Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ne yapmalıyım.... (1 Kullanıcı)

HATİCEMMM

Kayıtlı Kullanıcı
meraba arkadaşlar benim bi sıkıntım var 2 ay sonra benim için önemli olan bi sınava girecem ama bir türlü sakin olamıyorum çok stresli panik atak oldum kendime ara ara kızıyorum bu dünya sınavı için bu kadar stres yapıyosun diye ama elimde değil benim için çok önemli sürekli dua ediyorum ama bunun için ayrı bi dua etmem gerekirmi bide stresten hep hasta oluyorum dua ile sakşnleşmeye çalışıyorum
yapmam gereken farklı bişey varmı yardımcı olursanız sevinirim

sevgiyle kalın A.E.OLUN kardeşlerim

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sıkıntını gidersin kardeşim...

Sıkıntıda Okunacak Dua

1) " El-Azim (ululuk mertebelerinin en üstünde olan) ve El-Halim olan (günahkarlara ceza vermekte acele etmeyen) Allah’tan başka ibadete layık ilah yoktur.

Azametli arşın Rabbi olan Allah’tan başka ibadete layık ilah yoktur.

Göklerin Rabbi ve yerin Rabbi olan ve kerim olan arşın Rabbi olan Allah’ tan başka ibadete layık ilah yoktur. "

(Buhari 7/154, Müslim 4/2092)

2) " Allah’ım! Senin rahmetinle senden istiyorum. Beni göz kırpması kadar bir zaman bile nefsime bırakma. Benim bütün hallerimi düzelt. Senden başka ibadete layık ilah yoktur. "

(Ebu Davud 4/324 Ahmed 5/42 senedi hasendir.)

3) " Senden başka ibadete layık ilah yoktur. Sen her türlü noksan sıfatlardan münezzehsin. Ben zalimlerden oldum. "

(Tirmizi 5/529, Hakim rivayet etti ve sahih dedi.)

4) " Allah! Allah benim Rabbimdir. O’na hiç bir şeyi ortak koşmam."

(Ebu Davud 2 /87,sahih senedle rivayet etti.)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt