Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese hayirli aksamlar ilk once benim bir sorum var yatsi namazini ezan okundu zannedip kildim sonra 10 dk sonra okundu kildigim namaz gecerlimidir yoksa tekrar kilmam lazimmi?
Herkese hayirli aksamlar ilk once benim bir sorum var yatsi namazini ezan okundu zannedip kildim sonra 10 dk sonra okundu kildigim namaz gecerlimidir yoksa tekrar kilmam lazimmi?
Eline saglik sen sag ol bu soru icin kardesim.
Bildigimiz kadariylan senin kilmis oldugun o namaz erken oldugunu icin olmamistir.
Bundan dolayi o namazin yatsi vakti girmedigi icin böyle olunca vakitde namazin bir sartindir.
Bir namazin vakti girip olmadigi icin buda demek olur ki senin kildigin namaz olmamis o kildigin namazda bir nafile gibi olmus.
Evet kilamadigin o yatsi namazininda bir kazasini kilarsin.