s.a mektubat kardeş.bütün o saydığınız ismlerin mezhebsizliğini nereden çıkardınız bilmiyorum ama,o söylediklerinizin hesabını Allah(cc)a vereceğinizi veye veremeyeceğinizi hiç düşündünüzmü?şeyten aleyhillanenin oyununa gelip mümin insanları mezhebsizlikle suçlamak,herhalde büyük bir mesuliyettir,özellikle imanlarının bedellerini canlarıyla ödemiş o insanların elleri huzuru mahşerde yakanızda olmasından hiç korkmuyormusunuz.Bütün müslümanları,(sizde dahil)vahdete (birliğe) davet ediyorum.selam ve du ile.........
Aleyküm selam adnan efendi kardeşim.
Doğru söylüyorsunuz hesabını vericez ağzımızdan her çıkan sözün attığımız her adımın.Ama unutmayın hesabını verecek olan biziz.Siz de bu yazıya dikkat edin, bu sayılan insanların yollarını şaşırmış olduğu söylenmekte.
Resulullah(Aleyhisselam)efendimizin bildirdiği ümmetim 73 fırkaya ayrılacak bunlardan 72'si yollarını şaşıracak yanlız 1 tanesi doğru yolda kalacak onlarda benim ve eshabımın yolunda gidenlerdir.Hadis-i şerifini hatırlamalıyız.
İnsan batıla hak diye sarılır hakka batıl diye saldırırsa helak olur.Umarız insafla yaklaşarak HAKİKİ VAHDET OLAN EHL-İ SÜNNET'İN IŞIKLI YOLUNA kavuşurlar.Bunun için size alttaki linki önce okumanızı
http://forum.islamiyet.gen.tr/dini-...iraflari-kitabikesinlikle-tavsiye-ederiz.htmlDoğru söylüyorsunuz hesabını vericez ağzımızdan her çıkan sözün attığımız her adımın.Ama unutmayın hesabını verecek olan biziz.Siz de bu yazıya dikkat edin, bu sayılan insanların yollarını şaşırmış olduğu söylenmekte.
Resulullah(Aleyhisselam)efendimizin bildirdiği ümmetim 73 fırkaya ayrılacak bunlardan 72'si yollarını şaşıracak yanlız 1 tanesi doğru yolda kalacak onlarda benim ve eshabımın yolunda gidenlerdir.Hadis-i şerifini hatırlamalıyız.
İnsan batıla hak diye sarılır hakka batıl diye saldırırsa helak olur.Umarız insafla yaklaşarak HAKİKİ VAHDET OLAN EHL-İ SÜNNET'İN IŞIKLI YOLUNA kavuşurlar.Bunun için size alttaki linki önce okumanızı
bunu okuyup iyi anladıktan sonra da asıl ihtiyacınız olan bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.Amaç polemik olmasın lütfen selametle kalın.