Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NE OLUR DUALARINIZI ESİRGEMEYİN (1 Kullanıcı)

adviye_34

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM HAYIRLI CUMALAR TÜM SİTEDEKİ ARKADAŞLARIM KARDEŞLERİM VE BENDEN BÜYÜKLERİM . BENİM DERDİMİ ÇOĞU NUZ BİLİRSİNİZ HALAA TESEDDÜRE GİREMEDİM :(:(:( BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE BENİM İÇİNDE RABBİME DUA EDİN .HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALINB)B)B)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
RE: NE OLUR DUALARINIZI ESİRGEMEYİN

s.a
canım kardeşim rabbim inşallah kapanmayı nasip eder. biliyomusun ben daha kapanalı 6 ay oldu kapanmayı hep istiyodum rabbime hep dua ettim bana nasip etmesi için artık her alışverişte eşarp alıyodum kendime açıktım ama öyle kendimi kaybrtmiş değildim namazımı kılar orucumu tutar sohbetlere katılırdım. bide okul vardı ben kapandıktan sonra bir daha kesinlikle açılmayı düşünmüyodum ve kapalıyken okumayı kabul edemiyodum ve okul bitti tam yazın en sıcak ayında ağustos ayında bir sabah uyandığımda ben bugün kapanıcam dedim ve işe işe kapalı geldim .ilk hafta benim için çok zor bir sınavdı gören herkes hayretler içerisindeydi ama beni iyi tanıyanlar şaşırmadılar çünkü her fırsatta bu isteğimi dile getiriyordum ilk gün yolda yürürken herkesin bana baktığını düşünmüştüm ve içime şeytanın verdiği vesveseler girdi her gece rüya görüyodum tekrar açılacağıma dair örtümü kaybettime dair..ama rabbime çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım artık kapalıyım ve şimdilerde inanırmısın çarşaf giymeyi arzuluyorum kapandım rabbim herkese kapanmayı nasip etsin inan çok mutlu ve huzurluyum şu aralar iki isteğim kaldı birincisi kuran öğrenmek ikincisi hacca gitmek kuran öğrenmek için çok çabalıyorum rabbim inşallah bana onuda nasip eder hacca ise evlendikten sonra eşimle gitmeyi planlıyorum inşallah rabbim bu iki isteğimi bana nasip eder.dualarım seninle kardeşim bir kapandınmı birdaha açılmayı inan düşünmeyeceksin kardeşim.aeo;)

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN DUA İLE.

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm adviye_34 kardeşim,

ALLAH-Ü TEALA ( C.C ) yar ve yardımcımız olsun bizim gibi insanlara Rabbimiz yardım etsin.Sevgili kardeşim tsunami ALLAH-Ü TEALA ( C.C ) seninde yardımcın olsun Kuran- Kerimi öğrenmek çok kolay istedikten sonra ALLAH-Ü TEALA yardım ediyor.Bende ilk başlarda çok zorlanıyordum ama şimdi çok ilerledim.İmanın cilası olan tesettürü Rabbim bizlerede nasip eder inşaALLAHB)B)B)

selamünaleyküm

adviye_34

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim hepinizden tekrar allah razı olsun bana kalsa şimdi şu anda kapanacağım ama eşimi iknada çok zorlanıyorum kabul etmiyor bir türlü allahım yardımcım olsun

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
mümin bir ailede kızların yaşayışıyla ilgili tüm sorumluluklar baba ve annededir evlendikten sonra ise bu sorumluluk eşe geçer seni açık gezdirerek nasıl bir mebal altına girdiğinin sanırım farkında değil rabbim bir an önce nura erdirsin.dualarım seninle.aeo;)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt