Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

namazım kabul olurmu? (1 Kullanıcı)

kutluel

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba ben 06.12.2011 de namaza başladım.Ama namaz kılmayı bilmiyorum.Bu yaşa kadar hiç namaz kılmadım.Taki 02.12.11 de çok sevdiğim birini kaybettin.onun yıkanmasına yardımcı oldum.Ölümün soğukluğunu katılığını gördüm.Elimde küçük namaz hocası kitabı varya hep gözüm onda kılıyorum.Birde çalıştığım için pazar hariç gece oturup ard arda hepsini kaza ediyorum. Allahım inşallah kabul eder.Elde kitapla kılınan namaz en azında iyice öğrenen kadar sorun olurmu sizce?

miskinler

Kayıtlı Kullanıcı
merak ettim de işe gitmeden sabahı evde kılamayor musun. namazı hayatımıza göre değil hayatımızı namaza göre ayarlarsak inşallah olacaktır .bu konudaki hiçbir çaban karşılıksız değildir. namazım kabul olur mu düşüncesi şeytani bir vesvesedir.

kutluel

Kayıtlı Kullanıcı
işe gitmeden kılamıyorum.çocuğun beslenmesi kahvaltısı falan filan ... ama bunlar bahane galiba.ama erken kalkamıyorum bu halde bile yetişemiyorum.keşke erken kalkabilsem... bu arada artık bakmadan kılabiliyorummm.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt