Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ne diyeceğimi bilemedim (1 Kullanıcı)

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm arkadaşlar benim yaklaşık 10 yıllık çok sevdiğim bi dostum var uzun süredir görüşemiyorduk bu süreç içerisinde ben dini araştırmaya girmişim meğersem o da boş şeyleri... geçengün kısmet oldu görüştük din hakkında muhabbet etmeye başladık herşey iyi güzelde,Hacca gitmenin kendisine saçma geldiğini söyledi, yok bilmem arabistan amerikanın sömürgesi altındaymışta bütün paralar amerikaya gidiyormuş gibi saçma sapan şeyler söyledi fakat verecek cevap bulamadım gerçi bişey söyledim ama pek tatmin etmedi heralde o andan bir iki dakika önce coca cola firmasına ait bişiler içmiştik madem o kadar düşüncelisin neden içtin bunu dedim ama etkilemedi ne olur yardım edin bidahaki görüşmemizde kendisini bu konu hakkında ikna etmem için yardımlarınıza ihtiyacım var Selametle ALLAH'a emanet olun.

smyrnali_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bazi Insanlarin Kalpleri Mühürlüdür Kardeşim Sen Ne Yaparsan Yap Açamazsin Inş P Arkadaşin Doğru Yolu Bulur Sikma Canini. Onun Için Dua Et

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim ya da abicim...öncelikle selamün aleyküm...bu arkadaşın öncelikle inanç konusunda eksik! eğer eğer inancı tam olsaydı zaten buradaki asıl amacın amerika felan değilde allahın emri(farz) olduğunu anlardı.sanki hacca gidenler herhangi bir tatil beldesine mi gidiyorda aman paramız ona buna gitmesin felan diyecekler...bu allahın emridir..önce bu bilincin yerleşmesi gerek....demekki bu arkadaş haccı normal bir gezinti sanıyor...eğer böyle olsaydı peygamber efendimizde mekkeye hacca gidermiydi.?efendimizin hacc vazifesini yerine getirdiği sırada mekke müşriklerin elindeydi...eğer böyle saçma bir sebep olsaydı fahri kainat efendimiz bunu düşünürdü en başta değil mi....bizler onun izinden yürüyoruz.onun yaşamını örnek alıyoruz...bazı noktalarda teslim olmak gerekir.islam teslimiyettir...selamün aleyküm...

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Ilk öncetövbe Ya Hak Kardeşimin Yazdiklarina Aynen Katiliyorum Mekke Medine Mescidi Aksa Tatil Merkezleri Değildir Rabbimin Rizasi Için Gidilir . Bazi Insanlari Kalpleri Mühürlüdür. Ne Anlatirsan Anlat Anlamazlar Bu Arada Lütfen Coca Cola Almayiniz çünkü Harcadiğimiz Her Kuruşun Hesabini Vereceğiz

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim valla bende ne diyeceğimi bilemedim allah doğruyu göstersin

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam arkadaşlar düşüncelerinizi paylaştığınız için sağolun haccın kuran-ı kerimde hangi surede ve hangi ayette yer aldığını kendisine bildirirsem birazdaha etkili olur sanıyorum fakat hatırlamıyorum sizden hacca gitmenin hangi surede emredildiğini bilen varsa söylerse sevinirim ALLAH hepinizden razı olsun selametle...
Tevbe-HAK kardeşim verdiğiniz örnekte etkileyici ve çok doğru bunun içinde ayrıca teşşekkürler.

enisege

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşimin yazdıgı gibi bazı insanların kalpleri mühürlüdür ben alevi olarak dogdum benim bulundugum ildeki aleviler camiye gitmez secde ve rükü ederek allaha namaz kılmaz kuranı çok azı dışında kimse bilmez ben 1 yıldır bunun yanliş oldugunu dogrusunun kurandaki dinin oldugunu söylesemde anlatsamda boş allah diledigini dogru yola iletir bence hiç nefesini tüketme allah ıslah etsin de kardeşim

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşimin yazdıgı gibi bazı insanların kalpleri mühürlüdür ben alevi olarak dogdum benim bulundugum ildeki aleviler camiye gitmez secde ve rükü ederek allaha namaz kılmaz kuranı çok azı dışında kimse bilmez ben 1 yıldır bunun yanliş oldugunu dogrusunun kurandaki dinin oldugunu söylesemde anlatsamda boş allah diledigini dogru yola iletir bence hiç nefesini tüketme allah ıslah etsin de kardeşim

düşüncelerinizi paylaştığınız için sağolun ALLAH razı olsun ama insan çevresindeki insanlarında doğru yolda olmasını istiyor, hele birde tanıdığı ve çok sevdiği bir arkadaşı yanlış yolda ise insan üzülüyo. dediğiniz gibi ALLAH doğru yoldakileri yolundan şaşırtmasın yanlış yoldakileride ıslah etsin. amin selametle... ALLAH'a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt