Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ne olur yardım edın (1 Kullanıcı)

YARDIM

Kayıtlı Kullanıcı
sayın hocalarım yardımızı esırgemeyın ne olur sızden yardım ıstedıgım konu:

ben 18 yasındayım bır yıl once bır kızla arkadsdım hala onunla cıkıyorum ısteme vaslı falan oldu aılesı vermedı bır cahıllık yaptık beraber olduk sımdı bana o soguk bende ona sogugum anlasamıyoruz benım yurt dısından bır sevdıgım var oda buraya gelcek trye ne yapacagımı bılmıyorum gelme dıyemıyorum gel dıyemıyorum ALLAH'dan korkuyorum burdakı kız namusum o dıger kızda aılesınden baskı goruyor bana sıgınıyor gelmek ıstıyor ben ne yapcam ALLAH RIZASI ıcın yardımcı olun....

eger buraya gelırse okulu bırakcam herseyımı sılcem.... burdada dayanamıyorum eskısı gıbı degılız burda kı kızla soguguz anlasamıyoruz cok pısmanım nasıl yaparım tovbe etsem burdakınden ayrılsam ne yapsam bılmıyorum lutfen bana yardımcı olun

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
sayın hocalarım yardımızı esırgemeyın ne olur sızden yardım ıstedıgım konu:

ben 18 yasındayım bır yıl once bır kızla arkadsdım hala onunla cıkıyorum ısteme vaslı falan oldu aılesı vermedı bır cahıllık yaptık beraber olduk sımdı bana o soguk bende ona sogugum anlasamıyoruz benım yurt dısından bır sevdıgım var oda buraya gelcek trye ne yapacagımı bılmıyorum gelme dıyemıyorum gel dıyemıyorum ALLAH'dan korkuyorum burdakı kız namusum o dıger kızda aılesınden baskı goruyor bana sıgınıyor gelmek ıstıyor ben ne yapcam ALLAH RIZASI ıcın yardımcı olun....

eger buraya gelırse okulu bırakcam herseyımı sılcem.... burdada dayanamıyorum eskısı gıbı degılız burda kı kızla soguguz anlasamıyoruz cok pısmanım nasıl yaparım tovbe etsem burdakınden ayrılsam ne yapsam bılmıyorum lutfen bana yardımcı olun

Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Kardeşim hoca falan değilim sadece bir kardeşin bir arkadaşın olarak sana bir kaç şey söylemek isterim sadece;
Çok zor bir durumdasın ama çok şükür aynı anda 2 kızla birlikte olmak yerine hata yaptığının farkına varman çok güzel bir şey. Ama mutlaka bu işte bir taraf üzülecek malesef :( Ben senin yerinde olsam dışarda ki kıza durumu anlatırım ve bu işin olmayacağını söylerim. Yoksa buradaki arkadaşınla yaptığın zinaya girebilir. Yaşadığınız olay büyük bir konu. O yüzden birbirinize zaman verin, tekrar oturup konuşun bence sorunlarınızı çözeceksiniz. Ve tabiki en hayırlı şekilde çözüme kavuşması için bol bol Yüce ALLAHUTEALA cc ya dua edin. Yüce ALLAHUTEALA cc başka dertlerden ve hatalardan sizi ve hepimizi korusun (Amin).

Selam ve dua ile...

deli gönül

Kayıtlı Kullanıcı
allahım ayrdımmcın olsun kardess ınsalahhhh hayıırlısııylla haleldersın buu ısı

YARDIM

Kayıtlı Kullanıcı
inanın ne yapacagımı bılmıyorum sorun ustune sorun gelıyor tek basıma bu ısın ustesınden gelemıyorum ALLAH'dan korkuyorum o kızın gunahını almak ıstemıyorum ortada kalırsa ne yapcam bılmıyorum oburunude atamam sevıyorum cok caresızım

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
inanın ne yapacagımı bılmıyorum sorun ustune sorun gelıyor tek basıma bu ısın ustesınden gelemıyorum ALLAH'dan korkuyorum o kızın gunahını almak ıstemıyorum ortada kalırsa ne yapcam bılmıyorum oburunude atamam sevıyorum cok caresızım

Her tercih bir vazgeçiştir. Kimden vazgeçeceğini iyi ve kötü yönüyle sahiplenip sen seçeceksin.

Selam ve dua ile...

aikoay

Kayıtlı Kullanıcı
sevmedigin biriyle evlenmek hem kendini hem karsidakini yakman demektir beraber oldugun kizin ailesi varsa okuyorsa ne biliyim kurtarilacak kadar bir yani varsa isi hallet fakat evlenme sakin evet cok buyuk bir cahillik etmissin arada seytan var cunku ama Allah'a sigin dua et o kizda baskasini sevsin sadece senin hatan degil sanirim karsilikli olmus kiz neden boyle birsey yapti bilmiyorum ama sen iyi bir dersi hakediyorsun aslinda kusura bakma bu is oyuncak degil cunku ama ne yazikki ortada bir sogukluk var devam etmesi anlamsiz Allah yardimcin olsun

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
kardesim.. cok zor durumdasin.. benim sadece merak ettigim ... yeni kiz arkadasinin olanlardan haberi varmi?? ve beraber oldugun kiz ne halde??? cunki burda cok agir bir yuk soz konusu... olay basit degil..

YARDIM

Kayıtlı Kullanıcı
kardesim.. cok zor durumdasin.. benim sadece merak ettigim ... yeni kiz arkadasinin olanlardan haberi varmi?? ve beraber oldugun kiz ne halde??? cunki burda cok agir bir yuk soz konusu... olay basit degil..

yenı kız arkadasımın bu konuda bılgısı yok ben yaptıgım hatanın farkındayım ama kaderımı yasıyorum dıyemıyorum ben yaptım benım hatalrımla ben kaderımı cızdım nasıl boyle bır cahıllık yaptım kendımden utanıyorum... sımdı yenı kız arkadasım aılesınden baskı goruyor dıye bıletı aldı gelıyor ve gelınce burdakı olayları ogrenınce ne olcak bılmıyorum ne yapacam bılmıyorum dıger kız arkadasım ortada kalcak sevmıyorum ama namusum atamıyorum canım yanıyor oyle bır durumdayım kı ALLAH'dan yardım dılemekden baska carem yok ne yapacagımı bılmıyorum dusunuyorum sonuc olarak ben mu gıdeyım ben mı canıma kıyayım dıyorum ama bunu yapmakdanda ecele azraile ALLAH'a karsı gelmekden korkuyorum eskıden kendıme namus bu kada kolay mı derdım sımdı anlıyorum yaptıgım hatanın oyle farkındayım kı o kızı bıraksam ortada kalck baskasıyla evlense evlendıgı kocası yuzune vurcak yenı kız arkadasıma gelme desem oda bıletı almıs gelıyor oda ortada kalcak bılmıyorum.....

ALLAH'ım sen yardım et ne olur

leni

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim durumun gercekten çok çok zor ama herşey senin elinde müsade ederseniz bende nacizane görüşlerimi bildrym kesnlkle sewiyorum dediğin kızı durdurmalısın seninle asla mutlu olamaz hiçbişeyi düşünmesen geçmişte bıraktığın günahın izleri war RABBİM affetsin sakın yanlış anlama kardeşim seni yargılamak weya suçlamak amacıyla söylemiyorum ama diyosunki 'canımamı kıyayım bilemiyorum' peki soğudun kız neyapsın omu kıysın canına anlaşamıyosunuz soğuksunuz çok iyi anlıyorum kardeşim ama ortada büyük bir hata war we bi şekilde arkasında durulup bedeli ödenmesi gerekli bence sonuçta özür dilerim bidaha yapmyacğm diyebilip içinden çıkabileceğimiz gibi bi problem değil bu ne kadar pişman olsakta.ALLAH kimsenin başına wermesin inşaallah..bence problemler yaşadığın kızla konuş sorunlarınızı soğukluğunuzu bitirmeye çalış bi süreliğine şans werin birbirinize eğer kız ben seni istemiyorum ewlenmem derse ancak onun yaşayacaklarının webalinden azda olsa sıyrılmış olursun... RABBİM yar we yardımcın olsun inşaallah kardeşim hayırlı geceler..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt