SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BU ADRESİ TIKLAYIN NAMAZ HAKKINDA BİLGİLER VAR İCERİSİNDE RABBİME EMANET OLUN
Untitled Document
Untitled Document
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BU ADRESİ TIKLAYIN NAMAZ HAKKINDA BİLGİLER VAR İCERİSİNDE RABBİME EMANET OLUN
Untitled Document
ALLAH RAZI OLSUN CEVDET ABI
COK KOLAY VE GUZEL BI SEKILDE ANLATILMIS
TAM IHTIYACIM OLAN BI SEYDI BIDE BASLASAM TAM OLCAK
S.A. KARDEŞİM BU PROGRAMI NAMAZA BAŞLAYACAKLAR İCİN YAPTIM VE BAZİ KARDEŞLERİMİZ NEDENSE SORMAYA UTANIYORLAR BUNU BEN YAŞADIM BURADAN DAHA GÜZEL ÖĞRENİRLER SİZ NEDEN BAŞLAYAMIYORSUNUZ ŞEYTANMI BURAKMIYOR YOKSA İŞMİ VEYA TAM BİLMİYORUM DİYEMİ RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM.
tekrar cok tesekkurler inanin burda o kadar faydali oluyorsunuz ki bilgilerinizle.
evet baslayamiyorum bi turlu aslinda nasil baslicam yani ilk adimi atamiyorum, tamda net olarak bilmyorum tabi ama oncedende baska bi yerden bakmisitim ogrenmek icin ama bu tablo sekli bana daha basit gorundu.okunacak sure ve dualari bilyorum sadece ayete'l kursiyi o kdr bilmiyorum. :
Untitled Document
S.A. KARDEŞİM ÖNCE SİZ BİR BAŞLAYIN AYETEL KÜRSÜYÜ ZAMAN İCİNDE ÖĞRENİRSİNİZ EĞER BİLMİYORSANIZ DUALARI BESMELE CEKİP KILSANIZ BİLE KABULDÜR DENİR ÖNEMLİ OLAN İSLAMİYETTE NİYETTİR AMA ÖĞRENMEKTE ŞARTTIR BENCE SİZ COK TEMİZ YÜREKLİ BİRİSİNİZ BEN BÖYLE HİSSETİYORUM CÜNKÜ BÖYLE OLMASANIZ EN AZINDAN BU SİTEDE OLMAZDINIZ VE EN KISA ZAMANDA NAMAZADA BAŞLIYACAĞINIZA EMİNİM VE SENDEN HABER BEKLİYECEĞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH İKİCİHANDADA YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.
S.A ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ
allah razı olsun sizden cevdet abi.. ınsallah hepımız hıc bırakmadan namazımızı kılarız ..
ben daha tam rayına oturtamadım bazen kılıyorum bazen kılamıyorum .. tam rayında nasıl goturebılırım bana yardımcı olurmusunuz kılmadıgım zaman uzuluyorum kılmak ıstıyorum ama olmuyor rayında gıtmıyor buda benı uzuyor bana yardımcı olabılırmısınız tavsıyelerınız fılan varmı
Allah Razi Olsun.
S.A. Öncelikle teşekkürler paylaşım için. 1 şey sormak istiyorum. Aydınlatırsanız sevinirim. Abdest alırken başı mesh ettk aynı suyla (tekrar ıslatmadan - ilmihalden böyle okudum) kulak içi ve boynu da mesh ettik. Bunu 1 kere mi yapıcaz 3 kere mi ? Çünkü etrafımda iki şekilde de yapan var. Ben doğruyu bulmak istiyorum. Hayırlı akşamlar.
Allah razı olsun gerçekten çok güzel bir paylaşam insanın bilmek ve öğrenmek istediği çok konular var emeğinize sağlık...Selam ve dua ile...
selamün aleyküm cevdet abi yanlış anlamazsanız bir açıklama yapa bilirmiyim başı mesh ettikten sonra elleri yıkamadan kulakları ve boynu mesh edile biliyor (ömer nasuhi bilmen ilmihali abdestin sünnetleri bölümünde rabbim razı olsun hakkınızı helal edin:guleguleSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BAKBUL OLAN BİR DEFADIR RABBİME EMNAT OLUN
Baş mesh edilir. Sağ el yeni bir su ile ıslatıldıktan sonra elin içi ve parmaklar başın üzerine konularak bir kere meshedilir. Eller ıslatılarak sağ elin şehâdet veya küçük parmağı ile sağ kulağın içi, baş parmağı ile de kulağın dışı; sol elin şehâdet veya küçük parmağı ile sol kulağın içi, baş parmağı ile de kulağın arkası meshedilir. Kalan üç parmağın dışı ile de boynun arkası meshedilir. (Resimde görünüşü)
selamün aleyküm cevdet abi yanlış anlamazsanız bir açıklama yapa bilirmiyim başı mesh ettikten sonra elleri yıkamadan kulakları ve boynu mesh edile biliyor (ömer nasuhi bilmen ilmihali abdestin sünnetleri bölümünde rabbim razı olsun hakkınızı helal edin:gulegule