Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NERELİSİN SEN (1 Kullanıcı)

Duaa

Kayıtlı Kullanıcı
Zevk ve sefa içersinde ALLAHIN nimetlerini nankörce tüketirken kapım çaldı bir gün ...... Elimdeki yemeği usana usana bırakıp kapıyı açtım.Karşımda zayıf cılız ve küçük boylarda bi çocuk...Kim olduğunu ve neden geldiğini bilmiyordum ve süzmeye başladım göz altından.Gözüme ilk ilişen 2 damla yaşından ziyade elbisesinin yamalı ve yırtık olduğunu ve üzgün ve umutsuz bakışları ilgimi çekmişti ilk an....Kardeşim sen limsin demeye kalmadan bana kızgın olduğunu belli edercesine beni dinlemeden ve takmadan içeri girdi evimden.....Kapıyı kapatırken şoktaydım .Kimdi ve neden gelmişti bu çocuk....Evimizn lüks eşyalarını kırgın ve amaçsız bakışlarıyla tarıyor,adeta bana yanlış yollarımın derslerini verircesine söz girdi nihayet...Aabii dedi...Neden senin evin bu kadar güzel ve yemeklerin ne kadarda çok.Bizim orda bu yemeklerin ancak hayalini kuruyoruz................Allah Allah ..dinelemeye konsantre olmuştum onu buz gibi kaskatı kesildim.....Devam etti...Aabi buralarda hiç evinize hiç bombalar atılmazmı...Neden burası bu kadar sessiz neden çığlıklar yok.Hiç bir yer yanmıyor neden anneler feryat etmiyor neden yabancılar sizlere saldırmıyorlar...Ben hiçç masum bebek ölülerine rastlamadım aabi neden bunlar yok............Ben dayamadım bir an..üzerimdeki mahcubiyetle birlikte nefsimin ateşlemesinin yardımıyla ona neden geldin buraya halbuki bizim sizden haberimiz yoktu.Neden bu huzurumuzu kaçırıyorsunuz diyecektim az daha...Beni fazlasıyla meşgul ve rahatsız etmişti o çocuk...Tam ona kapıyı gösterec ve çık git diyecekken söz atıldı ve aaabiiii.....biz orda cehennemi hergün yaşarken sen nasıl burada bu zevk ve şaşaalı hayata girmişsin nedennn BİZİM etlerimizi yiyorsunuz........DEDİ.....o çocukla öteki alemlerde rol değiştireceğimizi biliyordum ama vazgecemiyordum bu hayattan.Rahatım huzurum ve herşeyim yerindeydi çünkü....Kim düşünür onun gözlerindeki pembe hayalleriiiii........Bananeeeeeeee derken o çocuğa nerden geldiğini soracaktımkiiiiii benden önce davrandı ve BİZ FİLİSTİNLİYİZ aabiii.sizler bizi tanırsınız ama hatırlamassınız .....kızma bana aabi ama....ALLAH şahit bizde sizler cehennemde yanarken sizleri HATIRLAMAYACAĞIZ.........Ben gidiyorum öööylesine gelmiştim zaten senin yaşadığın bu cennet bana lazım değil....Ben cenneti yanan ülkemde ve ağlayan analarımızn gözyaşlarında bulduk ve bundan mutluyuz elhamdulillah........................

(Evet arkadaşlar bunu yazarken gözlerim nemlenmedi desem yalan olur...Her yediğimiz nimette onları düşünmeliyiz...Lokmalar boğazımızdan rahat gecmemeli...Onlar bizim canımız ciğerimiz ve kardeşimiz.......Resulü Zişan Efendimiz buyurur....Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir....Filistin...Afganistan.....Irak....Çeçenistan.....Bosna.....ve aklıma gelmeyen daha bi çok yer....Düşünebiliyormusunuz arkadaşlar ne kadarda çok KOMŞUMUZZZZZZZ varmış.....Biz nede güzel yatıyoruz....)

tebessum

Kayıtlı Kullanıcı
RE: NERELİSİN SEN

Çok haklısın kardeşim.Biz bunun hesabını hiç düşünmüyoruz..Ki bazen en kolay yapabileceğimiz şeyi, dualarımızı, bile esirgiyoruz.Yediğimiz yemekleri beğenmiyoruz.Daha bir çokları..Bunları bizlere tekrar hatırlattığın için sağol.Rabbim razı olsun.

Ahmed_1907

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM REGAİP KANDİLİNİZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN İNŞALLAH....B)DUALARIMIZDA LÜTFEN ONLARI UNUTMAYALIM

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

SelamunAleyküm
Allah razı olsun kardeşim.
Dualarımızı eksik etmeyelim İnşaAllah...
Selametle...Hayırlı Cuma'lar.

ayşe

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN PAYLASIMLARINIZ ICINB)

DUN_SURGUNU_YA

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim çok haklısınız.

Değerli kardeşlerim hallerimize şükretmesini bilelim şikayetçi olmayalım.
Dualarımızıda yardıma muhtaçlardan eksik etmeyelim inş.

esoes 37

Kayıtlı Kullanıcı

helal olsun valla ve ALLAH razı olsun paylaşımlarınız için Bunlar içimizde kanayan dinmek bilmeyen yaralar HATIRLATTIGINIZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLER:(

ANELKA

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM ÇOK HAKLISIN .BUNU BİZİMLE PAYLAŞTIGIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAHA EMANET OL..B)

NUHALI06

Kayıtlı Kullanıcı

B)GERÇEKTEN OKADAR ALDANMIŞIZ Kİ BU YALANCI CENNETİN OYUNLARINA FANİ GÜZELLİKLERİNE RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUNB)

Muslima

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMU ALEIKUM VR;VB
Allah bizleri ISLAH eylesin InsaAllah !!!!
Anlayana cok anlamli bir olay. Allah Razi Olsun !!!

TA-HA%20131_jpg.jpg

MAUN%20Suresi_jpg.jpg

Vesselam

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK HALSININ ONLAR AÇLIK İÇİDE KIVRANIRLARKEN BİZ İNSANLAR VARLIK İÇİDE YÜZÜYÜRUZ İNSANLARA YARDIMA İHTİYACI OLANLARA FAYDAMIZ DOKUNMALI DURUMUMUZ NE KADAR İİ OLRSA OLSUN AŞIRIYA KAÇMAMALIYIZ ALLAH RAZI OLSUN

RABBİM AÇ OLANLARI DOYURSUN-EVSİZ OLANLARA EV VERSİN-YOKLUK CEKENLERE YARDIM ETSİN ECMAİN AMİN

SELAM VE DUA İLE

garipkalp

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun izninle bende başkalarıyla paylaşmak istitorum.

acelya26

Kayıtlı Kullanıcı

Unuttuğumuz ne çok şey var öylesine dalmışızki dünyaya sadece kendi nefsimizin istekleriyle meşgulüz yazık bize ki ahirette bunların hesabını veremeyeceğiz:(

andelib

Kayıtlı Kullanıcı

lafla olmaz arkadaşlar satın bilgisayarınızı herşeyinizi gönderin.gerekiyorsa siz de gidin.bunları yapamıyorsanız bari en son bir dua edin.ben vazgeçemiyorum.varmı aramızda bunlardan vazgeçecek.
hergün kuru ekmek yiyecek.bazen onuda yiyemeyecek.günde bir elbise değiştirmek yerine parçalanana kadar yıkayıp yıkayıp bir elbise giyecek olan varmı .çamurlu su içecek olan varmı.soğukta odunsuz sıcakta klimasız yaşayacak.

.zor.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt