Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsuzluk (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim bu forumdaki kardeşlerim bilirler.Aylarca iş aradım sonra buldum kafama yakın bir yerdi başlarda çok da iyi gidiyordu.Manevi tatmini yoktu ama işsizlikte çarem de yoktu.Çok şükür ALLAH bana bir iş nasip etmişti.Ama baktım zaman ilerledikçe turizm sektörünün ne kadar da berbat insanlarının ne kadar dedikoducu ve fesat olduğunu anladım.Daha öncede bu sektörde nelerin döndüğünü de biliyodum ama mecbur kalmıştım bu sektöre yine büyük konuşmuştum bu sektöre dönmem diye.İnsanlar arkamdan neler neler söylüyorlar bazen çıldırcak gibi oluyorum bas istifayı diyorum ama işte çalışma zorunluğu insanı durduruyorlar.Çabalıyorum yeni bir iş için kurtulayım diye.ALLAH sevdiği kullarının dualarını daha fazla duymak için işlerinin hayrını sona saklarmış.Ondan bende öyle yapıp düşünüp bol bol dua ediyorum.kardeşlerim sizlerde bana dua edin.ne olur:(Acaba diyorum bazen ALLAH'A isyan mı herşeyin zamanı var işin de var diye ama artık insanların hal ve hareketleri yeter dedirtecek düzeyde:(

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yar ve yardimcin olsun kardesim dualarimda olacaksin insallah

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN kardeşlerim sizden tek ricam ALLAH efe kardeşimize gönlünden geçeni tez zamanda nasip etsin diye dua etmeniz.Valla olursa neler yapıcam çok mutlu olucam çünkü şu anki işimde sabır küpü oldum sinirleniyorum susuyorum susuyorum yeter diyorum içimden.Ne olur dua edin kardeşlerim:(gönlümden geçen için.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle" Rabbim yalvararak dua eden kullarını feraha erdirir inşallah"demek istiyorum.öyle zor ki hayat,hele ki yollarından sapmışları gördükçe.bir grup cahiller illaki her iş yerinde olur.sabret-maddiyatı kazanırken,maneviyatı da geçiştirme sakın.yapman gereken ibadetlerini görmezden gelme._ki RAHMAN ve RAHİM olan Allah cc senin yar ve yardımcın olsun

selam ve baki dualarımla

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun .

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Salatı tefriciye okudum.
Allah yar ve yardımcın olur inşallah...

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim
ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum kardeşim..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısını nasip etsin..

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Rabbim inşaallah tez zamanda,huzurla çalışabileceğiniz bir iş karşınıza çıkarır.Allah yar ve yardımcınız olsun
Selam ve Dua ile

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH hepinizden razı olsun kardeşlerim.Kalbimden geçen şükür oldu.Hepinizden tekrar tekrar ALLAH razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt