Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NE OLUR OKUMADAN GECMEYIN! (1 Kullanıcı)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUNALEYKUM KARDESLERIM.
AZ ONCE ALDIGIM BIR HABER ILE COK UZULDUM SIZLERLEDE PAYLASMAK ISTEDIM.KISILERIN HAKLARINA GIRMEMEK ICIN DETAYLI ANLATAMAIYORUM HAKKINIIZ HELAL EDIN.BIR KOMSUMUZ OGLUNUN HAYATINDAKI DEGISIKLIKLERDEN DOLAYI GIRMIS OLDUGU BUHRANDAN DOLAYI COK ZOR GUNLER GECIRIYORLARDI BUGUNDE ARTIK BAS EDEMEDIKLERI ICIN AILE PARCALANMA RADDESINE GELDI YARIN HERSEYLERINI SATIP GIDECEKLERMIS SU AN SAGLIKLI DUSUNUP KARAR VEREMIYORLAR RABBIMDEN HAKLARINDA HAYIRLI OLANINI DILIYORUM.ALLAH RIZASI ICIN TEFRICIYEYE BASLAYACAGIZ BU AKSAM NE OLUR KARDESLERIM SIZLERINDE YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM RABBIM KIMSEYI DARA SOKMASIN INSALLAH.COK ZAMANIMIZ OLMAIDIGI ICIN CUMAYA KADAR BITIRMEMIZ GEREKIYOR .BUTUN KARDESLERIMDEN YARDIMLARIMLARINIZI BEKLIYORUM.

SELAM VE DUA ILE...

B)MABET BEKCISI 500
B)ALIYE 2944
1000
TOPLAM 4444

[big]ALLAH RAZI OLSUN TUM TEFRICIYELERIMIZ BITMISTIR[/big]

ALLAH RAZI OLSUN.SELAM VE DUA ILE...

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
RE: NE OLUR OKUMADAN GECMEYIN!

ALLAH C.C YAR VE YARDIMCILARI OLSUN İNŞALLAH KARDEŞİM YARIN YOLA ÇIKIYOPRUM YOLDA ÇOK BOŞ ZAMANIM OLACAK İNŞALLAH 500 TANE BEN ALAYIM.GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAY AMA HERŞEY BİZİM İÇİN BU DÜNYADA DERDİ VEREN RABBİM DERMANINI DA VERİR
SELAMETLEB)B)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

mabet_bekcisi yazdı:
ALLAH C.C YAR VE YARDIMCILARI OLSUN İNŞALLAH KARDEŞİM YARIN YOLA ÇIKIYOPRUM YOLDA ÇOK BOŞ ZAMANIM OLACAK İNŞALLAH 500 TANE BEN ALAYIM.GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAY AMA HERŞEY BİZİM İÇİN BU DÜNYADA DERDİ VEREN RABBİM DERMANINI DA VERİR
SELAMETLEB)B)

VEALEYKUMSELAM
ALLAH RAZI OLSUN..RABBIM YUREGINIZE GORE VERSIN.
RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

efsude yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
SELAMETLEB)B)

VEALEYKUMSELAM
ALLAH RAZI OLSUN..RABBIM YUREGINIZE GORE VERSIN.
RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
ecmain olsun kardeşim.hepimizin başına gelebilir.
kardeşlerim sizlerden de destek bekliyor kardeşimiz biz herzaman herkese yeteriz dedik kardeşiz dedik kardeşimize yardım edelim lütfenB)B)B)B)B)

_zerrin_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardesim Allah hepimiz için herseyin hayırlısını versin Allah(c.c) razı olsun dua ile sevgiyle kalın Allah günahlarımızı affetsin(AMİN)B)B)

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim bitirmişsin çok sevimdim okuyanlardan rabbim razı olsun.ben bitireli çok olu haber vermeyi unuttum için rahat olsun 500 okundu
selametleB)B)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

mabet_bekcisi yazdı:
s.a kardeşim bitirmişsin çok sevimdim okuyanlardan rabbim razı olsun.ben bitireli çok olu haber vermeyi unuttum için rahat olsun 500 okundu
selametleB)B)

selamunaleykum
allah razı olsun.
selam ve dua ıle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt