Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ne kadar sabırlıyız (1 Kullanıcı)

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı
geçenlerde hastanede sıra beklıyordum kadının bırı bağırmaya basladı adama bana ne bakıyosun diye halbukı adamın derdi basından aşkın kadınla ilgilenecek halı yok işte dostlar
tahammul sınırımız yewrlerde sürünüyo
ebu cehilin evinden yuzlerce kez kopvulan ve yinede oraya giden
peygamberi
n ümmetiyiz

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ne kadar sabırlıyız

nekadar garip birbirinize hakı ve sabrı tavsiye edin diyor peygamberimiz ama insanlar bende dahil en ufak seyde patlıyoruz

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaslar çok sabırlısınız heralde ki essiz kalıyorsunuz dinimizde bukadar önemi olan sabır var mı sizde

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Çok doğru söylüyorsunuz kardeşim. İnanın birbirimize tahamülümüz yok. Bacımız belki de yanlış anlamıştır ancak sabır ve metanet sahibi olmamamız bizlere bunları çok sık yaşatmaktadır. Rabbim önce beni sonra da hepimizi ıslah etsin.
Selam ve dua ile.

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı

bakara suresinde bize rabbimizden namaz ve sabır ile yardım istememizi anlatan ayet var bu gösteriyor ki sabır çok önemli allah sabrımızı arttırsın ama gerçekten sabır gücümüz çok az acaba sahabelere yapılan işkenceler bize yapılsa sabr edermiydik yoksa pes mi ederdik

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Kesinlikle sabredemezdik kardeşim çünkü kendimize sabrımız kalmamışken işkenceye sabreder miyidik. Ancak Rabbim güç kuvvet verse o başka .
Selam ve dua ile.

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH-Ü TEALA ŞÜKRÜMÜZÜ ARTTIRSIN KARDEŞİMB)B)B)

selamünaleyküm

by_cansuyu

Kayıtlı Kullanıcı

okadar rahat bir şekilde dinimizi yaşıyoruz ki sahabe dönemine bakınza ama bu rahatlıkta ne yapıyoruz biz biraz fazla rahatız galiba ne dersiniz arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt