Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ne çok Hatiram Var Seninle Rabbim (2 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Ne çok hatıram var seninle Rabbim
Bazen uzaklara salıyorsun beni
Arayıp bulayım diye seni.

O zaman içinde bulunduğum karanlıklardan NUR'una yol alıyorum
''Allah müminlerin dostudur.Onları karanlıklardan NUR'a çıkarıyor''ayeti ümidim ve kılavuzum oluyor.

Karşıma hayeller,gölgeler çıkıyor.Yolumdan alıkoymaya çalışıyorlar.
O zaman İbrahim gibi ''Ben gelip geçen şeyleri sevmem''diyorum.
Bu arada mektuplarını okuyorum.

Tatlı bir esintiyle geliyor sözlerin bazen
Hele o baharda açan çiçekler yok mu?Hem senin güzelliğini okuyorum onlarda,hemde beni güzelleştirmek,geliştirmek istediğini...

Başını toprakdan çıkaran filizleri görüyorum.
Sanki bana ''Sende bu dünya toprağından başını çıkar,ahiretin güzel ikliminde filizlen,uzat dallarını
cennete,ebedi meyveler ver''diyorsun.

Ahh Rabbim;
Bazen bunları unutup dünyaya sarıldığım oluyor.
Hani neredeyse seni unutacağım.
O zaman dünyayı elimden alıyorsun,dikenleriyle elimi kanatıyorsun.

Sanki bana ''Senin asıl yurdun burası değil senin asli vatanın var.Seni bekleyen peygamberler,sıddıklar,şehitler,salihler var.BEN VARIM''diyorsun.
O zaman şükrediyorum sana.Beni unutmadığından,terketmediğinden dolayı.

Ya günahlarım,günahda ısrarım yokmu?
Ozaman bana darılmışsın gibi geliyor.Şu sözünle teselli buluyorum,ümitleniyorum.''Rabbin seni terketmedi,darılmadı da''
O zaman dünyalar değil cennetler benim oluyor.

Senin güzel isimlerini kalbime dolduruyorum.Seni herşeyden çok seviyorum.​

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamunAleyküm Gül Damla'sı..
Rabbim cümlemizi merhametiyle-sevdiği kulları arasına katabilmesi için razı olacağı,rızasına uygun amellerin gayretinde olan kullarından eylesin inşaAllah.Ellerinize-emeğize sağlık..Allah(CC) razı olsun..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamunAleyküm Gül Damla'sı..
Rabbim cümlemizi merhametiyle-sevdiği kulları arasına katabilmesi için razı olacağı,rızasına uygun amellerin gayretinde olan kullarından eylesin inşaAllah.Ellerinize-emeğize sağlık..Allah(CC) razı olsun..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

aleykum selam talip amca
<amin inşallah> talip amcam
rabbim senden de daima razı olsun
güzel rabbimize emanetsin inşallah talip amca
selam ve dua ile inşallah
<<<B)>>>

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
alyssum.jpg

B)Selamün Aleyküm, Nur Damlası..Değerli emeğine ve güzel yüreğine sağlık...Beğeniyle okudum, çok güzel bir paylaşımdı..Allah c.c razı olsun, ecrini firdevslerle versin inşallah...Ne yaparsak yapalım, ne olursa olsun sığınacak bir Rabbimiz c.c var..O bizim herşeyimize şahit ve kalpleri en iyi bilen O.. Rabbimize layık kul olabilmek duasıyla canım kardeşim..Rabibmize emanetsin..Selam, dua ve hayırlarla kal inşallah...B)

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun güzel bi paylaşım , selametle...

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
alyssum.jpg

B)Selamün Aleyküm, Nur Damlası..Değerli emeğine ve güzel yüreğine sağlık...Beğeniyle okudum, çok güzel bir paylaşımdı..Allah c.c razı olsun, ecrini firdevslerle versin inşallah...Ne yaparsak yapalım, ne olursa olsun sığınacak bir Rabbimiz c.c var..O bizim herşeyimize şahit ve kalpleri en iyi bilen O.. Rabbimize layık kul olabilmek duasıyla canım kardeşim..Rabibmize emanetsin..Selam, dua ve hayırlarla kal inşallah...B)

aleyum selam gül tanem
begendiğine çok sevindim kardeşim
amin inşallah canım kardeşim
rabbimize emanetsin inşallah gül tanesi
selam dua ve muhabbetle inşallah

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKÜM CAN DAMLA KARDEŞİM.NE GÜZEL AKTARMIŞSIN ÖYLE.ÇOK HOŞTU.SANKİ YÜREĞİMİZDEN ÇIKMIŞ GİBİ.ALLAH C.C. RAZI OLSUN CAN DAMLA KARDEŞİM.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN İNŞAALLAH.SELAM DUA VE MUHABBETLE GÜZEL KARDEŞİM....B)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKÜM CAN DAMLA KARDEŞİM.NE GÜZEL AKTARMIŞSIN ÖYLE.ÇOK HOŞTU.SANKİ YÜREĞİMİZDEN ÇIKMIŞ GİBİ.ALLAH C.C. RAZI OLSUN CAN DAMLA KARDEŞİM.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN İNŞAALLAH.SELAM DUA VE MUHABBETLE GÜZEL KARDEŞİM....B)

aleykum selam canım kardeşim beyendiğin için çok mutlu oldum can kardeşim
<amin>
rabbim senden de razı olsun güzel kardeşim
rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle ile inşallah

salih_x

Kayıtlı Kullanıcı
damla paylaşım sağol..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM DAMLACIM.PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.HAYIRLI GÜNLER.RABBİME EMANETSİN GÜZEL KARDEŞİM.B)B)BENDEN SANA .ALİYE VE SENİN GÖNDERDİĞİN ÇİÇEKLER KADAR ÇOK OLMASADA YÜREĞİMDEN GÖNDERDİĞİM 2 ÇİÇEK.:H

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM DAMLACIM.PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.HAYIRLI GÜNLER.RABBİME EMANETSİN GÜZEL KARDEŞİM.B)B)BENDEN SANA .ALİYE VE SENİN GÖNDERDİĞİN ÇİÇEKLER KADAR ÇOK OLMASADA YÜREĞİMDEN GÖNDERDİĞİM 2 ÇİÇEK.:H

aleykum selam ablacım
amin
rabbim senden de rabbim ebeden razı olsun güzel ablam
çiçekleri aldım çok çok teşekkür ederim ablacım

bu güllerde sana ablacım

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM DAMLACIM.PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.HAYIRLI GÜNLER.RABBİME EMANETSİN GÜZEL KARDEŞİM.BENDEN SANA .ALİYE VE SENİN GÖNDERDİĞİN ÇİÇEKLER KADAR ÇOK OLMASADA YÜREĞİMDEN GÖNDERDİĞİM 2 ÇİÇEK.

Selamün aleyküm güzel ablacım ve Nur Damlam..Bunlar benden sizlere olsun inşallah..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun, dualarımda daimsiniz..Selam ve baki muhabbetle inşallah...B):H

Kırmızı%20gül-J3N.jpg

Mahsun kul ablacım bu size..

ciceklerin_dili_05.jpg

Nur Damlası, can kardeşim..Bu da sana..

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm güzel ablacım ve Nur Damlam..Bunlar benden sizlere olsun inşallah..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun, dualarımda daimsiniz..Selam ve baki muhabbetle inşallah...:H

Kırmızı%20gül-J3N.jpg

ciceklerin_dili_05.jpg

aleykum selam gül tanem seninde günün hayırlı bereketli olsun inşallah
aldım gülümü gül tanem çok teşekkür ederim

buda sana gül tanesi

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Damla kardesim, oyle duygulandim ki Rabbim senden razi olsun, insan kendini iki dunya arasinda sykysmys gibi hissediyorken yazinizi okumak hüzunlendirdi beni ama birde mutlu oldum cünku dusuncelerim sadeçe bana ayit degil ayni sekilde islam kardeslerimde bunlari yasiyor, Rabbim hakkimizdan olanlari hayirli kilsin, birbirimizi tanimiyorsak bile, fani dunyada bizler gibi ayni hisleri dusunceleri paylasanlar var, amelini hayirlarla doldurmak için caba verer ve günahlarinda af dileyen güzel kardeslerimiz var... Allah emanet olun damla kardesim... Selam ve dua ile insallah.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm güzel ablacım ve Nur Damlam..Bunlar benden sizlere olsun inşallah..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun, dualarımda daimsiniz..Selam ve baki muhabbetle inşallah...

Kırmızı%20gül-J3N.jpg

ciceklerin_dili_05.jpg

ha allah razı olsun.yani açık açık söyleseymiydim:Khele şükür:Krabbime emanet olun.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ne oldu güzel ablam niye gülüyorsun ben birşey anlamadım:gulegule
sizinkiler kadar olmasada gönlümden 2 gül göndermiştim ya.aslında ben size gönderme yapmıştım.bir demette insan ablasına gönderir .hep böyle birbirinize gönderiyorsunuz:K.canım damlacım rabbime emanet ol.:H

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
sizinkiler kadar olmasada gönlümden 2 gül göndermiştim ya.aslında ben size gönderme yapmıştım.bir demette insan ablasına gönderir .hep böyle birbirinize gönderiyorsunuz:K.canım damlacım rabbime emanet ol.

canım ablam :D allah iyiliğini versin bende ne oldu yine düşünüyorum

güzel ablam bunlar sana:H

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Damla kardesim, oyle duygulandim ki Rabbim senden razi olsun, insan kendini iki dunya arasinda sykysmys gibi hissediyorken yazinizi okumak hüzunlendirdi beni ama birde mutlu oldum cünku dusuncelerim sadeçe bana ayit degil ayni sekilde islam kardeslerimde bunlari yasiyor, Rabbim hakkimizdan olanlari hayirli kilsin, birbirimizi tanimiyorsak bile, fani dunyada bizler gibi ayni hisleri dusunceleri paylasanlar var, amelini hayirlarla doldurmak için caba verer ve günahlarinda af dileyen güzel kardeslerimiz var... Allah emanet olun damla kardesim... Selam ve dua ile insallah.

aleykum selam leyla kardeşim
çok sevindim kardeşim inşallah faydalı olabiliyoruzdur açtığımız konularla rabbim senden de razı olsun leyla kardeşim
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt