Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NEDEN BU SİTE (1 Kullanıcı)

necna

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. MÜSLÜMAN OLANLAR OLMAYANLAR AKTİF OLANLAR AKTİF OLMAYANLAR TÜM DÜNYADA Kİ HERKESE SÖYLÜYORUM NEDEN BU SİTEYİ SEÇTİNİZ SADECE MERAK OLDUĞU İÇİN SORUYORUM...;)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
RE: NEDEN BU SİTE

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BU SETEDE DOSLUK KARDEŞLİK ARKADAŞLIK VE BİLMEDİKLERİMİZİ ÖĞRENMEK ÖĞRETMEK VS. GİBİ BİR COK ŞEY HEPSİ BURADA VAR DAHA NE DİYEYİM SİZDE TAKİP EDERSENİZ GÖRÜRSÜNÜZ ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM BENDEN BU KADAR ARKADAŞLAR TEFARUATLI ANLATIRLAR İNŞALLAH ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

eyhayat

Kayıtlı Kullanıcı

İNSAN BAZI ŞEYLERİN SEBEBİNİ BİLEMEZ YA BUDA ÖLE BİŞEY GALİBA ÇOK GÜZEL BİR SİTE ŞAHSEN İYİKİ KAYDOLMUŞUM DİORUM ;)

fa_tih

Kayıtlı Kullanıcı

Sadece merak ettiğim için seçtim ama iyikide seçmişim.Şimdi ayrılmak istemiyor insan.İyi bir ortam da var.Herkes her istediğini Allah rızası için paylaşıyor.

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

çünkü burda aradığımız herşeyi bulabiliyoruz...
B)

sitem

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. BU SİTEDE ALLAH RIZASI İÇİN İNSANLARI SEVMEK,TANIDIĞIN TANIMADIĞIN HERKESE YARDIM ETMEK,MADDEN DEĞİL MANEN BİRBİRİNE BAĞLANMAK DESTEK OLMAK,BİLDİĞİNİ BİLMEYENLERLE PAYLAŞMAK,BİLMEDİĞİNİ BİLENLERDEN ÖĞRENMEK VAR..HANİ BAZEN BİR İNSANA SEBEPSİZ İÇİN ISINIR YA ONUN GİBİ BİRŞEY.ALLAHIN İZNİYLE,BU VESİLEYLE BİRBİRLERİNİ GÖRMEDEN BİLMEDEN İNŞALLAH RABBİM SEVDİĞİ BÜTÜN KULLARINI BİRARAYA GETİRİYORDUR.B)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

S.A HANGİ SİTEDEN BAHSEDİYORSUNUZ BURAYI KASTEDİYORSANIZ EĞER BURASI BENİM İÇİN SİTE DEYİL BURASI BENİM İÇİN BİR EV VE AİLE GİBİDİR SELAMETLE

necna

Kayıtlı Kullanıcı
RE: teşekkürler

RE: teşekkürler

A.S. ABİLERİM ABLARIM VE BENİM YAŞITIM OLANLAR...HEPİNİE TEŞEKKÜR EDİYORUM BENİ ÖNEM SEDİĞİNİZ İÇİN...B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

B) S.A. çok seviyeli, saygılı, ahlaklı en önemlisi ALLAH (c.c.) rızasını gözeten, yüce rabbimi sık sık anan, aradığım şeyleri bulabildiğim eşsiz bi site... ALLAH(c.c.) razı olsun kuranlardan B) selametle B)

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

a.s. kardeşim ben neti açtım mı bu sitedekilere bakmaktan diğerlerine vakit bile bulamıyorum diğer sitelerde burdaki huzuru bulamadım burdaki arkadaşlar samimi geliyor bana...

necna

Kayıtlı Kullanıcı
RE: gül

RE: gül

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

birde hoş olmayan şeylere hemen tepki veriyorlar...

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

içimdeki herşeyi nedensiz ve ne içinsiz paylaşıyorum, istedigim herşeyi anlata biliyorum, istedigim herşeyi sora biliyorum ve en önemliside cinsiyet ayrımı veya art niyet sahibi insanlar bu sitede yok

ayrıca hayatın ne oldugunu nerelerden döndügünü gelgit zzamanlarımda kime sıgındıgımı

ve nerden yardım aldıgımı biliyorum. kendimce bilgi sahibiyim ve daha fazla sorularım oluyor .

her bilgi bir soru her soruda bil bilgi olarak bana dönüyor , bu site bana huzur veriyor

diger siteler gibi kendini begenmiş bilgiçler yok . kimse ben daha fazla biliyorum edasına kapılmıyor allah yar ve yardımcınız olsun

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

unutmadan arkadaşlar burda olan insanların yürehindegi güzelligi hissediyorum dualarının yararını görüyorum allah yar ve yardımcımız olsun

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

S.A...

DÜNYANIN EN GÜZEL ÇİÇEKLERİ BU SİTEDE.....

BU SİTEDE OLANIN ÜZERİNE GÜZEL KOKULAR SİNİYOR...

BÖYLE SİTE SEVİLMEZMİ YÜREĞİ GÜZEL KARDEŞİM....

necna

Kayıtlı Kullanıcı
RE: S.A.

RE: S.A.

S.A. AMİN BİLGİDEPOSU AMİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

BURDA ARADIĞIM HER ŞEYİ BULUYORUM VE İSLAMİYET GEN AİLESİNİ ÇOK SEVİYORUM HER NE KADAR TANIMASAMDA

qiush

Kayıtlı Kullanıcı

DİN VE İSLAM HAKKINDA SORULARIM olduğu için bunları da kimseyle tartışıp onlarında kafasını karıştırmak istemediğim için bilgiye direkt ulaşabilmek için bu siteyi seçtim .
benim netten mi kaynaklanıo bilmiorum ama diilse siteniz çok yawaş.

eğer bana yardımcı olmak isteyen biri olursa da çok sevinirim :(

necna

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SORU

RE: SORU

S.A. HANDOS TANIDIĞIN KİŞİLERLEMİ KONUŞMAK DAHA GÜZEL YOKSA TANIMADIĞIN YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİN KİŞİLERLEMİ????:|:|:|

-stop-

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMÜ ALEYKÜM.ÖNCELİKLE BÖYLE GÜZEL BİR SİTEYİ HAZIRLADIKLARI İÇİN KARDEŞLERİME TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM.RABBİM RAZI OLSUN.BURASI BİR DUA ŞİRKETİ.BERABER EDECEĞİMİZ BİR DUA YÜCE RABBİMİZE DAHA KOLAY ULAŞACAKTIRBİRLİKTELİKTE RAHMET VARDIR.HEP BERABER OLACAĞIZ DAİMEN EBEDE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt