Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

nerde burda eşitlik...!!!?? (1 Kullanıcı)

selinn_89

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşler ben buraya yeni katıldım böle siteleri açan kardeşlerimizden allah razı olsun !
benim aslında anlatmak istedğim daha doğrusu çok üzüldüğüm bi konu var ! biliorsunuz kardeşler haberlerde izlemişssinizdir türbanlı bi kardeşimizin kompozisyondaki birincilşiğini fes edip sırf başörtüsü için ödülü verilmio! nerde burda hukuk nerde eşitlik nerde demokrasi ?? bi insan bir ülkede nasıl olurda küçük bir kızın hayatını bu şekilde karartırlar ? kardeşler ben çok zülüorum bu konularda eminim hepiniz bana hak veriorsunuz bişeyler yapmamız gerek ! susmamız gerk .. SESSİZ KALMAYALIM...!

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bu konuya daha öncede yer verilmişti... ilk önce insanlarda vicdan olmalı..hoşgörü olmalı ..herkes dinini yaşamakta özgürdür. Bu göz ardıedilmemeli... dua etmekten başka bişey yapamıyorum ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt