istikbal
Kayıtlı Kullanıcı
Neden neden neden
Neden vurduk birbirimizi
Zehir kattık aşımıza biz
Hançer vurduk bağrımıza biz
Acı kattık acımıza biz
Neden vurduk birbirimizi
Neden vurduk birbirimizi
Gelsin bize küfrün kurşunu
Vursun bizi can evimizden
Ağlamasın bir tek müslüman
Zarar gormesin elimizden
Zarar gormesin elimizden
sen kardeşim Allah'ın ihvan diye vasfeddiği can dostum nasıl ağlamayayım nasıl feryad edmeyeyim onu kendine tercih ed onu sev onunla kardeş ol onunla dost ol ona sırdaş ol ona acı onu bağışla ona infak ed onu gözet kol kanat ger onun için bağışlama dile ona dua et ve ona merhamet ed ve daha nice nice emirler tavsiyeler kimin için ey kardeşim merhamet ed çünkü sen alemin özü varlık alemin efendisi Allah'ın halifesesin can kardeşim sen ağladıktan sonra elinden ve dilinden eziyet gördükten sonra o vakit secden ve mucadelen niçin omuz omuza saf bağlayıp secdeye ve sefere çıkmak varken annelerimizi kendi ellerimizle göz yaşına boğmak neden tarihe kara sayfalar eklemek ümmetin bağrında derin yaralar açmak neden
Neden neden neden
Neden vurduk birbirimizi
Zehir kattık aşımıza biz
Hancer vurduk bağrımıza biz
Acı kattık acımıza biz
Neden vurduk birbirimizi
Neden vurduk birbirimizi
Kardeşimin ayağına
Batacaksa kara diken
Batsın benim gözlerime
Hançer olsun yüreğime
Hançer olsun yüreğime
alıntı
Neden vurduk birbirimizi
Zehir kattık aşımıza biz
Hançer vurduk bağrımıza biz
Acı kattık acımıza biz
Neden vurduk birbirimizi
Neden vurduk birbirimizi
Gelsin bize küfrün kurşunu
Vursun bizi can evimizden
Ağlamasın bir tek müslüman
Zarar gormesin elimizden
Zarar gormesin elimizden
sen kardeşim Allah'ın ihvan diye vasfeddiği can dostum nasıl ağlamayayım nasıl feryad edmeyeyim onu kendine tercih ed onu sev onunla kardeş ol onunla dost ol ona sırdaş ol ona acı onu bağışla ona infak ed onu gözet kol kanat ger onun için bağışlama dile ona dua et ve ona merhamet ed ve daha nice nice emirler tavsiyeler kimin için ey kardeşim merhamet ed çünkü sen alemin özü varlık alemin efendisi Allah'ın halifesesin can kardeşim sen ağladıktan sonra elinden ve dilinden eziyet gördükten sonra o vakit secden ve mucadelen niçin omuz omuza saf bağlayıp secdeye ve sefere çıkmak varken annelerimizi kendi ellerimizle göz yaşına boğmak neden tarihe kara sayfalar eklemek ümmetin bağrında derin yaralar açmak neden
Neden neden neden
Neden vurduk birbirimizi
Zehir kattık aşımıza biz
Hancer vurduk bağrımıza biz
Acı kattık acımıza biz
Neden vurduk birbirimizi
Neden vurduk birbirimizi
Kardeşimin ayağına
Batacaksa kara diken
Batsın benim gözlerime
Hançer olsun yüreğime
Hançer olsun yüreğime