Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

namaz (1 Kullanıcı)

Deniz kizi

Kayıtlı Kullanıcı
B)B)B)selamunB) aleykumB) kardeslerimB) ben B)namazB) kiliyorumB) fakat B)birB) türlu B)devam B)edemiyorumB) hep B)araB) veriyorumB)B)B) ALLAH hepimizin yardimcisi olsun B)B)B)B)B)B)B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
RE: namaz

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN BU KONUDA KARDEŞLERİM YARDIM EDECEKTİR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

energy

Kayıtlı Kullanıcı

a.s..kardeşim kendini suçlu hissetme.Sana bir örnek vermek isterim;kirli bir çamaşırı düşün onu iyice temizlemek için birkaç defa yıkarsın ki iyice temiz olana kadar değil mi?bizde kendimizi namaz deryasıyla temizlemek için gayretli ve samimi olmalıyız.davamızı sonuna kadar bırakmama kararlılığında olmalıyız.şeytana prim verme.ALLAH BÜYÜKTÜR ve yardımcı olandır.a.e.o.ilk hesabımız namazımız olucak.

yaso

Kayıtlı Kullanıcı

:(:( slm arkadaslar ya benimde ayni sorunum var bende namaz kiliyorum ama ara verdigimde oluyor :( napacagim bilmiyorum...:(

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum,,

cok guzel bir soru, herkesin basina yelebilecek bir durum. Aslinda allah'in askiyla yasamak lazim surekli devamli gunlugunu allah'a dua etmekle, dunyevi hayati unutarak, sonsuz hayati dusunmek gerekiyor, bizler yolcuyuz.

Allah'in yardimciniz olsun, insallah dilediginiz gibi namaziniza baglanirsiniz.

Selametle.... B)B)B)

yaso

Kayıtlı Kullanıcı

sgl kardesim insallah B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt