Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

nasıl bi TÜRKÜZ (1 Kullanıcı)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm aşağıda vericeğim linktedeki slaytı hepinizin izlemesini istiyorum çok güzel gerçekten ve ben sizlerlede paylaşmak istedim

[big]http://dosyam.net/?id=7a7ymc[/big]

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: nasıl bi TÜRKÜZ

A.S.İZLEDİM KARDEŞİM.BİRAZ EKSİK ÇÜNKÜ ASIL SORUNUN İSLAMİYETTEN UZAKLAŞMAK VE KOPMAKTAN KAYNAKLANDIĞINI GÖREMEMİŞ ARKADAŞ.ORTAK ÜLKÜ DİYE BİRŞEY YOK BENCE.KURAN-I KERİM VE SÜNNET-İ SENİYEYE GÖRE YAŞAMAYAN BİR TOPLUM HELAK OLMAYA,ESİR OLMAYA,BAŞKALARINA KUL OLMAYA MÜSTAHAK HALE GELEBİLİR.ALLAH CÜMLEMİZİ BÖYLE BİR SONDAN KORUSUN.BİR AN ÖNCE UYANMAYI NASİP ETSİN.AMİN.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

BENCE HER TÜRKTE BÖYLE DUYGULAR OLMAZ ANCAK MÜSLÜMAN OLAN TÜRKLERDE BU OLUR ÇOK TÜRK GÖRDÜK ÇIKIP ORTALIKLARDA HEPİMİZ ERMENİYİZ DİE BAĞIRAN VE BEN BUNLARDAN UTANIYORUM.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM...
ALLAH RAZI OLSUN ....ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK...COK GÜZEL BİR HATIRLATMA OLMUŞ....EVET BİZ BUNUN NERESİNDEYİZ..BENCE BUNLARI UNUTTUK KURAN A SARILAMAYI SÜNNETE SARILAMAYI...BİRAN ÖNCE SİLKELENMEMİZ LAZIM...ALLAH C.C.HADDİ AŞANI SEVMEZ....BUNLARA ALLAH HİDAYET VERSİN...SELAMETLE...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

HAKLISIN TABİ,ONLAR TÜRK DEĞİLKİ,KOYUN POSTUNA BÜRÜNMÜŞLER.AMA SORUNLARI KONUŞURKEN DOĞRU TESPİTLER YAPMAZSAK ÇÖZEMEYİZ.SORUN MİLLETİN ZİLLETE DÜŞMESİYSE,ÇÖZÜM İYİ TÜRK,VATANSEVER TÜRK OLMAK DEĞİL,İYİ MÜSLÜMAN,İMANLI İNSAN OLMAKTAN GEÇER DEMEK İSTEDİM.TABİKİ BU KARDEŞİ ÇOK İYİ ANLIYORUM,VATANINI SEVEN BÖYLE GENÇLER ÇOK DOLULAR,KANLARI DELİ AKIYOR VE İŞTE BURADA TEHLİKE BAŞLIYOR,İMANLARINI KUVVETLENDİREMEZLERSE BU SEFER KENDİLERİNİ ATEŞE ATIYORLAR.YOKSA BEN DE LİNKİ GÖZYAŞLARI VE AYNI DUYGULARLA OKUDUM VE SEYRETTİM.TÜRK BAYRAĞININ ŞEREFİ ALLAHIN İPİNE SARILMAKLA KURTULABİLİR İ ANLATMAMIZ LAZIM BU GENÇLERE,YOKSA AJANDAN GEÇİLMEYEN ÜLKEMİZDE BU MASUMLARI KULLANMAK İSTEYEN ÇOK ODAKLAR VAR.NEYSE FAZLA KONUŞMAYAYIM.BENİ ANLAMIŞSINDIR.ELEŞTİRME DEĞİL,BİR PENCERE AÇMAK İSTEDİM.ALLAHA EMANET OLUN.B)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
HAKLISIN TABİ,ONLAR TÜRK DEĞİLKİ,KOYUN POSTUNA BÜRÜNMÜŞLER.AMA SORUNLARI KONUŞURKEN DOĞRU TESPİTLER YAPMAZSAK ÇÖZEMEYİZ.SORUN MİLLETİN ZİLLETE DÜŞMESİYSE,ÇÖZÜM İYİ TÜRK,VATANSEVER TÜRK OLMAK DEĞİL,İYİ MÜSLÜMAN,İMANLI İNSAN OLMAKTAN GEÇER DEMEK İSTEDİM.TABİKİ BU KARDEŞİ ÇOK İYİ ANLIYORUM,VATANINI SEVEN BÖYLE GENÇLER ÇOK DOLULAR,KANLARI DELİ AKIYOR VE İŞTE BURADA TEHLİKE BAŞLIYOR,İMANLARINI KUVVETLENDİREMEZLERSE BU SEFER KENDİLERİNİ ATEŞE ATIYORLAR.YOKSA BEN DE LİNKİ GÖZYAŞLARI VE AYNI DUYGULARLA OKUDUM VE SEYRETTİM.TÜRK BAYRAĞININ ŞEREFİ ALLAHIN İPİNE SARILMAKLA KURTULABİLİR İ ANLATMAMIZ LAZIM BU GENÇLERE,YOKSA AJANDAN GEÇİLMEYEN ÜLKEMİZDE BU MASUMLARI KULLANMAK İSTEYEN ÇOK ODAKLAR VAR.NEYSE FAZLA KONUŞMAYAYIM.BENİ ANLAMIŞSINDIR.ELEŞTİRME DEĞİL,BİR PENCERE AÇMAK İSTEDİM.ALLAHA EMANET OLUN.B)

abla demek istediğinizi şimdi anladım haklısınız

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.KUSURA BAKMA BEN BAZEN NE DEDİĞİMİ TAM ANLATAMIYORUM.TÜRKLÜKTEN İSTİFA ETMEK MİLLETSİZ BIRAKMAK DA BİR DİĞER AMAÇLARI DIŞ MİHRAKLARIN.TÜRKÜ ACİZ VE ZAVALLI GÖSTERMEK,ÖZGÜVEN DUYGUSUNU YOKETMEK.AMA İMANI SAĞLAM BİR MÜSLÜMANIN ÖZGÜVENİNİ KİMSE YOKEDEMEZ ALLAHIN İZNİYLE,MİLLET İPİNE SARILANLARIN İPİ KOPABİLİR AMA ALLAHIN İPİNE SARILANLARIN ASLA.BU GENÇ DE OYUNLARIN KURBANI OLUP,TAM BİR GÖÇME YAŞAMIŞ.İNŞAALLAH RABBİM İMANINI ARTIRIR DA BU RUH HALİNDEN KURTULUR.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
S.A.KUSURA BAKMA BEN BAZEN NE DEDİĞİMİ TAM ANLATAMIYORUM.TÜRKLÜKTEN İSTİFA ETMEK MİLLETSİZ BIRAKMAK DA BİR DİĞER AMAÇLARI DIŞ MİHRAKLARIN.TÜRKÜ ACİZ VE ZAVALLI GÖSTERMEK,ÖZGÜVEN DUYGUSUNU YOKETMEK.AMA İMANI SAĞLAM BİR MÜSLÜMANIN ÖZGÜVENİNİ KİMSE YOKEDEMEZ ALLAHIN İZNİYLE,MİLLET İPİNE SARILANLARIN İPİ KOPABİLİR AMA ALLAHIN İPİNE SARILANLARIN ASLA.BU GENÇ DE OYUNLARIN KURBANI OLUP,TAM BİR GÖÇME YAŞAMIŞ.İNŞAALLAH RABBİM İMANINI ARTIRIR DA BU RUH HALİNDEN KURTULUR.

şimdide anlamadım bence içinde bulunduğu ruh halinde bişey yok bu gerçek olan olaylar

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN ADRESİ BİLGİLENDİREN VEDE SLAYTI HAZIRLAYAN O VATANSEVER KARDEŞİMİZDEN...DUYGULANMAMAK MÜMKÜN MÜ...DİKKAT ÇEKİLEN HUSUSLAR GERÇEK DEĞİL Mİ ? NE MUTLU BİZLERE Kİ BÖYLE DÜŞÜNEBİLEN KARDEŞLERİMİZ VAR..ALLAH SAYILARINI ARTIRSIN...

ÖNDE YALIN KILIÇ TÜRKMEN BAŞBUĞU
ARDINDA OĞUZUN ELLİBİN TUĞU
ANDIRIR ALTAYDAN KOPAN BİR ÇIĞI
BUDUR PEYGAMBERİN ÖVDÜĞÜ TÜRKLER
YA ALLAH, BİSMİLLAH, ALLAHU EKBER.......

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

A.S.DEDİM YA BEN BİRAZ TUHAF ANLATIRIM DİYE.ŞİMDİ O GENÇ,TÜRKLÜKTEN İSTİFA ETTİM DİYOR YA,NEDEN DİYOR ÇÜNKÜ TÜRKLÜK OLGUSUNUN İÇİNİ BOŞALTIP BAZI KESİMLERE HEPİMİZ ERMENİYİZ DEDİRTEREK BUNLAR TÜRKSE BEN DEĞİLİM DİYEREK GENÇLERİ KİMLİKLERİNE YABANCILAŞTIRMAK AMAÇ.MİLLET BİLİNCİ DE LAZIM AMA İSLAMLA YOĞURULMUŞSA.ŞİMDİ BU GENÇ ASLINDA TOPLUMA KÜSKÜN HALDE,İÇİ BURUK MU,BURUK.VATANINDA KENDİNİ GURBETTE HİSSEDER Mİ BU İNSAN TABİ HİSSEDER VE FARKETMEDEN ACİZ OLMAYA BAŞLAR.HEPİMİZ ERMENİYİZ LAFI BİLİNÇLİ BİR SLOGANDIR VE PSİKOLOJİK ETKİLERİ ÇOK İYİ ÖLÇÜLÜP KULLANDIRILMIŞTIR.OLAYLAR TABİ GERÇEK,İŞTE O GERÇEK OLAN OLAYLARIN MEYDANA GETİRİLMESİ VE GETİRENLERİN AMACI BU GERÇEK OLAYLARI GENÇLERE YAŞATIP,BİRER BİRER TOPLUMDAN KOPARMAK.YAAA İYİCE KARIŞTIRMADIM İNŞAALLAH.;)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN BACIM.YORUM YOK.DÜŞÜNÜYORUM.SELAMETLE

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu Aleyküm kardeşim,evet çok güzel bir paylaşım öncelikle bununiçin sana çok müteşekkirim,Rabbim razı olsun.Güzel bir hatırlatma ve düşünmemize vesile olduğun için,slaytı izlerke,türklüğümüzü sorgulamanın yanı sıra nasıl bir müslüman olduğumuzuda sorguladım.BİZLER NASIL MÜSLÜMANIZ?düşünmeğe değer,SELAM VE DUA İLE

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Esselamu Aleyküm kardeşim,evet çok güzel bir paylaşım öncelikle bununiçin sana çok müteşekkirim,Rabbim razı olsun.Güzel bir hatırlatma ve düşünmemize vesile olduğun için,slaytı izlerke,türklüğümüzü sorgulamanın yanı sıra nasıl bir müslüman olduğumuzuda sorguladım.BİZLER NASIL MÜSLÜMANIZ?düşünmeğe değer,SELAM VE DUA İLE

ve aleykümselam ablacım evet ben çok beğenerek izledim sizlerle patlaşmak istedim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt