Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

nerdesınız dostlar (1 Kullanıcı)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
mrh arkadslarr.....

uzun bır ara sonunda sıteye gerı dondum ve eskı dostlarıma rasltlayamadım.. bır kacı harıçç....

sıtemızi de sanal alemdekı sıcak dostlugun sımgesı oluyorduk herbırımız topmakla sıtemızde...

yenı arkadsları tanımakta guzell..ama ınsan unutamıyor eskı dostlarını umurum beım gıbı gerı gelırsın dostlarımm...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
~*~*~

Selamün Aleyküm güzel kardeşim..Diğer forumda da yazdım, hoşgeldin inşallah gecem-gündüzüm:D kardeşim.. İnşallah iyisindir güzel kardeşim. Uzun zaman oldu seni görmeyeli.. Kendini özletmemen duası ile inşallah..Rabbimize emanetimsin..Selam ve dua ile..

~*~*~

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
~*~*~

Selamün Aleyküm güzel kardeşim..Diğer forumda da yazdım, hoşgeldin inşallah gecem-gündüzüm:D kardeşim.. İnşallah iyisindir güzel kardeşim. Uzun zaman oldu seni görmeyeli.. Kendini özletmemen duası ile inşallah..Rabbimize emanetimsin..Selam ve dua ile..

~*~*~

sagol canım dostum..

dedımya bır kacı harıç..dostlarım burdaa..

hayata ısan herseyle karsılasıyorya benımde zorlukları basarma gunum geldıkı burdayım artıkk..hepınızı cok ozledımm...
helekı sohbet edıp bıldıklerımızı paylama cocskusunu....
ins kaldıgımız yerden devam edecegızz...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt