Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namaza Nasil Başladiniz? (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM
BEN NAMAZA BAŞLAMAMDA ABDURRAHMAN ÖNÜLÜN İLAHİLERİNDEN ÇOK ETKİLENDİM ÖZELLİKLE BU İLAHİDEN

KAPKARADIR YAKAR GİDER
NE SÖNER NEDE HİÇ BİTER

YAPTIKLARIN ARTIK YETER
YAKAR CEHENNEM ATEŞİ:A

UYAN ARTIK AÇ GÖZÜNÜ
UYAN HAKKA TUT YÜZÜNÜ
TÖVBE ET DÖNME GÜNAHA
UYAN DOSTUM TUT SÖZÜNÜ

HARAMA HİÇ EL UZATMA
KAZANCINA HARAM KATMA
MAZLUMU EZİP AĞLATMA
YAKAR CEHENNEM ATEŞİ

DOĞRULUKTAN SEN HİÇ ŞAŞMA
SAKIN GÜNAHA BULAŞMA
RABBİNDEN HİÇ UZAKLAŞMA
YAKAR BE CANLAR CEHENNEM ATEŞİ:A

abdurrahman onul cehennem video ara ve izle - izletici

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Ben 2007 yılında Ramazan ayında başladım oda bu sitedeki sizlerin sayesinde oldu Allah c.c. cümleten hepinizden razı olsun şimdiki niyetim Kuran-ı Kerim öğrenmek burdaki hatim listelerine girmek istiyorum bu site bana çok şeyi öğretti senin yaşına bakıyorum da ben 14lü yaşlarda ne namazı oyun derdindeydim:( helal olsun sana ablacım hep böyle ol Allah c.c. emanet ol

Selam ve dua ile....

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm allah kabul etsin ablacım kıldığın namazları seni takdir ettim bende ilk olarak 4.5 sene önce başladım sonra bıraktım sonra geri başladım şimdi yine kılıyorum her namazımda allahım bir sonraki namazdada beraber olmayı nasip et diye dua ediyorum rabbim günahlarımı affetsin allaha emanet ol

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Namaza 34 Yaşinda Başladim Ama çok Pişmanim Geç Başlatigima çooook.çoook Geç Kaldim. Hamd Olsun 9 Seneden Beri Kiliyorum .allah Kabul Etsin .arkadaşlar Geç Kalmayalim Namaza Başlayalim.yarina çikacagimiza Umudumuz Varmi.hayirli Akşamlar

hayalsu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.RABBİM ibadetlerimizi kabul saydıklarından eylesin inşALLAH.Ben namaza, bir arkadaşımı namaz kılarken görmüştüm ve ona imrenip başlamıştım.5. sınıfa gidiyodum o zamanlar.şimdi ünv. gidiyorum. ALLAH razı olsun arkadaşımdan herkeze böyle dostluklar nasip eder inşALLAH.hayırlı akşamlar...

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
Ekrem Kardeşim Ne Mutluki Sana Bu Yaşinda Namaza Başlamişsin.allah Kabul Etsin.herkese Mevlam Senin Gibi Evlatlar Nasip Etsin.allaha Emanet Ol.oglum.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykümm... nasıl başladığımı keşke anlatabilsem ama anlatmam doğru olan Rabbime şükürler olsun....hayırlı akşamalr...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam aleyküm kardeşim bende yanlış hatırlamıyorsam 1993 yılında teyzemlerde başladım kısa bir dönem çalışırken zor olduğu için bıraktım sonra hemen geri başladım ama artık ne olursa olsun Allah'ın izniyle nerde olursam olayım vaktini geçirmek kılıyorum her geçen gün hayata bakış açımız daha da değişiyor Rabbim kılmayan kardeşlerimize nasip edip hepimizi hidayete erdirmek nasip etsin rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun gösterişten uzak sırf Allah rızası için ve Allah'a olan kulluk görevimizi yerine getirmek için tam itikatle namaz kılmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
içten gelen bişeydi benim namaza başlamam bilmiyorum nasıl oldu? Rabbim nasip etti hidayeti çok şükür. hamd olsun. sorguladım galiba neden namaz kılarlar insanlar diye. okudum Kuran, Meal, Hadis.farz olduğunu öğrendim Kuranda defalarca Rabbimin beni ve herşeyi yaratan Rabbimin namazı emrettiğini öğrendim. namazı hissettim namazda Rabbimi daha çok hissettim. aciz olduğumu daha iyi anladım.bilim dergileri okudum. dünyanın, insanın, havanın ne ince ayrıntılarla yaratıldığını öğrendim. kazalarında ödenmesi gerektiğini öğrenmiştim. çabalıyorum. Allah kabul etsin. ibadeti ihlasla yapmayı nasip etsin. kabul olunmuş ibadetle hesap günü Rabbimin huzuruna gitmeyi nasip etsin. amin hayırlı cumalar küçük kardeşim.:))

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
niçin geldin bu dünyaya
kul olsana sen mevlaya
aldanma sen dünyaya
namazını kıl kardeşim

nünker mekil tutacaklar
namaz varmı soracaklar
eğere yoksa vay haline
cehenneme atacaklar:A

büyük yanlız allahtır bil
haydi sende hakka eğil
müslümanlık böle değil
namazını kıl kardeşim

müminlerin miracıdır
müslümünın baş tacıdır
unutma farzı ayindir
namazını kıl kardeşim

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Namazını Kıl :.

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
ben biara 1sene boyunca hiç bırakmadan kıldım.sonra bıraktım tekrar başladım.şimdi yine kılmıyorum kendimden çok utanıyorum ama her defasında şeytana uyuyorum

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Bizim ailede sadece babam kılıyordu.Bir gün babamın okuduğu bir kitap elime geçti çok korktum ağladım ondan sonrada hiç namazı bırakmadan kılmaya başladım...

musalli

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.ennsevgiliye.tr.gg
Ahh ahh Namaz
bir nazlı gül gibi... vaktini bekler hergün...
ahh Namaz gözümün nuru...
hergün özlerim seccademin
alnımdan öpüşlerini.....
Kıl beni Namaz... İnsan kıl.....

Bende yeni başladım bir kaç ay oldu....
yaşadığım bazı üzücü ve çok üzücü olaylar üzerine ki keşke hep olsaydı içimde de bi takım olaylarla tanımış olmasaydım....
Allah c.c a yöneldim...
bi ışık gibi doğdu içime....
birden oldu sanki içimde yıllardır birikmiş yada varmış gibi çıktı bu inanç, namazi din, Allah sevgisi... büyük bi özlem sona erdi gibi....
çok güzel birşey...
Allahın izniyle tabi herşey...
şimdi çok mutluyum... kılıyorum ve kılmaya çalışıyorum...
bir iş yerinde çalışıyor olmam engel gündüz namazlarına ama bulunur herşeye bir çare inşallah....

Allah herkese nasip etsin.......
Namazla İnsan, İnsan olduğunu anlıyor.... İnsan kılınıyor.... bunu herkes görse...
o ne yüce yaratıcıdır.... herşeyi güzel eyler.....

ki musalli de beş vakit namaz kılan demek :)

selametle ve dua ile....
musalli....

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü aleyküm ekrem kardeşim...ben ilk namaza 3 sene önce fem dershanesıne gıderken başladım ...yurtta kalıyordum orda bazı arkadaslarım namaz kılıyordu...kedı kendıme ben neden kılmıyorum dıye söylenıp durdum onlara özendım ... sonra onlara rıca ettım banada öğretmelerını istedım ve namaza başladım 6 ay devam ettım dershane bıtınce bıraktım şeytana yenik düştüm...daha sonra gecen sene ramazan ayında başladım 1.5 senedır devam edıyorum Rabbım kabul eder inşaAllah...cümlemizin namazlarını selam ve dua ile...hayırlı cumalar kardeşim..

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
ben uzun süredir kılıyordum ama nefsime hep yenik düştügüm için sadece cumaları kılar olmuştum ama sonradan beni namaza sürükleyen en büyük etken HZ İSA A.S ın hayatını izlerken sözlerinden oldu

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt