benim dünya tatlısı ablam.yazdıkların için üzülme silinmişya .ablam benimde siliniyordu.uzun yazınca ne olur olmaz diye cavapla demeden kopyala de ablam.yazı silinirse tekrar kopyalarsın hemkalbimden tek geçen ablam senin çok mutlu olman hiç üzülmemen.tüm nimetlerin sana gelmesi sen istemeden.kızınla çok mutlu bolluk içinde bir hayat sürmen,seni kıracak üzecek insanların uzak durması seni ve kızını koruyacak üzmeyecek arkadaşların karşınıza çıkması.yani dünyada dilenebilecek ne kadar güzel dua varsa hepsi ablam.sen dünyalar tatlısı bir insansın.düşüm mi ablam melek kızının ismi.bak hayattaki en büyük ve en güzel düşün gerçek olmuşnamaza başlamış kıyamam ona zamanla hepsi yerine yerleşecek ablam.o melek kalbiyle dua ediyorya düşüm dünyalara bedel.ne güzelki namazada başlamış çok ayrı bir huzur olduğunu görünce ablacımhiç bırakmaz merak etme.o çok akıllı bir kız çünkü.onuda çok seviyorum ablam.sana benzeyen gibi melekler gibi bir kızın var.annesi gibi ne güzel sen onun o senin övünç kaynağısınız ablam.gurur duyuyorum ben ablamla.ablam ben şu an çalışmıyorum.şimdilik cuma 4den 8 kadar cumartesi 11den -5 kadar kursum vari.diksiyon,şiir okuma ,hitabet ve kürsüde konuşma eğitimi alıyorum.2 kursa gidiyorum aynı yerde ondan biraz zorlandım ödevleri araştırıyorum.birde aralarda belediye almanyaya göndermişti eğitim için bizi.onların yemekleri toplantıları oluyor oraya gidiyoruz ablam.çok zorlanmıyorum hatta büyük zevkle okuyorum.senin yerin çok ayrı birtanecik ablam.inşallah RABBİM hayırlı insanlar çıkarır ablam karşımıza her konuda.senin meleğinide üzmeyecek insanlar olun hep.inşallah ablam RABBİM sana hep cennet hayatı yaşatsın ablam.güzel haberlerini bekliyoruz melek ablam.ALLAHA emanet ol.
S.A. Guzel kardesim, Ne guzel kurslara gidiyorsun, kendini cok ama cok gelistirmeye calis gerci gelistirmenin ogrenmenin asla sonu yoktur ama benim kardesim basarili hemde cok basarili olacak insallah, Sana o yakisir. Burada yeni yil oldu tam yeni yila girerken ben akimdan seni ve diger kardeslerimi gecirdim. Canim benim o kadar guzel kalbin var ki insallah hic uzulmezsin. Insallah senden daha da iyi Rabbimin sevdigi kullar karsina cikar,insallah her muradin gercek olsun canim,Amin. Serap cigim insallah ingiltere ye de gonderilirsin bende kalirsin.Insallah canim yaa,o kadar isterim ki seni gorebilmeyi, Rabbim her duamizi kabul etti bizlere her gun gunes dogdurdu, insallah bu duam da gercek olur. Seni cok ama cok seviyorum kardesim. Dualarim kalbim aklim seninle, Rabbime emanetsin,Amin.