Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

MUTSUZUM (1 Kullanıcı)

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı
BUGÜN ÇOK MUTSUZUN İŞLERİ Bİ TÜRLÜ TOPARLAYAMADIM. BUNLARIN HEPSİ Bİ YANA YANIMDA YENİ CALIŞMAYA BAŞLAYAN BİR ŞÖFÖR IRAKTA KALP KRİZİ GECİRİP VEFAT ETMİŞ, AİLESİNİN HABERİ YOK DAHA İŞLENLER SÜRÜYOR OLU ALLAHIN İZNİYLE IRAKTAN ALIP OSMANİYEYE GÖNDERECEM AİLESİ ORDA. ANCAK AİLESİNE NASIL SÖYLERİM BİRMİYORUM.

Bİ TARAFTAN CENAZE GİTTİGİNDE ÖGRENİKSİN DİYORUM, DİYER TARAFTAN HAZIRLIK YAPILSIN DİYE HABER VERMEK GEREKİR,,

AMA KARISINA COCUGUNA NASIL SÖYLERİM NASIL ANLATIRIM,

ÖLÜM BANA HEP AGIR GELMİŞTİR HELE BİRDE GENCSE HDAHADA AGIR,,

BİLİYORUM COGUNUZ KISMET DİYECEKSİNİZ KADER AMA KABULLENMEK ZOR...

YAŞADIGIM OLAYLAR SAYESİNDE 70 YAŞIN OLGUNLUĞUNU VE DURGUNLUĞUNU YAŞIYORUM OYSA BEN DAHA 24 YAŞINDAYIM..

SINAV HERKESİN BİR SINAVI VAR

ŞUNU UNUTMAYIM Kİ İNSANIN KALDIRAMAYACAGI YÜK YOK

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: MUTSUZUM

evet allah yardımcınız olsun inş.hayırlı bi şekilde olayı anlatırsın ailesine allah geride kalanlara sabır versin ölüm beklemz

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:
evet allah yardımcınız olsun inş.hayırlı bi şekilde olayı anlatırsın ailesine allah geride kalanlara sabır versin ölüm beklemz

KARDEŞİM BEN BİLE NE HALDEYİM,, EŞİNE NASIL SÖYLERİM , O ŞUAN KOCASINI IRAKTA BİLİYOR 1 HAFTA SONRA GELECEK DİYOR

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı

s.a allah yar ve yardımcınız olsun herşey biz insanlar için .insanın başına öyle şeyler geliyorki hayatta siizin dediğiniz gibi bende daha 23 yaşındayım ama 70 yaşın olğunluğu omuzlarımda .derdi veren allah dermanınıda veriyor ama şükürler olsun ki.zor çok zor bir durum ama alilesine haber vermelisiniz akıl vermek haddime değilde bunu biz zat sizin gidip cenaze gelmeden yapmanız daha iyi olur sizde zor durumdasınız bocalıyorsunuz farkındayımm ama birilerin ayakta durup o aileye yardımcı olması lazım.birde sizin yanınınızda çalışan bir işci olduğu için durumu sizin haber vermeniz daha uygun olur gibi geldi bana .allah rahmet etsin ölen kardeşimize. ailesinede sabır versin.sizinde yardımcınız olsun rapbim bir çıkş yolu göstersin. a e o.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. kardeşim ALLAH YAR VE YARDIMCIN olur inşallah şuan görevin çook ağır evet haklısın.Ama rabbim beterinden saklasın.rabbim acıyı acıyla unutturmasın.Allahtan gelene yapıcak bişi maalesef yok dimdik ve ayakta olmalıyız.selametle kal kardeşim.A.E.O.

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah'im yardimciniz olsun, kolay kolay kaldiracak bir durum degil, insallah mevlam size güc verir, geride kalanlara allah sabir versin.
Allah'in selametiyle...

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

zeytin84 yazdı:
s.a allah yar ve yardımcınız olsun herşey biz insanlar için .insanın başına öyle şeyler geliyorki hayatta siizin dediğiniz gibi bende daha 23 yaşındayım ama 70 yaşın olğunluğu omuzlarımda .derdi veren allah dermanınıda veriyor ama şükürler olsun ki.zor çok zor bir durum ama alilesine haber vermelisiniz akıl vermek haddime değilde bunu biz zat sizin gidip cenaze gelmeden yapmanız daha iyi olur sizde zor durumdasınız bocalıyorsunuz farkındayımm ama birilerin ayakta durup o aileye yardımcı olması lazım.birde sizin yanınınızda çalışan bir işci olduğu için durumu sizin haber vermeniz daha uygun olur gibi geldi bana .allah rahmet etsin ölen kardeşimize. ailesinede sabır versin.sizinde yardımcınız olsun rapbim bir çıkş yolu göstersin. a e o.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

AFRA_NUR yazdı:
s.a. kardeşim ALLAH YAR VE YARDIMCIN olur inşallah şuan görevin çook ağır evet haklısın.Ama rabbim beterinden saklasın.rabbim acıyı acıyla unutturmasın.Allahtan gelene yapıcak bişi maalesef yok dimdik ve ayakta olmalıyız.selametle kal kardeşim.A.E.O.

BİR BAYAN OLARAK BUNCA YÜKÜ KALDIRMAMA VESİLE OLAN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH RAZI OLSUN

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

leyla_serdar yazdı:

Allah'im yardimciniz olsun, kolay kolay kaldiracak bir durum degil, insallah mevlam size güc verir, geride kalanlara allah sabir versin.
Allah'in selametiyle...

DUALARININ TEMİZLİGİ HER DAYİM SANA , CENNET MÜJDESİYLE GERİ DÖNSÜN

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM ALLAH SABIR VESİN ADAMINA COK ÜZÜLDÜM SENİN YERİNDE OLMAK İSTEMEM ŞİMDİ NE DÜŞÜNÜYON NE YAPACAN SEN SÖYLEYEMEZSEN BAŞKASI SÖYLESİN ANLARDA HAZIRLIK YAPSINLAR BELİRİM CENAZE İŞİ ZOR EŞ DOST HABER OLACAK HAZIRLIK OLACAK BİR AN ÖNCE HABER VERİN SENDE KENDİNİ ÜZME KARDEŞİM HEPİMİZ BİRGÜN ÖLÜMÜ TADACAĞIZ AMA ER AMA GEC ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM SAKIM FAZLA ÜZÜLME HAAAAAAAA A.E.O.B)B)B)B)

serCANist

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Allah rahmet eylesin

RE: Allah rahmet eylesin

S.A.
zaman her acının çaresi... yaraların kabuk tutması gibi zamanla cılar da artık üzüntü vermeyecektir. geride kalanlara düşen ise ardından rahmet okumaktır.
Tekrar Allah rahmetini esirgemesin

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardimcin olsun. Allah rahmet eylesin o kardesimize.

Hayirli geceler, dualarda bulsumak uzere.

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞİM ALLAH SABIR VESİN ADAMINA COK ÜZÜLDÜM SENİN YERİNDE OLMAK İSTEMEM ŞİMDİ NE DÜŞÜNÜYON NE YAPACAN SEN SÖYLEYEMEZSEN BAŞKASI SÖYLESİN ANLARDA HAZIRLIK YAPSINLAR BELİRİM CENAZE İŞİ ZOR EŞ DOST HABER OLACAK HAZIRLIK OLACAK BİR AN ÖNCE HABER VERİN SENDE KENDİNİ ÜZME KARDEŞİM HEPİMİZ BİRGÜN ÖLÜMÜ TADACAĞIZ AMA ER AMA GEC ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM SAKIM FAZLA ÜZÜLME HAAAAAAAA A.E.O.B)B)B)B)

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BENİM

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

serCANist yazdı:
S.A.
zaman her acının çaresi... yaraların kabuk tutması gibi zamanla cılar da artık üzüntü vermeyecektir. geride kalanlara düşen ise ardından rahmet okumaktır.
Tekrar Allah rahmetini esirgemesin

SAGOL KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN

bilgideposu1982

Kayıtlı Kullanıcı

ARKADAŞLAR ŞÖFÖRÜN AİLESİNEHABER VERDİK , KÖYÜN MUHTARINA, SÖYLEDİK DİREK BİZİM TLF SÖYLEMEMİZ UYGUN KACMAZDI ÇÜNKÜ, MUHTAR HABER VERDİKTEN 2 SAAT SONRA ARADIK CENAZEYİ BEKLİYORLAR TAMİ BİZDE DAHA KUVEYTE VARMAMIŞ, KUVEYTE VARDIKTAN SONRA İSTANBULA UCAKLA GELECEK, SONRADA ADANAYA ADANADA BİZ KARŞILAYIP OSMANIYEYE GÖTÜRECEZ, ALLAH TAKSİRATINI AF ETSİN RABBİM BİRDAHA ÖYLE BİR HABER VERME MECBURİYETİNDE BIRAKMASIN

H

harputlu

RE: başınız sağolsun

RE: başınız sağolsun

ALLAH RAHMET ETSİN

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(:( S.A KARDEŞİM MEVLA YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH KARDEŞİMİZE RAHMET GERİDE KALANLARINA SABIR İHSAN EYLESİN

''' ŞU DÜNYA DEDİKLERİ İKİ KAPILI BİR HANDIR BİRİNDE GİRERSİN BİRİNDEN ÇIKAR '''

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt