Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Nazar hakkında (1 Kullanıcı)

ihsan_456

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba ben şunu merak ediyorum nazar sadece gözle bakarakmı değer yoksa o kimseyi düşünürse de mi nazar değer mesela bir insan diğer bir insanı kıskanıyor fakat onu görmüyor ama kıskançlığını onu düşünerek gidermeye çalışıyor mesela ahmetin şusu var busu var ama bizim yok gibi

Gülfidan

Kayıtlı Kullanıcı
NAZAR

bana birgün nazar olmuştu

Daha önceden;

Nazarda neymiş olur mu diyordum.

Allah öyle bir nazar verdi ki bana

Nazar neymiş öğrendim.

Nazar olduğu için yanımdaki kişiler esniyordu o derece ağır bir nazar olmuştum.

Gözlerimden yaşlar geliyordu Çatlama derecesine gelmiştim.

Annem okudu ve gecti.

Nazar var.

Sebepleri çesitli :

Mesela;

Maşalllah demeden övme

Bir bebegi Maşallah demeden sevmek

bende ondaki niye yok düsüncesi ve kıskanclık

Birseye yada birine imrenerek bakmak

nazarın ceşitli sebeplerinden biri

İLACI:

Tek ilacı var oda dua

Ben Nazar olduğum zaman Anneme okutuyorum.

Felak, nas ,elemneşrakleke duaları iyi geliyor.

Özelliklede bebekleri severken dikkatli olalım

Maşallah demeden sevmeyelim. Nazar olur.

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
ben yıllardır bilimsel kitaplar okurum.en baştada harunyahya okurum.ben 9 aylıkken nazar sonucu engellı kalan bırıyım.ve suan 29 yasındayım.hayatımın her anında nazarla karsılasan biriyim.mesela cok ıyı bır iş yapsam ve anlatsam hemen bir kac gun içinde o yaptıgım işten soguyup yapamaz hale gelıyorum.başarım ancak insanlardan gizlersem uzun sürebiliyor.ama kendimi anlatmaya başladıgımda anlattıgım özellık kayboluyor..Nazarın oluşması için gereken bir manyetik alıcıya sahibim.Yukarıdakı konuya eklemek istediğim bir ayrıntı var....Bir insanın BENİM NAZARIM DEĞMEZ kelimesine ben katılmıyorum.çünkü bedenin etrafa yaydıgı 5 metrelik alanı kaplayan manyetik dalga oranları her zaman aynı olmuyor.mesela gusul abdesti alması gereken bir insan eger uzun surelı abdest almassa vücüdundakı enerjiyi atmadığı için o anki manyetik dalga oranları değişiyor.ve bu değişimden dolayı gusul abdestsiz olan kişinin vücudunda yanma ve ağırlık beliriyor.ve bu kişi her defasında aynı şekılde gusul abdesttini geciktirdiği surece manyetik dalgaları etrafındaki insanlara çok güçlü ve olumsuz bir enerji gönderiyor...bunun sonucundada karşısındakı kişide nazar olayı görünüyor....
EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR

ben yukarıdakı yazıda bulunan bir bölüme katılmıyorum..ALLAH dilemedikçe hiç kimseye nazar değmez,ve her derde deva verdiği gibi bazı ayetler okundugunda o ayetlerin insan psikolojisindeki etkisiyle manyetik enerjisi normale dönüyor..mesela ben sürekli şu duayı okurum ve kendimi gerçektende nazardan korurum en az 3 kez bir günde peşpeşe okunmalı ; ''BİSMİLLAHİLLEZİ la yedurru ma'asmihi şeyün fil ardi ve la fissemai ve hüves-semi'ul alim" Bu duanın anlamı:

Yüce ALLAH'in ismiyle hareket ederim. O yüce ALLAH ki, O'nun mübârek ismiyle hareket edildigi (O'nun ismi söylendigi) vakit, yerde ve gökte hiçbir sey okuyana zarar veremez. O yüce ALLAH, her seyi en iyi isiten ve en mükemmel bir sekilde bilendir
son olarak peygamberimizin bir hadisini söylemek isterim
NAZAR DEVEYİ KAZANA İNSANI MEZARA SOKAR
NAZAR KİŞİLER HAKKINDA KONUŞULDUGUNDADA GERÇEKLEŞEBİLİR DÜŞÜNCESİNDEYİM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt