Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ne çok hatıram var seninle rabbim. (2 Kullanıcı)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı

Ne çok hatıram var seninle Rabbim
Bazen uzaklara salıyorsun beni
Arayıp bulayım diye seni.

O zaman içinde bulunduğum karanlıklardan NUR'una yol alıyorum
''Allah müminlerin dostudur.Onları karanlıklardan NUR'a çıkarıyor''ayeti ümidim ve kılavuzum oluyor.

Karşıma hayeller,gölgeler çıkıyor.Yolumdan alıkoymaya çalışıyorlar.
O zaman İbrahim gibi ''Ben gelip geçen şeyleri sevmem''diyorum.
Bu arada mektuplarını okuyorum.

Tatlı bir esintiyle geliyor sözlerin bazen
Hele o baharda açan çiçekler yok mu?Hem senin güzelliğini okuyorum onlarda,hemde beni güzelleştirmek,geliştirmek istediğini...

Başını toprakdan çıkaran filizleri görüyorum.
Sanki bana ''Sende bu dünya toprağından başını çıkar,ahiretin güzel ikliminde filizlen,uzat dallarını
cennete,ebedi meyveler ver''diyorsun.

Ahh Rabbim;
Bazen bunları unutup dünyaya sarıldığım oluyor.
Hani neredeyse seni unutacağım.
O zaman dünyayı elimden alıyorsun,dikenleriyle elimi kanatıyorsun.

Sanki bana ''Senin asıl yurdun burası değil senin asli vatanın var.Seni bekleyen peygamberler,sıddıklar,şehitler,salihler var.BEN VARIM''diyorsun.
O zaman şükrediyorum sana.Beni unutmadığından,terketmediğinden dolayı.

Ya günahlarım,günahda ısrarım yokmu?
Ozaman bana darılmışsın gibi geliyor.Şu sözünle teselli buluyorum,ümitleniyorum.''Rabbin seni terketmedi,darılmadı da''
O zaman dünyalar değil cennetler benim oluyor.

Senin güzel isimlerini kalbime dolduruyorum.Seni herşeyden çok seviyorum.

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm çokkkkkkkkkkkkkk..... güzel paylaşımın allah razı olsun ahirette salih kişilerle beraber olasın (amin)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm canım..
Emeğine sağlık..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm çokkkkkkkkkkkkkk..... güzel paylaşımın allah razı olsun ahirette salih kişilerle beraber olasın (amin)

aleyküm selam canım..
allah senden de razı olsun.
inşallah kardeşim. inşallah...
rabbim hepimizin her iki cihanda yar ve yardımcımız olsun..
selam ve dua ile..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
beni nerelere götürdünüz bu yazdıklarınızla allah razı olsun selametle kalın.

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir yazızdı emeğinize sağlık...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm elmascım emeğine sağlık paylaştığın için RABBİM razı olsun...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Sakindi benim hayatım bir zamanlar.Bir şeyler vardı içimde hızla büyüyen ve de sonu belirsiz.Kendimden başkası değildi bu ve yeni bir bendi.
Çocukluk yıllarında hayatın saf duyguları ile dönen dünyam tertemizdi.Her şeyden habersiz, kötülükten uzaktı o ufacık kalbim.Çocukça ağlamak, sevilmek, oynamak, hüzünlenmek, özlemek ve sevmek vardı.Bir zamanlar ışıl ışıl parlayan gözlerden akan yaşam sevincim vardı benim.Zaman sessiz ve hızlıca akarken bir ben vardım geleceğe ümit eken.Oyunlarda kurallara uyumsuzlukla başlardı ilk düşünce akımım.Sebepler ararken gelişen o sınırsız dünyam,sınırlarla çizilmekteymiş oysa.Bir kaç kargaşada anladım kendi değerimi.Büyümekteydim ve buna bir yön gerekti...
Dilimde uğultulaşan aksanım ayrıntıları arardı.Huysuzlaşmıştı ruh halim.Aydınlık umutlar kurmaya yönelik eğilimlerimde korkularımı hissetmeye başlamıştım.Adım atmak için sokaklar arardım.Gözlerimi kaparken hızlanan nefesim ve bir sabah uyandığımda aynada gördüğüm o endişeli suretim...Gençlik arifesi çocukluğuma sarılırdım bazen.Kopamazdım ,çünkü gelecek; kurduğum hayallerin dışında bir yerlerdeymiş.Anladığımda zaman çoktan kolumdan tutup beni sürüklemişti,korktuğum o belirsiz yıllara...
Gördüğüm gerçeklerin arkasında yatan yalanlarla dönen bir dünyaya hoş gelmiştim.Sorulara cevap arardım bir zamanlar fakat şimdilerde soru olmuştum cevaplanamayan.İnsanlar düşüncelerimi yorumlarken ben başkalarını aramaya koyulurdum.Bir çalkantıda savrulurken tutunmaya çalıştığım dallar kırılırdı.Aldığım yaralardan sonra bedenimden çok farkı bir benle tanışmıştım.Çok çabuk bir zamanda kaynaştım ve artık karanlıkta aydınlığı bulmanın en büyük başarı olduğunu anlamıştım...
Önümde duran duvarlarda belirsizlik hakim.Tırnaklarımla kazıdım onca zaman ve artık nasır tutmakta parmaklarım.Hayatın değişken olduğunu ilk defa anladım.Hazan sarardı artık karanlık geceleri,hüzünlü düşünür oldum nedense.Hep ağlamaklı gözlerle seyrettim yıldızları ve bir o kadar masumdum,sessizlik dokunaklı.Sonunu bilmediğim bir yoldu burası ve her adımım birbirinin aynısı.Yorgun düştü bedenim ve aldığım molalarda zamanı kaçırdım.Geriye dönüş yolu tıkanmıştı ve artık koşmak lazımdı...
Hızlı dönen dünyada,yavaşça oluşan duygulara kapılmıştım.İçimde biriken belirsizliklerin üzerini örtmeliydim.Kaygılar yerini planlara bırakmaya yüz tutmuşken,attığım adımlar geleceğe dönük olmalıydı.Zor geçen yaşam; insanoğlu için kolaylaşır yoldaşlarla.Etraf kalabalık,aldığım nefes bile güç bela ulaşır ciğerlerime.Suretimde hep bir gülümseme ve sevgi dağıtan bakışlarla izlediğim oyunlar.Davranışlarıma karşı oluşan duygular ve dost,arkadaş sıfatlarının ilk kez kalıcı bir şekilde doğduğu yıllar...
Bana ben yetmezdim içimdeki benliğimle.Duyguların en yoğun olduğu dönemde bir melek dilemiştim içimden.Kanatlanıp geldi önceleri,kanatlanıp uçtum sevinçlerimle beraber ve pılını pırtını toplayıp gidene dek beraber sürmüştü hayal dünyamla yaşam.Sonraları gözyaşları aşındırmıştı yanaklarımı ve kuruyana dek ıslatacaktı kuruyan dudaklarımı...
Yaşam sırlarım dökülmüştü hatırda kalanlardan kağıda.Mutluluk oranı düşüktü mutsuzluğa nazaran.Bu kalp bir heyelan ve her afette binlerce duygum var kaybolan.Kaç çiçek ekildi kuruyan ve yollarımda yapraklar var solan.Sorulan sorular bitsin artık yeter.Durdursun bu yoğunluğu gücü yeten varsa ölümden evvel.Sessiz çığlıklarım duyulmazdı ve nedense hep cevapsızdı haykırışlarım.Çünkü herkes kıyıda yüzerken,ben derinlerde çırpınırdım...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
bu yazıyı okumaya doyamıoruuuuumm...
çok güzell..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm canım okudum son yazını da.
Emeğine sağlık..

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık.
selam ve dua ile.......

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ne çok hatıram var seninle ey rabbiimmm....

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ne çok hatıram var seninle Rabbim
Bazen uzaklara salıyorsun beni
Arayıp bulayım diye seni.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt