Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

namaza bahane bulanlara... (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
http://www.youtube.com/watch?v=adKPID3vd-Q

yukarıdaki adresi kopyalayıp yapıştırın..izlemeyen arkadaşlara. çok etkileyici...

selam ve dua ile allah cc emanet olun...selam ve dua ile...

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: namaza bahane bulanlara...

aleyna va aleyküm selam.bu ne böyle kardeşim çok acayip .çok etkili gerçekten.inan ne yazdığımı bilmiyorum hala etkisinde kaldım.allahım ya neye uğraşıyoruzki bir an demi herşey bitecek.yükümüz bir top kefen.rabbim hakkıyla ibadet edip yükünü tutanlardan eylesin.allah razı olsun .emeğinize sağlık

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KAAN KARDEŞİM EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK..ÇOK ETKİLENDİM VE BEĞENDİM..MSNDEN DE GÖNDERİYORUM..PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN..

Semra-Nida

Kayıtlı Kullanıcı

a.s kardeşim nasıl açaçağım sayfayı yapamadım
ulaşamadım merak içindeyim s.a

siyah_inci87

Kayıtlı Kullanıcı

gerçektende çok değişik ve ürpertici geldi...aman kardeşlerim herşeyimiz namazlarımız.onlarıda ihmal edersek ne yüzle çıkarız rahmanın karşısına ellerine sağlık kardeşim...
selametle

bu günü düşünüyorum
dün geçti
yarın varmı
gençliğimede güvenemem
ölen hep ihtiyarmı???????? :(:(:(:(:(

Kaan Erdem

Yönetici

A.S AMİN..ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN...

metfamu yazdı:
aleyna va aleyküm selam.bu ne böyle kardeşim çok acayip .çok etkili gerçekten.inan ne yazdığımı bilmiyorum hala etkisinde kaldım.allahım ya neye uğraşıyoruzki bir an demi herşey bitecek.yükümüz bir top kefen.rabbim hakkıyla ibadet edip yükünü tutanlardan eylesin.allah razı olsun .emeğinize sağlık

Kaan Erdem

Yönetici

A.S ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN...

tuba07 yazdı:
S.A KAAN KARDEŞİM EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK..ÇOK ETKİLENDİM VE BEĞENDİM..MSNDEN DE GÖNDERİYORUM..PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN..

Kaan Erdem

Yönetici

A.S ADRESİ KOPLAYIP İNTERNET ANRES KISMINI YAPIŞTIRIN VE ENTER YAPIN..ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN...

Semra-Nida yazdı:
a.s kardeşim nasıl açaçağım sayfayı yapamadım
ulaşamadım merak içindeyim s.a

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN...

siyah_inci87 yazdı:
gerçektende çok değişik ve ürpertici geldi...aman kardeşlerim herşeyimiz namazlarımız.onlarıda ihmal edersek ne yüzle çıkarız rahmanın karşısına ellerine sağlık kardeşim...
selametle

bu günü düşünüyorum
dün geçti
yarın varmı
gençliğimede güvenemem
ölen hep ihtiyarmı???????? :(:(:(:(:(

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleykum

Allah (c.c.) Razı oLsun kardeşim gerçektende çok etkileyicidi ve çok Doğru şeylerdi.. siyah_inci87 kardeşime katılıyorum. Yarının ne olcağını Allah'tan başka bilen yok. Namazlarımıza sıkı sıkı sarılmalıyız. Namaz dinin direği, Meyve ağacının en olgun meyvesidir.. ve Allahu Telanın soracağı ilk hesaptır. NAMAZINI KILDIN MI? BANA GÜNÜN BEŞ VAKİTİ RUKÜ EDİP SECDE ETTİN Mİ? Allah bizleri Namazlarını dosdoğru kılanlardan eylesin inşaAllah... (Amin)

Namazı dosdoğru kılın, zekatı verin ve rüku edenlerle birlikte siz de rüku edin. (BAKARA SURESİ / 43)
"Rabbim, beni namazı(nda) sürekli kıl, soyumdan olanları da. Rabbimiz, duamı kabul buyur." (İBRAHİM SURESİ / 40)
(Amin..)

Allahaısmarladık... B)

Kaan Erdem

Yönetici

A.S AMİN...ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN...

Toron yazdı:
Selamun Aleykum

Allah (c.c.) Razı oLsun kardeşim gerçektende çok etkileyicidi ve çok Doğru şeylerdi.. siyah_inci87 kardeşime katılıyorum. Yarının ne olcağını Allah'tan başka bilen yok. Namazlarımıza sıkı sıkı sarılmalıyız. Namaz dinin direği, Meyve ağacının en olgun meyvesidir.. ve Allahu Telanın soracağı ilk hesaptır. NAMAZINI KILDIN MI? BANA GÜNÜN BEŞ VAKİTİ RUKÜ EDİP SECDE ETTİN Mİ? Allah bizleri Namazlarını dosdoğru kılanlardan eylesin inşaAllah... (Amin)

Namazı dosdoğru kılın, zekatı verin ve rüku edenlerle birlikte siz de rüku edin. (BAKARA SURESİ / 43)
"Rabbim, beni namazı(nda) sürekli kıl, soyumdan olanları da. Rabbimiz, duamı kabul buyur." (İBRAHİM SURESİ / 40)
(Amin..)

Allahaısmarladık... B)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

Allahc.c. razı olsun kardeşim seyrederken sanki omezara ben girmiş gibi oldum.Allah'ımc.c. hepimizin o gününde yardıcısı olsun .

Kaan Erdem

Yönetici

:(:(:(:(:(:(

derya_gulu yazdı:
Allahc.c. razı olsun kardeşim seyrederken sanki omezara ben girmiş gibi oldum.Allah'ımc.c. hepimizin o gününde yardıcısı olsun .

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

B)

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

Birde namazımız olmazsa, okunan şu ezanlar olmazsa, alınlarımız secdede durmazsa nasıl olurduk. Allah bilir, ölüm onu camiye giderken, camide alsaydı belki de büyük rızasını kazanırdı Allah'ın. Ama bizlerde öyle değil miyiz? Ya doğru düzgün kılmayız namazımızı, yada aksatırız. Bizim o videodaki çocuktan farkımız olsun;
ibadetlerimizi tam, zamanında, ezan okunur okunmaz yerimizden kalkmak olsun. Ertelersek şeytanın istediğini yerine getiriri,
ŞEYTANIN MI İSTEDİĞİNİ YAPACAĞIZ, ALLAH C.C.'NUN MU EMRETTİĞİNİ YAPACAĞIZ?
BİR YOLDA CEHENNEM VAR, DİĞER YOLDA CENNET.
İKİ YOLUN AYRILDIĞI YER, BAŞIMIZDAN GEÇEN SINAV DEDİĞİMİZ YERLERDİR.

rind44

Kayıtlı Kullanıcı

NAMAZ, İMAN İLE KÜFÜR ARASINDAKİ İNCE PERDE... BU PERDEYİ ARADAN KALDIRMAYALIM. ÇÜNKÜ KALKTIKTAN SONRA HİÇBİR BAHANE BİZİ KURTARAMAYACAKTIR... SELAMETLE...

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

insanın tüyleri diken diken oluyor...sanki izleyince insan kendisi yaşıyormuş gibi..Allah'a şükür namazlarımızı kılıyoruz bu sitede olanlar(inşallah öledir)...insan hiç ölmeyecekmiş gibi düşünüyor ama ölümün nerden çıkacağı belli olmuyor...o kişi nerden bilebilirdi ki...bi anda geldi ve buldu ÖLÜM YİNE YETİŞTİ...

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

gözlerim yaşardı allahım bizi şeytana ve nefsimize uymaktan alıkoy ya rabbi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt