Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Nerdesiniz Gelin Artik (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim rahatsızlık verdiğim icin cok özür dilerim ve bu formu kapatıyorum rabbime emanet olun

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum cevdet abi nasilsin iyimisin? insallah iyisinidir ben burdayim selam ve dua ile..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abi bende burdayım inşallah.Ferit kardeşim de askerde biliyosunuz,dün görüştük soranlara selamı var..selametle

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum cevdet abi nasilsin iyimisin? insallah iyisinidir ben burdayim selam ve dua ile..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAMDOLSUN İYİYİZ SİZLERİ SORMAK GEREK NERELERDESİNİZ GÖZÜKMÜYORSUNUZ ÖZLETMEYİN KENDİNİZİ İNŞALLAH HEP BURADA OLUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE B)B)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü Aleküm abıcım hamd olsun bizler burdayız... bırakmayada nıyetım yok:)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abi bende burdayım inşallah.Ferit kardeşim de askerde biliyosunuz,dün görüştük soranlara selamı var..selametle

ve aleyküm selam kardeşim burada olduğuna cok sevindim ferir kardeşimide cok özledim selamımı iletin rabbime emanet olun ve hep burada kalın

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ben zehra melek i ilk defa duyuyorum bu liste bayağı eski her halde

selamün aleyküm kardeşim zehra kardeşim sitenin gercek meleği idi o bir tane idi ama şu sıralar yok sitede neşe kaynağımızdı rabbim sizdende ondanda razı olsun rabbime emanet olun

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm cevdet abi.güzel bir konu olmuş.diğer kardeşlerimizi bende ALLAH cc rızası için özledim.ve merak ediyorum.

metfamu kardeşim
tayfun dokgöz kardeşim.
fatma ergün kardeşim.
aşka mecnun kardeşim
ravza-nur kardeşim

selamünaleyküm.hepinize.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim burada olduğuna cok sevindim ferir kardeşimide cok özledim selamımı iletin rabbime emanet olun ve hep burada kalın
aleyküm selam saol abi inşallah.ferit kardeşime de ileticem inşallah selamınızı a.s. selametle

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yokyorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok yorum

Ismim Yok Yorum Yok

Hayirli Geceler

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yokyorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok Yorum Yok yorum

Ismim Yok Yorum Yok

Hayirli Geceler

selamün aleyküm kardeşim böyle neden yazdınız anlamadım bu listeyi ben yapmadım baş tarafı okuyun bu listeyi zehra melek kardeşim yapmıştı bir zamanlar ben kim var yok diye bakmadan alıntı yaptım sizin isminizin olmadığınada üzüldüm ve sizde bana böyle yazmakla cok üzdünüz rabbime emanet olun

salih_43

Kayıtlı Kullanıcı
Bizde burdayiz.... Soranlara Duyurulur...
İnsan Böle biYerden Ayrilamaz....
İnşaALLAH bidahaki lisetede bizlerde oluruz
ALLAHA EMANET OLUN
Selametle....

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm listede ismimin olmadığına üzüldüm ama napalım bizim yokluğumuz farkedilmiyor demekki. Bu liste sizin listeniz değilse o zaman kullanmamanız daha iyiydi çünkü ben de dahil olmak üzere listede ismi bulunmayan kişiler kırılıyorlar. Tepkilerden de farkettiniz sanırım amca. Hayırlı günler.

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
listende adım yok diye cevab yazmak isteniyorum :)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim benim anlatmak istediğim başkaydı bu kardeşlerimizden bazıları eski üy idi ve şu an nerede niye girmiyorlar amacım onları öğrenmekti madem tepki olacak bende bu formu kapatıyorum eğer rahatsızlık verdimsede hepinizden cok özür dilerim rabbim emanet olun

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
listende adım yok diye cevab yazmak isteniyorum :)

Siz benimle dalgamı geçiyorsunuz aklınız sıra lütfen rica ederim böyle münakaşalarda bulunacak bir şahsiyet değilim öyle olan biri varsa şayet yazsın kendi kendine ben orada kendi adıma değil bütün üyeler adına yazdım . Sizi de tanımıyordum ama tanımış oldum çok sağolun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt