Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NAMAZIMI NEDEN HUŞU İÇİNDE KILAMIYORUM??? (1 Kullanıcı)

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C
Sevgili Müslüman Kardeşlerim;
Ben de sizlerin bir kardeşiyim.
Bu nedenle sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum.Fakat lütfen beni kınamayın...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Kardeşlerim ben namazımı tam 5(beş) vakit kılmaktan acizim.Ben bol bol dua ediyorum. Fakat sizden de dua bekliyorum.Benden dualarınızı esirgemeyin...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
B)--SELAM VE DUA İLE--B)

lillahi

Kayıtlı Kullanıcı
RE: NAMAZIMI NEDEN HUŞU İÇİNDE KILAMIYORUM???

SEVGİLİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM;
ÖNCELİKLE HEPİNİZE SELAMUN ALEYKÜM.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Müslüman Kardeşlerim,
Ben bir namazımı kılıyorum, bir kılamıyorum.Ne kadar ALLAH'A dua edersem edeyim,bir netice alamıyorum.Şu müslüman kardeşinize ne olur dualarınızı esirgemeyin.Kim bilir; belki benim değil de sizin dualarınız kabul olur???
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
ALLAH HEPİMİZE İHSANINI NASİP EYLESİN

Selamın aleyküm kardeşim.Rabbim inşAllah tüm kardeşlerimi namaz ve namazı huşu ile kılmayı nasib eder.

A

Arzu_76

Selamün aleyküm

Canım bende de vesvese var bende huşu içinde kılmak istiyorum.

Bunu sürekli kılarak yapabilirsin.

zabıta

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim. Cenab-ı Allahım namaz sevgisini siz kardeşlerimin kalbine aşılasın. Fakat kardeşlerim, namaz kılma konusunda biraz sizlerde çaba harçamanız gerekir. bazen sizlerde fedakarlık yapaçaksınız ki cenab-ı Allahım size yardımcı olsun. mesela Cenabı Allahıma bir adım yaklaş ki o sana on adım yaklaşsın.Yüce Rabbimin bereketi boldur. Allahım doğru, iman dolu yoldan bizleri ayırmasın.

alpunal66

Kayıtlı Kullanıcı
imam- azam ın kabenin içinde kıldığı namaz sonrası duası var ALLAH c.c. ya , onu araştırıp okumanı isterim güzel bir çözüm olacaktır inşallah.

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Namazda uykusu kendisine galebe çalan varsın uyusun. Hatta uykusunu iyice alsın. Çünkü kişi uykulu olarak namaz kıldığında istiğfar mı ediyor, kendisine beddua mı ediyor bilemez.
(Müslim, 786)

Sizden birisi namaza durduğu zaman şeytan ona gelir ve onu şaşırtıp yanlışlığa düşürmeye çabalar, hatta kişi ne kadar kıldığını bile unutuverir. Sizden birisi bu hale düşerse oturur halde iki secde yapsın.
(Buhari, 1175)

Sizden birisi namaz kıldığında hakikatte Rabbiyle konuşmaktadır. Öyleyse nasıl konuştuğuna dikkat etsin.
(Hakim, Mustedrek 1/336)

Canım elinde olan zata yemin olsun ki, safların arasındaki boşluklarda şeytanı siyah bir koyun gibi dolaşırken görüyorum.
(Ebu Davud, 667)

Sizden birisini ailesinin yanına dönmekten alıkoyan sadece beklediği namaz olursa, beklediği sürece namazda sayılır.
(Buhari, 647)

Namaza gelirken koşmayın. Vakur bir şekilde yürüyün. Yetişebildiğinizi kılar, yetişemediğinizi tamamlarsınız.
(Nesai, 861)

Her kim abdeste başlarken Allah'ın adını anmaz ise onun abdesti yoktur.
(Ebu Davud, 110)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt