Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

<<<NADİDE BİR MEKTUP>>> (2 Kullanıcı)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
Itır, gece uyumadı. Dizlerinin üzerinde uyuttu Davud'u. İçli ninniler söyledi ona... Sonra çocuğu beşiğine beleyip, kalem kâğıt buldu... Tahtadan yapılmış sofrayı önüne alıp, gaz lambasını koydu kıyısına. Parmakları da yüreği kadar titrekti. Besmele-i Şerif'ten sonra:
- Kahraman milletimin şerefli askerine hitabımdır, diye başladı... Dualarımla mektubuma başlarken, önce selam ve saygılarımı bildiririm...

Yiğidim, Allah Bir Hakkı için sana doyamadım. İzdivacın baharındaki ayrılık, pek güçmüş meğer. Moral olsun diye değildir sözlerim. Yüreğimden kabarıp gerel duyguları yazmaktayım sadece.
Git, yiğitler meydanıdır cihad. Kapını nefesim bedenimden ayrılıncaya kadar kimseye çaldırmayacağımı bil. Rabbim nasip eder de dönersen namusunu bıraktığın gibi ap ak bulacaksın. Yitireceğimi bildiğim an, emanet ettiğin tabancanın namlusunda kurşunlar sürülü durmaktadır.

Düşman önünde sak dur... Rabbım kavuştursun diyedir dualarım. Ancak, iyi dinle sözlerimi. Şayet minarelerde ezan susacak, kâfir mübarek gecelerin kandillerden söndürecekse, şehid ol. Ahirete kalsın buluşmamız... Muzaffer olursak, küfür pes derse namlumuza hasretli bir yürekle yollarını beklemekteyiz. Allah'a emanet ol...

Mektubun altında boş kalan bir köşeye Davud'un elini koyup resmetti... Altına "Oğlunun eli" diye yazdı..​

ARKADAŞLAR BU MEKTUBU "AHMET GÜNBAY YILDIZ" IN "GURBETİ BEN YAŞADIM" İSİMLİ KİTABINDAN SİZLERLE PAYLAŞMAK İÇİN YAZDIM. SİZLERİN GÖRÜŞLERİNİZİDE ALMAK İSTİYORUM.. SİZLER NELER DÜŞÜNDÜNÜZ?? SİZLERE NELER ANLATTI BU MEKTUP??B)B)B)B)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı
RE: <<<NADİDE BİR MEKTUP>>>

ALLAH RAZI OLSUN
COK ANLAMLI ISTE MÜSLÜMAN OSMANLI KADINI
MALESEF GÜNÜMÜZDE ARTIK NERDEYSE NAMUS KAVRAMI ANLAMINI ÖNEMINI KAYBETMIS GIBI
HANI BATILASIP MODERN OLDUKYA ALLAH MUHAFAZA
ALLAH C.C. IFFETIMIZI NAMUSUMUZU IMANIMIZI VE MILLETIMIZI
DÜSMANLARIMIZ DAN KORUSUN INSALLAH

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

seher vakit yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN

AMİN KARDEŞİM.. YA ÇOK GÜZEL AMA BU TÜR MEKTUPLAR KEŞKE O GÜNLERE YENİDEN DÖNEBİLSEK.. O İÇLİ MEKTUPLAR YİNE YAZILSA.. BEKLEYEN ÖLÜMÜNE BEKLESE.. İNSAN SEVDİĞİNİ GÖZLERİYLE DAHİ ALDATMASA...........

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

selam ..cok guzel mektup yazmis yazan sevginin sadakatin namusun iffetin insani ne kadar yucelttigini .sevgi ve saygilar.B)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

EVET KESKE DEDIGINIZ GIBI OLSA MAALESEF IHANET ARTIK NERDESYE
MARIFET SAYILIYOR ALLAH KORUSUN

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

SAĞOLASIN KARDEŞİM DOĞRU DİYORSUN BİZDENDE SAYGILARB)B)

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN.. ÇOK ETKİLENDİM OKURKEN. SEVGİ BUDUR DEĞİLMİ??

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

KESİNLİKLE BUDUR KARDEŞİM... HEP BÖYLE SEVELİM İNŞALLAH..

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

seher vakit yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN

ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN KARDEŞİM BATILI OLMAK ADINA NAMUSLARINI.TÖRELERİNİ.GELENEKLRİNİ UNUTUYOLAR KENDİ BÜYÜDÜKLERİ TOPLUMA CAHİL DİYİP ANNE VE BABALARINI BİLE KÜÇÜMSÜYOLAR RABBİM HİDAYET VARSİN.

aysel-ay

Kayıtlı Kullanıcı

Hakikaten bir Osmanlı TÜRK kadınına yakışan da budur zaten.Günümüzde namus kavramı önemini yitirmiş olsada,hala canlı örnekleriyle yaşayan daha çok Osmanlı TÜRK kadını çıkar bu memleketten siz hiç tasalanmayın.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

İNŞALLAH BİZLERDE ONLARDAN BİRİ OLURUZ KARDEŞİM.. TEMENNİMİZ BU.. DUALARIMIZDA HAYIRLI SALİHA EŞLER , SALİH KULLAR OLMAK VAR.. B)B)

takan

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM .A.E.O

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
Itır, gece uyumadı. Dizlerinin üzerinde uyuttu Davud'u. İçli ninniler söyledi ona... Sonra çocuğu beşiğine beleyip, kalem kâğıt buldu... Tahtadan yapılmış sofrayı önüne alıp, gaz lambasını koydu kıyısına. Parmakları da yüreği kadar titrekti. Besmele-i Şerif'ten sonra:
- Kahraman milletimin şerefli askerine hitabımdır, diye başladı... Dualarımla mektubuma başlarken, önce selam ve saygılarımı bildiririm...

Yiğidim, Allah Bir Hakkı için sana doyamadım. İzdivacın baharındaki ayrılık, pek güçmüş meğer. Moral olsun diye değildir sözlerim. Yüreğimden kabarıp gerel duyguları yazmaktayım sadece.
Git, yiğitler meydanıdır cihad. Kapını nefesim bedenimden ayrılıncaya kadar kimseye çaldırmayacağımı bil. Rabbim nasip eder de dönersen namusunu bıraktığın gibi ap ak bulacaksın. Yitireceğimi bildiğim an, emanet ettiğin tabancanın namlusunda kurşunlar sürülü durmaktadır.

Düşman önünde sak dur... Rabbım kavuştursun diyedir dualarım. Ancak, iyi dinle sözlerimi. Şayet minarelerde ezan susacak, kâfir mübarek gecelerin kandillerden söndürecekse, şehid ol. Ahirete kalsın buluşmamız... Muzaffer olursak, küfür pes derse namlumuza hasretli bir yürekle yollarını beklemekteyiz. Allah'a emanet ol...

Mektubun altında boş kalan bir köşeye Davud'un elini koyup resmetti... Altına "Oğlunun eli" diye yazdı..​

ARKADAŞLAR BU MEKTUBU "AHMET GÜNBAY YILDIZ" IN "GURBETİ BEN YAŞADIM" İSİMLİ KİTABINDAN SİZLERLE PAYLAŞMAK İÇİN YAZDIM. SİZLERİN GÖRÜŞLERİNİZİDE ALMAK İSTİYORUM.. SİZLER NELER DÜŞÜNDÜNÜZ?? SİZLERE NELER ANLATTI BU MEKTUP??B)B)B)B)

***MÜKEMMEL BİR SADAKAT VE GERÇEK VARAN SEVGİSİ DOLU BU MEKTUP.AYRICA EVLADININ ELİNİN KOPYASI AYRI BİR GÜZEL.***

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

EVET KARDEŞİM BİDE OZAMANLAR 1. DÜNYA SAVAŞININ PATLAK VERDİĞİ DÖNEMLERMİŞ.. NEKADAR İNCE DÜŞÜNÜLMÜŞ NE BÜYÜK VEFA GÖSTERİLMİŞ GURBETTEKİNE..

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
EVET KARDEŞİM BİDE OZAMANLAR 1. DÜNYA SAVAŞININ PATLAK VERDİĞİ DÖNEMLERMİŞ.. NEKADAR İNCE DÜŞÜNÜLMÜŞ NE BÜYÜK VEFA GÖSTERİLMİŞ GURBETTEKİNE..

HAKLISIN BÖYLE VEFA VARMI ŞİMDİ.MÜSLÜMANLARI KIRIYORLAR BİZLER ANCAK İZLİYOZ.DUA EDEBİLİRİZ ANCAKB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt