Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namaz kildinmi? (1 Kullanıcı)

ilhan14

Kayıtlı Kullanıcı
namaz kıldınmı

youtube.com/a yaklaşık bir yıl önce eklenen videomuz 40bini aşkın kişi tarafından izlendi izlenmekte....bu video Allah rızası için yapıldı ve bizm yüklediğimiz yerden olmak şartıyla heryerde paylaşılabilir....namazgönüllüleri platformuda bu videomuzu kendi sitesinde kullandı kullanıyor....
ilk koyduğumuz yerin linkine aşağıdaki linkten ulaşılabilir
http://vtunnel.com/index.php/101011...10c6398c49c777ecb7891f7aa3a83da29b24339317585
ki zaten metin bana ait değildir.... zaten resimlerde heryerde bulunabilir...kuran kursu öğretmeni bir arkadaşımızın sunusunu onun rızasıyla video yapmıştık ....

maalesef bazı kopyaları ortaya çıkmaya başladı..youtube kapandıktan sonra google videoya yüklemedik ama bazı iyi niyetli arkadaşlarımız aynen kopyalayıp sonuna vaaz ekleyerek paylaşmaya başladı ..burada da bir tane vardı ama forum yönetimi ricamızı kırmadı ve kaldırdı o linki...böylece ismiyle müsemma bir forum olduğunuda kanıtladı forum...

google videoya yeni eklenen videomuz
Allah izleyen izleten herkesten razı olsun....

[GVIDEO]4536010851672167549[/GVIDEO]

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm sayın kardeşim bu konuyu sizlede bir sohbet havası içersinde konuşalım.

mailinizi aldık.Ve konuyu sildik rızanız yoktu.Fakat şunlarıda söylemeden geçemeyeceğim,klibide izledim emeğinize sağlık güzel olmuş,fakat nacizane fikrim(bu fikir kaynaklar ilede sabittir.) manviyatın içersine müzik(tıngırtı.tını vs..!) girmesini hoş karşılamıyorum / ruz.

Aslında konumuz bu değil gelelim sizle asıl konuya klip hazırlanmış.sizden birisi görmüş sonuna vaaz eklemiş.eyerki eklenen vaaz kaynak ve deliller ile sabitse,zehirli ve bozuk fikir taşımıyor ise ne kadar güzel bırakın sanal alemde dönsün dursun,herkes herkese hayırda vesile olmaya ve bu vesile ilede sevap kazanmaya ortak olsun.

neden buna mani oluyorsunuz?neden bunu kabul etmiyor ve eser benimdir diye peşine düşüyorsunuz?amacımız reyting yada riya değilse,ne kadar okundu,seyredildi,kaçınca sayıya ulaştı sıkıntı ve merakı değilse neden?

dediğim gibi klibinizi izledim.orada bir çok görüntü ve müzikler de size ait değil buda aynı şey değil mi?bakınız o fotoğrafları çekenler nelere vesile oldu.sizin yada sizlerin hayırda işler yapmanıza ortak oldu ve bu sayede bizler izledik sebeplendik değil mi?

dediğim gibi kardeşim eyer ki amacımız ALLAH celle celalühu rızası için bir şeyler yapmaksa desteklemeliyiz.bir ken iki oluyor ise artıranada ALLAH celle celalühu razı olsun demeliyiz.

geçen yine burada bir konuda alıntı yada kişi adı yazılmadı meselesi olmuştu dediğim gibi ben bu olanlara anlam veremiyorum.ve çok üzülüyorum.

sayın kardeşim sakın ola ne kızın ne gücenin ben ALLAH celle celalühu rızası için yazdım bismilllah ile başlayıp elhamdulillah ile kapama niyetinde söze girdim.

hakkınızı helal ediniz.selam ve yürekten samimi dualarımla kalınız kardeşim.sizin sıkıntızı yanlış algılayıp gereksiz kelamlar ettim ise hoş görünüz.selametle kalınız kardeşim.

ilhan14

Kayıtlı Kullanıcı
Müzik vb konularda sizin görüşünüzdür birşey diyemem..fakat...
İlk mesajımda da yazmıştım...kişi kendine maletmeden dilediği yerde yayınlasın diye isim bile koymadık...her yerde bu linkler kullanılarak yaınlanabilir...Ve yine kişi benim kullandığım efektleri müziği değiştirip aynı metinle klip yapmışssa yine yayınlasın bizde aracı olalım...
Bu görüşleriniz içinde Allah razı olsun....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt