Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

nelerden vazgeçebildik acaba?? (1 Kullanıcı)

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum ve rahmetullahi ve barekatuhu mağfireti....düşünelim insan sevdiği için birşeyler yapar öyle değil mi?birşeylerden vazgeçer fedakarlık yapar sırf sevdiğinin rızasını alıp onu mutlu etmek; mutlu olduğunu görmek için...
şimdi kardeşlerim bi düşünelim ALLAH VE RASÜLÜ İÇİN İSLAM İÇİN NELERDEN VAZGEÇEBİLDİK??(Hayatı değiştirmeyen, fedakarlık yaptırmayan, harekete geçirmeyen iman, iman değildir.”):evet
hep söyleriz ben dinimi çok seviyorum acaba dinimi kaç kere başkalarının da sevmesine vesile oldum(benim dinime yardım edene ben de ona yardım ederim!!!ayaklarını sağlam kılarım):evet
hep söyleriz ALLAHI çok seviyorum acaba ona en yakın olduğumuz yer olan secdeyi kaç kere ziyaret ediyoruz???!
:evet
BÜTÜN SEVGİLER SINANDIKLARI VE BİRŞEYLERDEN VAZGEÇME VAKTİ GELİNCE ANLAŞILIR:evet
FİEMANİLLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt