Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NASIL BİLİRSİNİZ? (1 Kullanıcı)

tuba20

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar,sizlerle şunu paylaşmak istiyorum.Site üyelerimiz buradan birbirlerini nasıl yorumluyorlar acaba buarada yazışan kardeşlerimiz hakkında bir analiz yapın denilse nasıl bir cevab verirsiiniz.Meselamı size sorulsaki,m.tekik abi nasıl biridir,evindar abla nasıl biridir,ravzanur abla nasıl biridir vb.tüm siteden tanıklarımız sizce nasıllar yorumlarınızı bekliyorum

tuba20

Kayıtlı Kullanıcı
RE: NASIL BİLİRSİNİZ?

İlk yorumu ben yazmak istiyorum.Ravzanur ablamdan başlamak istiyorum şimdi şöyle diyenler çıkabilir tanıdığın insanı anlatmak kolay diye ama olsun bir insanın gıyabında kendisini anlatmak ayrıcalık olmalı onun için ablam şimdi uyuyor ve bende ondan bahs ediyorum.Ben gerçektende ablamı çok seviyorum bana göre değerli hem kullar katında hem Allah katında,insanları kıramayan incitemeyen,herşeyi içine atan gayesi insanlara bir şeyler verebilmek isteyen güzel bir insan,Rabbimde şahittirki ben ravzanur ablayı iyilerden olduğunu biliyorum kısaca iyi bilirim.DUA İLE

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

tuba20 yazdı:
İlk yorumu ben yazmak istiyorum.Ravzanur ablamdan başlamak istiyorum şimdi şöyle diyenler çıkabilir tanıdığın insanı anlatmak kolay diye ama olsun bir insanın gıyabında kendisini anlatmak ayrıcalık olmalı onun için ablam şimdi uyuyor ve bende ondan bahs ediyorum.Ben gerçektende ablamı çok seviyorum bana göre değerli hem kullar katında hem Allah katında,insanları kıramayan incitemeyen,herşeyi içine atan gayesi insanlara bir şeyler verebilmek isteyen güzel bir insan,Rabbimde şahittirki ben ravzanur ablayı iyilerden olduğunu biliyorum kısaca iyi bilirim.DUA İLE
Tuba kardeşim sağolasın,hakkımdadki güzel düşüncelerin için Rabbim razı olsun.Eğer bir insanın özü güzelse karşısındakinide güzel görür.Rabbim şahittirki sende iyisin,bende seni iyilerden bilirim dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Konuyu açmışsın kardeşim acizane bizd eyorum yapalım,ben bu siteye üye olalı bir yıl oluyor,şuana kadar tanıdığım tüm kardeşlerimi hep iyi bildim iyi tanıdım dindarlıklarından öte iyi birer insan olarak hissettim bende sitedeki tüm kardeşlerimi iyilerden bilirim öyle hissederim dua ile

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

s.a.
BENDE BİR KAÇ KELAM EDEYİM İNŞALLAH SİTEDEN YAKINDAN TANIDIĞIM KARDEŞLERİM İÇİN,

RAVZANUR ABLAM: TAM BİR ABLA, ÖZELLİKLE SİTEDEKİ BACILARIMIN DERT ORTAĞI, HERKESE ÇOK İYİ BİR YAKLAŞIMI VAR.

EVİNDAR ABLAM : TAM BİR PEYGAMBER AŞIĞI, KABEYE GİTMEK İÇİN CAN ATIYOR İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GİDER.

MUAZ KARDEŞİM : EVET KENDİSİ İSMİNDENDE ANLAŞILACAĞI ÜZRE SAHABE AŞIĞI BİR KARDEŞİM. HELEKİ KENDİNE HAMZA R.A. ÖRNEK ALIYOR Kİ, DAHA BAŞKA BİR ŞEY DEMEYE GEREK VARMI.

FERİT KARDEŞİM : ODA TAM BİR KURAN AŞIĞI, DİNİ İSLAMIN YÜCELMESİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR.

MK5834 KARDEŞİM : BU KARDEŞE DİKKAR ETMEK LAZIM. GÖZÜNÜ BUDAKTAN ESİRGEMEYEN BİR ŞAHSİYETİ VAR. AMA BUNUDA YAPARKEN HESAPSIZ KİTAPSIZ YAPMAZ. YANİ NE NE İÇİN YAPILMALI BUNU BİLİR.

AVUKAT ABLAM : KENDİSİNİNDE BELİRTTİĞİ GİBİ, İSLAMLA ÇOOK GEÇ TANIŞMIŞ OLMAKLA BİRLİKTE ENERJİSİ VE ÖĞRENME HIRSI BİZLERE ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK.

XTAR : NAMI DİĞER SOFİ, SİTENİN NEŞE KAYNAĞI, BU ARALAR SUSKUN OLSADA

EVEEEET EN SONA DA
FATMA ERGUN ABLAM : KENDİSİNİN BENİM ÜZERİMDE EMEĞİ ÇOKTUR, BENİM SİTEDE İLK TARTIŞTIĞIM VE TANIŞTIĞIM HOCAMDIR. SİTEDE YAPMASINI BİLMEDİĞİM RESİM EKLEME V.S. GİBİ BİLGİLERİ KENDİSİNDEN ÖĞRENDİM. ALLAH C.C. KENDİSİNDEN RAZI OLSUN.

EVET ARKADAŞLR BENDEN BU GÜNLÜK BU KADAR. AMA DAHA YAZACAĞIM ÇOOOK KARDEŞİM VAR. ŞİMDİ YORULDUM ONUN İÇİN KISA KESİYORUM.
DAHA SONRADA DİĞERLERİNİ ANLATIRIM İNŞALLAH.

K.S.E.O.

mahbusin

Kayıtlı Kullanıcı

kardeş yorum yapmayı bende istiyorum ama yeni üye olduğum için henüz kimseyi tam tanımıyorum ama mtetik,rasul acer,ravza nur,hafize kaan erdem isimli üyelerimiz aktif, paylaşımcı , çok iyi insanlar tanıdığım kadarıyla söylüyorum kusura bakmayın tanıdığım bi yanlış yaptıysam şimdiden özür dilerim bende büyük olduklarınıda bilerekve daha deneyimli olmalarına dayanıyorum tanıdıkça anlıyacağım allah'a emant olun abilerim ablalarım

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
s.a.
BENDE BİR KAÇ KELAM EDEYİM İNŞALLAH SİTEDEN YAKINDAN TANIDIĞIM KARDEŞLERİM İÇİN,

RAVZANUR ABLAM: TAM BİR ABLA, ÖZELLİKLE SİTEDEKİ BACILARIMIN DERT ORTAĞI, HERKESE ÇOK İYİ BİR YAKLAŞIMI VAR.

EVİNDAR ABLAM : TAM BİR PEYGAMBER AŞIĞI, KABEYE GİTMEK İÇİN CAN ATIYOR İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GİDER.

MUAZ KARDEŞİM : EVET KENDİSİ İSMİNDENDE ANLAŞILACAĞI ÜZRE SAHABE AŞIĞI BİR KARDEŞİM. HELEKİ KENDİNE HAMZA R.A. ÖRNEK ALIYOR Kİ, DAHA BAŞKA BİR ŞEY DEMEYE GEREK VARMI.

FERİT KARDEŞİM : ODA TAM BİR KURAN AŞIĞI, DİNİ İSLAMIN YÜCELMESİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR.

MK5834 KARDEŞİM : BU KARDEŞE DİKKAR ETMEK LAZIM. GÖZÜNÜ BUDAKTAN ESİRGEMEYEN BİR ŞAHSİYETİ VAR. AMA BUNUDA YAPARKEN HESAPSIZ KİTAPSIZ YAPMAZ. YANİ NE NE İÇİN YAPILMALI BUNU BİLİR.

AVUKAT ABLAM : KENDİSİNİNDE BELİRTTİĞİ GİBİ, İSLAMLA ÇOOK GEÇ TANIŞMIŞ OLMAKLA BİRLİKTE ENERJİSİ VE ÖĞRENME HIRSI BİZLERE ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK.

EVEEEET EN SONA DA
FATMA ERGUN ABLAM : KENDİSİNİN BENİM ÜZERİMDE EMEĞİ ÇOKTUR, BENİM SİTEDE İLK TARTIŞTIĞIM VE TANIŞTIĞIM HOCAMDIR. SİTEDE YAPMASINI BİLMEDİĞİM RESİM EKLEME V.S. GİBİ BİLGİLERİ KENDİSİNDEN ÖĞRENDİM. ALLAH C.C. KENDİSİNDEN RAZI OLSUN.
EVET ARKADAŞLR BENDEN BU GÜNLÜK BU KADAR. AMA DAHA YAZACAĞIM ÇOOOK KARDEŞİM VAR. ŞİMDİ YORULDUM ONUN İÇİN KISA KESİYORUM.

K.S.E.O.
:D:D:D:D:D:D AZ GICIK GÜLEYİM

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
s.a.

EVEEEET EN SONA DA

K.S.E.O.
:D:D:D:D:D:D AZ GICIK GÜLEYİM

s.a. ablam,
Bu gün sana hiç bir şey demiycem hocam. İstediğin kadar gıcık gülebilirsin.
k.s.e.o.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

M.TEKİK ABİME.O BENİM ABİMDİR VE BACISININ BİTANESİDİR.MAŞALLAH ÇOK BİLİÇLİ VE EN ÖNEMLİSİDE ÇOK SABIRLI MAŞALLAH.RABBİM YOKLUGUNU HİSSETTİRMESİN İNŞALLAH GÜZEL ABİM.

RAVZA ABLAM: O BENİM ABLAMDIR.BEN ABLALARI HİÇ SEVMEZDİM AMA RAVZAYI GERÇEKTEN Bİ ABLA OLARAK GÖRÜYORUM .AYNI ZAMANDA BENİM CAN DOSTUM SIRDAŞIMDIR.GÜL YÜZLÜ ABLAM RABBİM HER İKİ CİHANDA DA SENİ VE SEVDİKLERİNİ MUTLU ETSİN İNŞ.

EVİNDAR: O GÜZÜMÜZÜN BEBEGİDİR.MAŞŞALLAH ÇOK BİLİNÇLİ VE ÇOK İYİ.RABBİM KALBİNİN GÜZELLİGİNİ YÜZÜNE VURMUŞ.SEVİ SEVİYORUM

MUSTAFA XTAR VE MUAZ: BUNLAR MUHTEŞEM İKİLİ O YÜZDEN AYIRMIYAYIM DEDİM.MUSTAFA BEY MUHTEŞEM BİR İNSAN.EGER GÜNÜMÜZDE BÖYLE GENÇLER VARSA DEMEKKİ BİZLERDEDE UMUT OLMASI GEREKİYOR.RABBİM GÖNLÜNDEKİ GÜZELLİKLERİ DAİM KILSIN İNŞ.MUAZ BEYİ DAHA YENİ TANIYORUM AMA SÜPER BİRİ.YENİ AMA İNSAN ANLIYOR AZ ÇOK.BEN BU GÜNE KADAR YANILMADIM İNSANLARI TANIMAK YORUMLAMAK KONUSUNDA.VEE BENCE HERKESE MUAZ BEY GİBİ BİR ARKADAŞ LAZIM.GÜNÜMÜZDE Kİ GENÇLER NAMAZ KILMASINI BİLMİYOR.AMA BU SİTEDEKİLER MAŞALLAH.ONLAR BİRER SOFİ ADAYLARI

VEYSEL: O BİR DOST VE CAN DAMARI.......

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:

M.TEKİK ABİME.O BENİM ABİMDİR VE BACISININ BİTANESİDİR.MAŞALLAH ÇOK BİLİÇLİ VE EN ÖNEMLİSİDE ÇOK SABIRLI MAŞALLAH.RABBİM YOKLUGUNU HİSSETTİRMESİN İNŞALLAH GÜZEL ABİM.

RAVZA ABLAM: O BENİM ABLAMDIR.BEN ABLALARI HİÇ SEVMEZDİM AMA RAVZAYI GERÇEKTEN Bİ ABLA OLARAK GÖRÜYORUM .AYNI ZAMANDA BENİM CAN DOSTUM SIRDAŞIMDIR.GÜL YÜZLÜ ABLAM RABBİM HER İKİ CİHANDA DA SENİ VE SEVDİKLERİNİ MUTLU ETSİN İNŞ.

EVİNDAR: O GÜZÜMÜZÜN BEBEGİDİR.MAŞŞALLAH ÇOK BİLİNÇLİ VE ÇOK İYİ.RABBİM KALBİNİN GÜZELLİGİNİ YÜZÜNE VURMUŞ.SEVİ SEVİYORUM

MUSTAFA XTAR VE MUAZ: BUNLAR MUHTEŞEM İKİLİ O YÜZDEN AYIRMIYAYIM DEDİM.MUSTAFA BEY MUHTEŞEM BİR İNSAN.EGER GÜNÜMÜZDE BÖYLE GENÇLER VARSA DEMEKKİ BİZLERDEDE UMUT OLMASI GEREKİYOR.RABBİM GÖNLÜNDEKİ GÜZELLİKLERİ DAİM KILSIN İNŞ.MUAZ BEYİ DAHA YENİ TANIYORUM AMA SÜPER BİRİ.YENİ AMA İNSAN ANLIYOR AZ ÇOK.BEN BU GÜNE KADAR YANILMADIM İNSANLARI TANIMAK YORUMLAMAK KONUSUNDA.VEE BENCE HERKESE MUAZ BEY GİBİ BİR ARKADAŞ LAZIM.GÜNÜMÜZDE Kİ GENÇLER NAMAZ KILMASINI BİLMİYOR.AMA BU SİTEDEKİLER MAŞALLAH.

VEYSE: O BİR DOST VE CAN DAMARI.......

S.A. ABLAM
ALLAH C.C. SENDEN RAZI OLSUN, İNŞALLAH BU ÖVGÜLERİNE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM.
BİRDE ŞU MUHTEŞEM İKİLİ VARYA ONLARA BİRDE SOFİ EKLESEN FENA OLMAZ.
K.S.E.O

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt