Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ne yapsam unutamıyorum bana yardım edin lütfen...cok pişmanım (1 Kullanıcı)

secdealasecde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm karddeşlerim bunu nasıl anlatacağımı bilemiyorum bir günah işledim içinde kul hakkıda var allah affeder biliyorum rabbime hüsnü zanda bulunuyorum ama kul hakkı beni ümitsizliğe götürüyor, yaptığım hatandan dolayı cok utanıyorum, kendime saygım klamadı, geceleri yatamaz oldum, annemi ve babamıda üzmek istemiyorum halime cok üzülüyorlar, bu utançla nasıl yaşarım bilmiyorum benim nefsim bunu kaldıramadı, yaşamak istemiyorum...

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
A.S bence git hakkina girdin kisiden helalik al. Ne yapdini bilmiyorum ama elinden geleni yap o kisiden helalik almak icin... Allah yardimcin olsun...

efeizmir

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam. Acizane fikrim ; herne ölçüde günah işlesekte , günahımız ne kadar büyük olsada , kul hakkına girsekte yani kısacası kötüye ne kadar dalsakta tövbe edip pişman olmaktan ziyade bir başka yol yok. Heleki ümitsizlik diye bir kavram yok dinimizde. Kız çocuklarını diri diri toprağa gömen bir topluluktan sahabe gibi eşsiz insanları çıkaran efendimizin yolunda elbette bizede çıkış vardır. herşey ümitle başlar .... Gerçek pişmanlık ve tövbe affa vesiledir. Kul hakkı ise, mümkün yolu varsa helalleşmek yoksada elimizden gelen herşeyi yapıp sonrasınıda ALLA' a havale etmek.. Ne demiş merhum ;"YEİS ÖYLE BİR BATAKLIKKİ DÜŞERSEN BOĞULURSUN , AZMİNE SARIL SIMISIKI BAK NE OLURSUN."

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Konunuzu ilgili bölüme taşıdım.
Rabbim yardımcınız olsun..ferah kapıları açsın..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt