Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Nedir Bu Arkadaşlar Cin Neden Beni Bırakmıyor :(:(:( (1 Kullanıcı)

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm

Arkadaşlar Küçükken Bir Korku Hastalığı Geçirdim Korku Hastalığı Mesela Evde Yalnız Kalamamak gibi... Neyse Yaşım İlerledikçe Gitmedi Bu Korku Hastalığı...19 Yaşımda Başımdan Kötü Bir Olay Geçti Bundan Esinlenerekden 3-4 Tane Cin Musallat Oldu Bana... Rüya Aleminde Sık Rastlardım Devamlı Bana Zarar Verirler.. Neyse Biz Bir Hocaya Gittik Allah razı Olsun O Hocadan Tüm Korkularımı Giderdi.... Artık Korku yok Ama Bazen Cinler Tarafından Huzursuz Ediliyorum... Mesela Yolda Giderken Birisi Bana Bişi Atmış Gibi Oluyor... Uykuda Boğuluyorum.. ( Uyku Felçi Değil ) Birde 2 Tane Beyaz Elbiseli Rahmani Cinler Yanımda Oluyor onlar Yanımda olunca hiç bir Kötü cin gelmiyor yanıma....

Yarım Hafızım... Günde EN AZ 7 Ayetel Kürsü, 1 Felak, 1 Nas, 3 İhlas, 1 Fatiha Surelerini Okurum.. Üzerimde Hocanın Yazmıs Olduğu Muskada var...

Ama Gelin Görün ki Arkadaşlar İnsanın Başına İş Gelmesin...

BAZI ÖZEL YÖNTEM VE DUALAR VARMIŞ BU TÜR RUHANİ VARLIKLARDAN KORUNMAK İÇİN..

BANA YARDIM EDERMİSİNİZ ? :( :A:A

şiradıl

Kayıtlı Kullanıcı
selam

selam

Allah'a sığının her şeyin sahibi allah bizi korur o zaman hiç bir şey yapamazlar
beni yaratan rabbim beni korur dualarınızı okuyun ve allahım insanların, cinlerin şerrinden sana sığınırım deyin. banide bir zamanlar korkuturladı inacımla
yendim bu tür korkularımı, tam teslimiyet önemli allah yardımcınız olsun

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Allah Yardim Etsin Kardeşim Allah A Siğin Dua Et Başka çare Yok Allah Kimsenin Başina Vermesin Zor

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Yardım Eden Arkadaşlardan Allah (cc) Razı Olsun....
Teşekkür Ederim...

alba

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Peygamberimizin Bi Duasi Var Mahlukatin şerrine Karşi Yaziyorum : Euzü Bi Kelimatillahi't Tammati Külliha Min şerri Ma Halak Anlami : Allah In Yaratmiş Olduğu Bütün Mahlukatin şerrinden O Nun Tam Kelimelerine Kitaplarina Ve Sifatlarina Siğinirim Amin.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun içindeki korkuyu yenmişsin İnşaAllah bu olaylarıda atlatırsın yeter ki onları düşünme Allah c.c. sığın bende hamileyken rüyalarımda böyle şeyler yaşadım nuska bile taktım tek kalamıyodum çok korkuyodum tanıdık hocamız bana dedi ki; sen bunları kafanda bitir beyninde bitir korkma dualar et eğer hep korkarsan böyle davranmaya devam edersen nuska bile sana fayda etmez Allah c.c. korusun kafayı yersin demişti kısaca beni bi silkeledi korkmamak için kendimle mücadele ettim ve çok şükür yendim şimdi nuska bile taşımıyorum bazen rüyalarıma geliyolar ama korkmuyorum "hadi ordan" diyorum tekrar uykuma devam ediyorum sen onlardan güçlüsün çünkü senin elinde Kuran var her zaman dua et sende iyi olucaksın ben inanıyorum sana Allah c.c. emanet ol

Selam ve dua ile...

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Rüyam3 Kardeş...

Bana Genelde Zarar Verirlerdi Mesela Karşıma Çıkarlar Bana Bağırırlar Korkuturlardı Hocaya Gittikten Sonra ve Hocanın Yazdığı Muskayı Taktıktan Sonra Yanıma Yaklaşamıyorlar... Uzaktan Uzağa Benimle Uğraşıyorlar... Rüyamda Çok Sık Boğulurum Ben Birisi Gelir Resmen Beni Boğar O Anda Nas Suresini Bağırarak Okuduktan Sonra Gider....
Tamamiyle Kurtulamadım Denebilir Bu Meretten... :(:(

alsancak-esma

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm,
Şeytan ve cinlerin şerrinden korunmak için Allah-u Teâlâ'ya sığınmalı,sabah akşam şu sure-i şerif ve duaları okumalıdır:
-1 Fâtiha Sure-i şerif'i
-1 Âyetel kürsi
-1 Amener-resuli
-3 İhlası şerif
-5 Felak suresi
-6 Nass surei
-Euzu bikelimatillahit-tammeti min şerri mâ halâkallahu
-Euzu bikelimatillahit-tammati min şerri mâ halâka ve zeraa ve berae
-Euzü bikelimatillâhit-tammati min külli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lâmmetin.
AÇIKLAMASI:
ALLAHIN YARATTIĞI ŞEYLERİN ŞERRİNDEN ALLAHIN ŞİFA VEREN KELİMELERİNE SIĞINIRIM.
ALLAHIN YARATTIĞI,EKTİĞİ VE VAR ETTİĞİ ŞEYLERİN ŞERRİNDEN ALLAHIN ŞİFA VEREN KELİMELERİNE SIĞINIRIM.
BÜTÜN İNSANLARIN CİNLERİN ŞEYTANLARIN ZARARLI ŞEYLERİN VE KEM GÖZLERİN ŞERRİNDEN ALLAH'IN ŞİFA VEREN KELİMELERİNE SIĞINIRIM.

ALLAH acil şifalar versin.Selam ve dua ile

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
sana geçenlerde yazdığım muhafaza okumayı hiç denedinmi?
her gün okumalsın

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;660625' Alıntı:
sana geçenlerde yazdığım muhafaza okumayı hiç denedinmi?
her gün okumalsın

Evet Kardeş Dediğini Yaptım... :)
Her Gün Okumaya Çalışıyorum...

sağolun arkadaşlar... ama bir türlü gitmek bilmiyor yaaa :S nedir böyle anlamadım gitti

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
Evet Kardeş Dediğini Yaptım... :)
Her Gün Okumaya Çalışıyorum...

sağolun arkadaşlar... ama bir türlü gitmek bilmiyor yaaa :S nedir böyle anlamadım gitti

benim bir dönemim vardı : hep kabuslar görürdüm, vahşi canavarlar
bana saldırıyordu, o esanda "la ilahe illallah" derdim ,bazen birkaç defa tekrarlardım gidiyorlardı.. ne zaman ki zikri ihmal etsem başlıyordu
hatta dua okumadan çıksam evden dünya üzerime geliyor..

duanın kabulune inanmak gerekir çünkü Allahü Teala için bu kolaydır.
birde bunları düşünmemeye çalış, bu tür şeyler insanın korkusundan kaynaklanıyor, ne kadar korksan o kadar fazla oluyor..
Allaha dayan..tam manasıyla bunlar boş bişeydir..korkma, korkmazsan zaten biter..Allahın izni olmadan hiç bir şey olmaz ,kimse zarar veremez, fayda veremez..Allahü Teala bizim için bir hayır dilediyse engelleyebilecek kimse yoktur, yine bir şer dilediyse bizi koruyabilecek kimse yoktur.
bunlara sırt çevir Allaha yönel tüm varlığınla ,"biz Allahtan ve Ona döneceğiz"..iman en büyük kuvvetimizdir. "Allahtan korkan kimseden korkmaz ,Allahtan korkmayı ihmal eden herkesten korkar" dedi şeyh seyyid Abdülkadir Geylani (ks)...
bunu düşünerek, hitab ederek oku o muhafazayı...
Allah yardımcın olsun bugün cuma , cuma günü Peygamberimiz (sav) aracı olmadan okuduğumuz salavatları alıyor..cuman mübarek olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt