Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namaz kilmayanlara ibret olsun..yeni..izle..izlet.. (1 Kullanıcı)

furkan_02

Kayıtlı Kullanıcı
[FLASH]http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=2539552478045118393[/FLASH]

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim.izledigim en güzel videolardan biriydi.inanın ki kendimden utandım.yazıklar olsun bana.burda keyif içinde sallana yuvarlana yaşarken namaz zor geliyor bir yandanda mumin kerdeşlerimiz düşman çizmesi altında cemaat yapmış namaz kılıyorlar.içim yandı.allah tekrar razı olsun...

hayalim01

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım bu nasıl bır vıdeo dur..cok sukur namaz kıldıgım halde tuylerım dıken dıken oldu..furkan_02
Bu vıdeoyu gonderdıgın ıcın Allah razı olsun senden ..
bılgısayarıma ındırıp aıleme gostermeyı cok ısterım ama ındıremedım nasıl ındırebılırım bı yol gosterırsen cok sevınırım..Tekrra Allah razı olsun..hayırlı gunlerr

furkan_02

Kayıtlı Kullanıcı
hayalim 01 arkadaşım KeepVid: Download and save any video from Youtube, Dailymotion, Metacafe, iFilm and more!
Açılan sayfada "sayfanın en üst kısmında bulunan yeşil alana" youtube dan kopyaladıgınız htpp(url): yi yapıştırıp, Any site: yazan kısımdan youtube, metacafe,google vs.... seçip download'a bastıktan sonra (.flv - Flash Video) yazan kısma tıklayın ve bilgisayarınıza indirin
not: Videoları sorunsuz izlemek için tavsiyem gom player

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
çoook güzeldi.ne mutlu bahane üretmeyip namazini eda edenlere.hamd olsun nasip edene.klibi hazirlayandan da bizimle paylaşandan da allah razi olsun.

isfa91

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH [cc] razı olsun kardeşin emeğıne saglık ders olur işn. namaz kılmıyanlara

demir227

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım bu nasıl bır vıdeo dur..cok sukur namaz kıldıgım halde tuylerım dıken dıken oldu..furkan_02
Bu vıdeoyu gonderdıgın ıcın Allah razı olsun senden ..
bılgısayarıma ındırıp aıleme gostermeyı cok ısterım ama ındıremedım nasıl ındırebılırım bı yol gosterırsen cok sevınırım..Tekrra Allah razı olsun..hayırlı gunlerr

real player programını kur. videonun üstüne gelince download this video diye bi seçenek çıkıyo. onu tıkla iner. selametle..

sarvas

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
S.a allah razi olsun cok etkileyici......

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamü Aleyküm işte sözlerin kelimelerin yetersiz olduğu duyguların parmaklara aktarılamadığı bir an daha ne söyleyeceğimi bilemiyorum evet namazımı kılıyorum Allah'a şükür ama çevremdeki kişilerin çoğu annem,kardeşim onlar kılmıyorlar üzülüyorum yani bu video nasıl böyle güzel ve etkileyici çok şaşırdım Allah razı olsun yok lütfen bu cümleyi küçümsemeyin Onun rızasına mashar olmak ne kadar zor...!!!!

BONCUK07

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık
Allah razı olsun

Sebahat.28

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm
Müthis bir video, cok iszledim, bikmadim, cok izlettim etkili oldugunu düsünüyorum. Allah c.c. furkan kardesimizden razi olsun. Cok emekle hazirlanmis bir video. Bu emege büyük saygi duyuyorum. InsAllah bu gün iftara gittigimz yerde de bunu izletecegim. Sitedeki herkezin de izlemesini tavsiye ediyorum. Her defasinda sanki yeni seyler kesfediyorum.
Saygi, selam ve dua ile.....
:a09::duygulanmamiz gerek

Sebahat.28

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm
Allah razi olsun, defalarca izledim baskalarina da izlettim, yine de izlemek güzel.

ayyşegül

Kayıtlı Kullanıcı
aman allahım sana binlerce şükürr namazı kılıyor seni biliyorum ama şunu çok ii biliyorum namazı dosdoğru kılamıyorum kılarken seni deil dünyalık işlerimi düşünüyorum affet rabbim affeeet ne olur ahh be kardeşim nasıl sevap kazanmışsındır bu video için allah seni sevsin allah razı olsun eminim seni şimdi çok seviyodurr rabbim cenetinde bu sitedekilerin hepsine yer ayırsın ve namazı dosdoğru kılmayı nasip etsin seni seviyorum ey rabbim saol furkan çok saollll

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim çok güzel bir dersti.namaz kılıyoruz fakat gecırdıgımız ve kazaya bıraktıgımız namazlarımız vardı artık bu ders sayesın de inş hiç gecirmeden namazımızı kılacacagız

emine2

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim ben namaz kılmıyordum senin sayende kılıyorum allah senden çok çok razı olsun allahım ne dileklrin varsa dileğin kabul olsun kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt