RE: KUL HAKKI
RE: KUL HAKKI
KUL HAKKI
Selamunaleykum Musluman Kardeşim,
Siteyi inceliyordum bir baktım ki multimedya bolumu ve bu bölümde bol miktarda çizgi film var. Ne güzel çizgi filmler yapılmış. İslamı tanıtmak ve sevdirmek için ne çok çalışılmış.
FAKAT. Ben bir çizgi filmciyim. Çizgi film çok pahalı ve çok da zahmetli, üretimi de uzunca zaman isteyen bir iştir. Ben Allah korkusu olan biri olarak şunu öğrenmek istiyorum. Bunca insanın, bin bir zahmet ve emek harcayarak yaptıkları bu filmleri burada bedava indirmek için HAK SAHİPLERİYLE HELALLEŞTİNİZ Mİ?Buradaki filmlerin bazılarını ben ve arkadaşlarımız yaptık. Çok zor şartlarda hem de. Çoğunu da kimlerin yaptıgını biliyorum. Ülkemizde çizgi filmden zengin olmuş tek kişi tanımıyorum. Nafakamızı boyle hayırlı işler yaparak temin etmeye çalışırken, siz müslüman kardeşlerimizin kul hakkı konusunda bir kere daha düşünmesini yani HAYRI TAVSİYE ediyorum. Eger izin alındıysa filmlerin hak sahipleriyle helalleşildiyse bunu sitede belirtmeniz gerektigini ve hangi filmin kimlere ait oldugunun da yazılması gerektigini düşünüyorum. Siz de düşünün ki din gününde yüzümüz kararmasın.
Allah hiç birimizi şaşırtmasın. Bizi bize bırakmasın. Selam ve sevgiyle....