Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Nacizane Bir Sey Bir Bakin Hele (1 Kullanıcı)

elmedja

Kayıtlı Kullanıcı
S.A SEVGILI KARDESLERİM NAMAZ İLE İLGİLİ BİR SLAYTIM VAR ONU NAMAZ KILAN KILMAYAN TANIDIKLARIMIZA LUTFEN BIR ILETELIM IZLETELIM SIZDE IZLEYIN.. DOSYAYI INDIRMEK ICIN ONCE ASAGIDAKI LINK E TIKLIYORUZ "RAPİDSHARE" DIYE BASLIYANA ONDAN SONRASINI BILMIYENLER RESIMLER ILE ANLATTIM ORDAN BAKABILIR.ALLAH IN RAHMETI VE BEREKETI UZERINIZE OLSUN….AEO SELAM VE DUA ILE.AMİN.....

1. RESİM İÇİN TIKLAYIN
2. RESİM İÇİN TIKLAYIN
3. RESİM İÇİN TIKLAYIN

http://rapidshare.com/files/92467069/NACIZANE_BIR_SEY.pps.html

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
a.s
nasıl izlenecek bilmiyorum allaha emanet olun

kinacioglu

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun emegine saglık kardeşim

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim cok güzel olmuş slaytın. Benimde benzer slayklarım var kendim hazırladım maille arkaşalarıma yollladım namaza başlamaları için belki vesile olur diye ama ben bu salytları senin gibi burda nasıl yanınlarım bilmiyorum yardımcı olabilirseniz iyi olur bu siteye coktandır giriş yapamıyordum şifremi yeni buldum nasıl konu eklenir onuda bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim :)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
t.nur kardeşim hoşgeldiniz
konu eklemek için ekleyeceğiniz konuyla ilgili bir bölüm seçin mesela tanışma bölümü orda kahverengi buton var oraya tıklayın konunuzu açın allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Affeyle :.

elmedja

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim cok güzel olmuş slaytın. Benimde benzer slayklarım var kendim hazırladım maille arkaşalarıma yollladım namaza başlamaları için belki vesile olur diye ama ben bu salytları senin gibi burda nasıl yanınlarım bilmiyorum yardımcı olabilirseniz iyi olur bu siteye coktandır giriş yapamıyordum şifremi yeni buldum nasıl konu eklenir onuda bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim :)

S.A KARDESIM KUSURA BAKMA BIR SURE GIREMEDIM YENI GORDUM MESAJINI..

SOYLE YAPIYORUZ..

ONCE RapidShare: 1-Click Webhosting ADRESINE GIRIP ORDAN SLAYTINI UPLOAD ET YUKLE YANI..

SANA BIR LINK VERECEK ONU KOPYALA BIR YERE YAZ. KAYBETME AMA....

ONDAN SONRA LINKI KONUNUN ICINE DIREK KOY...
OLAY TAMAMDIR. TIKLAYANLAR INDIREBILIR AMA ONCE SEN BIR KONTROL ET BAKALIM LINK SAGLAM OLDUMU...

ALLAH A EMANET OL GUZEL KARDESIM.. YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA...

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
Maaşallah Rabbim Hayirli Işlerinizde Daim Eylesim Bendenizede Nasip Eylesin

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
S.A KARDESIM KUSURA BAKMA BIR SURE GIREMEDIM YENI GORDUM MESAJINI..

SOYLE YAPIYORUZ..

ONCE RapidShare: 1-Click Webhosting ADRESINE GIRIP ORDAN SLAYTINI UPLOAD ET YUKLE YANI..

SANA BIR LINK VERECEK ONU KOPYALA BIR YERE YAZ. KAYBETME AMA....

ONDAN SONRA LINKI KONUNUN ICINE DIREK KOY...
OLAY TAMAMDIR. TIKLAYANLAR INDIREBILIR AMA ONCE SEN BIR KONTROL ET BAKALIM LINK SAGLAM OLDUMU...

ALLAH A EMANET OL GUZEL KARDESIM.. YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA...

SELAMUN ALEYKÜM DEDİKLERİNİZİ YAPTIM OLMUŞTUR İŞALLAH BAKTIM ACILDI AMA HERKEZ ACABİLİRMİ BİLMEM RESİMLERLEDE ANLATTIM SİZİN GİBİ. RABBİMİ UNUTMAYALIM DİYE BİR KONU ACTIM ORAYA BAKARSINIZ. AMA BU SALYTI BEN YAPMADIM ARKADAŞTAN ALDIM.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt