Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namaz kılma sanşım yok bana yardımedin!! (1 Kullanıcı)

abdulkadir24

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ben çalıştğım yer sebebiyle namaz kılamıorum.kimseye belli etmeden nasıl kılabilirim?yada böyle bişey yoksa ne yapabilirim?

ferit

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Namaz kılma sanşım yok bana yardımedin!!

ve aleyküm selam kardeşim;
cevabı çok basit bi o kadar da zor soru...bunlar bilindik cevap olacak ama başka türlü bilmiyorum...
kardeşim patronunla konuşmayı dene, eğer olmazsa gizli kılmayı dene o da olmazsa başka bir işe başvur diyeceğim...kaza ya bıraksan da sadece günahtan kurtulursun bununla da sevabı nasıl olur Rabbim bilir...fetva vermek değil niyetim lakin namaz dinin direği ilk suale muhatap olacağımız ibadetimiz...bunu geçmekte zorluk çekersek diğer sualler daha zor olacaktır Allah-u alem...Allah c.c. yar ve yardımcın olsun kardeşim...

sorunu sitemizin sorularla islamiyet kısmına da sormanı tavsiye ederim kardeşim selamet kal inş...

esmanurca

Kayıtlı Kullanıcı

S:A KARDESIM RABBIM INSALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN::

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim.. Rabbim engellerinizi kaldırsın inşaAllah..tabi işin içinde olmadan söylemek doğru olmayabilir..ama işinizi değiştirme gibi bir imkanınız var mı kardeşim? Bizler Rabbimizin rızası için bir kapı kapatırsak, daha hayırlı nice kapılar açılacaktır inşaAllah-u Teala..Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun inş..Selametle kalın..B)

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

selamu aleykum kardesim....Rabbim yardimcin olsun ve dilerim namaza bir an once baslarsin..ben olsam patronumla konusur namazimi kilardim..izin vermiyorsa da ayrilirdim o isten....namazima izin vermedikten sonra ne hayr gelir o isten.....ALLAH YARDIMCIN OLSUN...NAMAZ INSANN RUHUNU YIKYOR...HUZUR BULUYOR INSAN...RABBIM YARDIMCIN OLSUN..AMIN..

bedirhan_bedir

Kayıtlı Kullanıcı
RE: S.A

RE: S.A

abdulkadir24 yazdı:
s.a. ben çalıştğım yer sebebiyle namaz kılamıorum.kimseye belli etmeden nasıl kılabilirim?yada böyle bişey yoksa ne yapabilirim?

SİZİN DURUMUNUZA ÜZÜLÜM. MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE NAMAZ KILMAK SORUN OLUYOR. BU NASIL BİR ANLAYIŞTIR ANLAMADIM

BEN KOMİNİST RUSYADA DAHA ÖZGÜRÜM. TEK SORUNUM VAR NAMAZ SAATLERİ. AKŞAM NAMAZI GECE SAAT 23.00 DA YATSI İSE 02.00 DA

ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH..NAMAZ ÇOK MÜHİM BİR HAKİKAT ELBETTE..İNŞAALLAH RABBİM KOLAYLIKLAR İHSAN EDER..

ayshidayet

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM İNŞALLAH :(

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKUM KARDESIM ALLAH SENIN YARDIMCIN OLSUN BENDE CALISIYORUM AMA BIZIM SIRKETTE BASKASI DA OLSA BEN IBADETIIMI YAPACAGIM CALISMAM OZAMAN BILMIYORUM OYLE BISE GELMEDI HIC BASIMAA ALLAH YARDIMCIN OLSUN TAMAM KIBB ALLAHA EMANET OLUN

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Bir işe girmeden önce farz namazları kılmanıza izin verilmeyeceği kesin ise ve siz de böyle bir işe girmeye zaruret derecesinde mecbur değilseniz işe girmeyiniz. Ancak kesin bir durum yoksa bir defa denemek de fayda vardır. Denedikten sonra namazları kılmanıza izin verilmezse istifa edersiniz.

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

S.A...

RABBİM KOLAYLIĞINI VERSİN İNŞAALLAH...A.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

Ravza_Nur yazdı:
Bir işe girmeden önce farz namazları kılmanıza izin verilmeyeceği kesin ise ve siz de böyle bir işe girmeye zaruret derecesinde mecbur değilseniz işe girmeyiniz. Ancak kesin bir durum yoksa bir defa denemek de fayda vardır. Denedikten sonra namazları kılmanıza izin verilmezse istifa edersiniz.

S.A.ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.DİYANET YETKİLİLERİ DE BÖYLE CEVAP VERİYOR.ALLAH REZZAK İSMİ İLE RIZKA KAFİDİR İNŞAALLAH.AE.O.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt