ KİTAPLARINIDA OKUR......EYÜP SULTAN(H.Z.)LERİ KONUK OLDUĞU BİR EVİN ODASINDA DUVARDAKİ KURANI KERİM VAR DİYE UYUMAYIP SABAHA DEK HEM KURAN-I KERİMİ ZİKREDİP HEMDE ONA OLAN SAYGI VE SEVGİSİNDEN AYAKTA SABAHLAMIŞ.BUNCA BÜYÜK ALİMLERİMİZ KURANA HÜRMET EDERKEN.KAÇIMIZ EVİNDEKİ KURAN-I KERİMİ BULUNDUĞU ORTAMDA BÖYLE DAVRANIYOR.OKUYA ŞİFA OKUMAYANA BELA..ŞİFADAN MAHRUM KALMAYALIM..

rimano

Kayıtlı Kullanıcı

bati medeniyetleri o kadarda dindar hristiyan degiller. bati medeniyetleri cogunlukla sekulerdir. adamlar yeri geliyor hz isayi bile karikaturize edebiliyolar. bbcde gecenlerde papayi elestiren bir haber cikti. kardinalken subyanci papazlarla ilgili olaylari ortbas etti diye. adamlar kendi dinlerinin en ust kismindaki kisiyi bile elestirmekten cekinmiyorlar.
kaldiki adamlar oyle sekulerlesmislerki abuk sabuk bir suru din uyduyorlar yok jeday dini, yok sciencefistler. yok rael tarikati ilk aklima gelenler... bunun gibi abuk sabuk birsuru din uydurup o dinlere yoneliyorlar..

aliyasir

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BU HALE GELİŞİMİZ SİYONİSTVE HAÇLI PİSLKLERİNİN(RABBİMİZ "MÜŞRKLER PİSLİKTİR" )DİYORÜLKEMİZ ÜZERİNDE YILLARDIR UYGULADIĞI KÜLTÜREL İŞGALİN YANSIMASIDIR.YERYÜZÜNÜN SÜPER KAFİRLERİ VE YERLİ İŞBİLİKÇİLERİNİN İĞRENÇ MEDYASI ,SATILMIŞ KALEMLERİ,AZ BİR MENFAAT KARŞILIĞI SATIN ALDIĞI BELAM ALİMLERİ(HERKESİN KEYFİNE GÖRE SİPARİŞE GÖRE FETVA VERENLERİ KASTEDİYORUM)MODASISIYLA,KANUNLARINI KANUNLARIMIZ YAPMALARIYLE,İNSANLARI KARUN GİBİ DÜŞÜNDÜREN KAPİTALİST EAKAONOMİK MODELLERİYLE İNSANIMIZIN BEYNİNİ YIKAYARAK YARATILIŞ GAYEMİZDE UZAKLAŞMAMIZI BAŞARMIŞ GİBİ GÖRÜNMEKTE İSEDE BU BİZİ ÜMİTSİZLİĞE DÜŞÜRMESİN.ÇÜNKÜ HAK HER ZAMAN MUTLAK GALİPTİR.YETERKİ BİZ İNSANIMIZA TEVHİDİ ŞİRKİ İMANI AKİDEYİ ANLATABİLELİM.NASIL BİR ALLAHA İMANA ETTİĞİNİ NASIL BİR NEBİYE TABİ OLDUĞUNU ANLATALIM.YANİ RABBİMİZİN BUYURDUĞU GİBİ"EY İMAN EDENLER İMAN EDİN" MESAJINI ULAŞTIRALIM.YANİ İNSANIMIZI İMANIMIZI İMAN HAKİKATLERİNE YÖNELTELİM SONRA AMELLERLE TANIŞTIRALIM.YOKSA İSTEDİĞİ KADAR İBADET ETSİN ŞİRK İÇİNDE İSE NE FAYDASI VAR KARDEŞİM BU KONULAR UZUN KONULAR YARAMA PARMAK BASTIĞIN İÇİN ACİZANE BİR ŞEYLER YADZIM.HERŞEYİN EN İYİSİNİ ALLAH BİLİR. MTETİK KARDEŞİM SİTEMİNDE HAKLI KARDEŞLERİMİZ BÖYLE TEVHİD KONULARINDA NE DÜŞÜNDÜKLERİNİ PAYLAŞMALIDIR.RABBİMİZ KAYITSIZ ŞARSIZ İMAN EDEN SALİH AMEL İŞLEYEN HAKKI VE SABRI TAVSİYE EDEN KULLARINDAN ETSİN.AMİN

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

aliyasir yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BU HALE GELİŞİMİZ SİYONİSTVE HAÇLI PİSLKLERİNİN(RABBİMİZ "MÜŞRKLER PİSLİKTİR" )DİYORÜLKEMİZ ÜZERİNDE YILLARDIR UYGULADIĞI KÜLTÜREL İŞGALİN YANSIMASIDIR.YERYÜZÜNÜN SÜPER KAFİRLERİ VE YERLİ İŞBİLİKÇİLERİNİN İĞRENÇ MEDYASI ,SATILMIŞ KALEMLERİ,AZ BİR MENFAAT KARŞILIĞI SATIN ALDIĞI BELAM ALİMLERİ(HERKESİN KEYFİNE GÖRE SİPARİŞE GÖRE FETVA VERENLERİ KASTEDİYORUM)MODASISIYLA,KANUNLARINI KANUNLARIMIZ YAPMALARIYLE,İNSANLARI KARUN GİBİ DÜŞÜNDÜREN KAPİTALİST EAKAONOMİK MODELLERİYLE İNSANIMIZIN BEYNİNİ YIKAYARAK YARATILIŞ GAYEMİZDE UZAKLAŞMAMIZI BAŞARMIŞ GİBİ GÖRÜNMEKTE İSEDE BU BİZİ ÜMİTSİZLİĞE DÜŞÜRMESİN.ÇÜNKÜ HAK HER ZAMAN MUTLAK GALİPTİR.YETERKİ BİZ İNSANIMIZA TEVHİDİ ŞİRKİ İMANI AKİDEYİ ANLATABİLELİM.NASIL BİR ALLAHA İMANA ETTİĞİNİ NASIL BİR NEBİYE TABİ OLDUĞUNU ANLATALIM.YANİ RABBİMİZİN BUYURDUĞU GİBİ"EY İMAN EDENLER İMAN EDİN" MESAJINI ULAŞTIRALIM.YANİ İNSANIMIZI İMANIMIZI İMAN HAKİKATLERİNE YÖNELTELİM SONRA AMELLERLE TANIŞTIRALIM.YOKSA İSTEDİĞİ KADAR İBADET ETSİN ŞİRK İÇİNDE İSE NE FAYDASI VAR KARDEŞİM BU KONULAR UZUN KONULAR YARAMA PARMAK BASTIĞIN İÇİN ACİZANE BİR ŞEYLER YADZIM.HERŞEYİN EN İYİSİNİ ALLAH BİLİR. MTETİK KARDEŞİM SİTEMİNDE HAKLI KARDEŞLERİMİZ BÖYLE TEVHİD KONULARINDA NE DÜŞÜNDÜKLERİNİ PAYLAŞMALIDIR.RABBİMİZ KAYITSIZ ŞARSIZ İMAN EDEN SALİH AMEL İŞLEYEN HAKKI VE SABRI TAVSİYE EDEN KULLARINDAN ETSİN.AMİN
BENİ BU KONUDA YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDE.

sert

Kayıtlı Kullanıcı

MÜ'MİN OLANLARIN ÇOKTUR CEFASI
AHİRETTE ÇIKAR ZEVK-U SAFASI

Sanırım anlatabilmişimdir kısa ve öz B)B)B)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

Selamunaleykum kardeşlerim,
Daha önce "NASIL MÜSLÜMANIZ" başlıklı bir forum sayfası açtığımı söylemiştim, ama forum başlığı "ÇOK ÖNEMLİ. LÜTFEN OKUYUP GEÇMEYİN" olacak. konusu bu konu ile örtüşüyor. birde oradan bakarsak ufkumuz geniler inşallah.
ks.e.o.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt