Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namaz Kılmak İstiyorum (1 Kullanıcı)

snur

Kayıtlı Kullanıcı
Bu forumlarda çok fazla kişisel şeylerin paylaşılmadığını görüyorum ama bazen insan kendisini zor durumda hissediyor ve bir yerlerle paylaşmak istiyor.Ben bir kaç ay öncesine kadar Allah Kabul eder inşallah namazımı kılmaya çalışıyordum.Ama bir süre öncesinde bazı ruhi ve fiziksel sorunlar nedeniyle ara verdim malesef..şu anda tekrar başlamak istiyorum ama elim kolum bağlanıyor sanki.Üzerimde zaten herşeye karşı bir isteksizlik mutsuzluk var..Ne yapmalıyım bileemiyorum..Destek ve önerilerinizi dualarınızı bekliyorum

GEVHER

Yönetici
selamün aleyküm SNUR kardeşimiz...

İnsanların yaradılış gayesi ALLAH'a kulluk etmektir. Kulluğun en lezzetli ibadeti ise NAMAZ'dır.
Namazda Rabbimizin huzuna çıkıyoruz , O 'nunla yalnız kalıyoruz.
Namaz kılmakla , Bizi kulluk ile şereflendirdiği için O ' na teşekkür ediyoruz. Verdiği nimetler için şükrediyor , sıkıntılarımız için sabır diliyoruz.

NAMAZ kıldığımız sürece insan sıfatına layık oluruz.

Büyük bir alimimiz der ki :

'' Kainatta ilk hakikat İMAN , ikincisi ise NAMAZ ' dır. ''

O halde NAMAZ bize bir ödül . ve lütfen namazlarınızı asla terketmeyin.

Allaha emanet olun.

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim
öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşaallah..
Kardeşim nefsine ve şeytana yenilme ,iradeni kullan,azimli ol ,ben bunu başaracağım demelisin. Allahım yardımcın olsun..
.....Namaz dinin direği,Müminin miracıdır....
...Selam ve dua ile kalın...

umit_c

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.umitcoskunsu.com
selamın aleyküm..geçmiş olsun ALLAH(c.c) şifalar versin inşallah..ama her ne olursa olsun mazı terketmeyiniz..namazı terkeden hiç kılmıyandan daha çok günah alır inşallah en kısa zamanda tekrar başlarsınız...Namaz dinin direği,gözün nuru,cennetin anahtarıdır..!!!selametle inşallah

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Benimde arada böyle aksaklıklarım oluyor,seytan vesvese veriyor ama huzur namazda ..insanın ic rahatlıgını namaz veriyor..
Kardeşim en kısa zamanda başla namazına..dört elden sarıl..
Unutma ilk hesaba cekilecegimiz amel namaz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt