Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

namaz ve miraç (1 Kullanıcı)

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canim bende sana yazdim kardesimin yazdigini gormedim eyer mpmkpnse 70000 kelimei tavhide ekleye bilirmiyiz ben yazmistim 2000 okudum tabi sana zahmet olmazsa birde konu nasil aciliyordu ben baktim nereye tiklamam lazim bilemiyorum hic aklim basimda degil allah senden ve tüm kardeslerimden razi olsun malesef yasin okuyamiyacagim mazeratimden dolayi kusuruma bakmayin allaha emanet olun

Aleyküm Selam canım başınız sağ olsun Allah taksiratını affedip mekanı cennet olsun kardeşimizi unutturup başka acı göstermesin inşallah Allah ailesine geride kalanlara hapinize sabırlar dayanma gücü versin Rabbim.
Allah yar ve yardımcınız olsun ne desek acınızı hafifletmez insan böyle zamanlarda ne diyeceğinide bilmiyor Allah sabırlar versin.
Sıla kardeşimiz sağ olsun sizin için yardımcı olmuş Allah razı olsun.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahınından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt