Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

nerdesin sen yoksun cevdet kardeşim (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s a cevdet kardeşim nerelerdesin yoksun bir kaç gündür. sen gelene kadar bende yokum kardeşim......

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAYIRDIR SEN NEREYE BAK KARDEŞİM BEN BİR KARDEŞİME BİRAZ KIRILDIM AMA GECER İNŞALLAH BİRAZ BANA İZİN VERİN ZATEN KİMSE ANLAMADI BİLE YANİ OLSAMDA OLMASAMDA FARKETMEDİ SİZ BURADA KALIN KARDEŞLERİMİZİN SİZE İHTİYACI VAR DÜŞÜNMENİZ VE ARAMANIZ İCİNDE COK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

salih_43

Kayıtlı Kullanıcı
Cevdet abicim hayırdır kötü bisey yokya kime kırıldınız
konusa konusa hersey cözülür biyerlere cekilerek bisey cözülmez bu benim düsüncem tabiki ama bende sizin burda olmamizdan üzüntü duyorum
inşaALLAH en kisa zamanda
aRamizDa oLurSunuZz...
Selametle
ALLAHA EMANETSİNİZ....

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAYIRDIR SEN NEREYE BAK KARDEŞİM BEN BİR KARDEŞİME BİRAZ KIRILDIM AMA GECER İNŞALLAH BİRAZ BANA İZİN VERİN ZATEN KİMSE ANLAMADI BİLE YANİ OLSAMDA OLMASAMDA FARKETMEDİ SİZ BURADA KALIN KARDEŞLERİMİZİN SİZE İHTİYACI VAR DÜŞÜNMENİZ VE ARAMANIZ İCİNDE COK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

Selemu alaykum,hayırlı cumalar abi
Olsamda olmasamda farketmedi diye düşünmeyiniz değerli abimiz.Bir kimsenin bile bu kimse ister iyi niyetli olsun ister kötü niyetli olsun aramızda olmamasını istemiyiz.Neden kötü niyetli bile aramızda olmasını istedim çünkü onu iyiliğe güzelliğe doğru yönelmesinde yardımcı olmak zorundayız çünkü bu bizim vazifemizdir.Bizler diğer bütün kardeşlerimizi de sizin gibi iyi yürekli abimizide Allah c.c. rızası için çok çok seviyor ve aramızda olmanızı çok çok istiyoruz.Bizler kırıp dökücü değilde yapıcı olmak zorundayız.Hemen herşeye kızmamalı ve sinirlenmemeli ve birbirmirize darılmamalıyız.Müslüman müslümanla beraber hareket etmeli;)Rabbime emanet olun,esselemu alaykum..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt