Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

mutluyum, mutlusun, mutlu degiller. (1 Kullanıcı)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Mutluyum...Mutlusun...Mutlu değiller...

Mutluyum...

Ellerimi dilediğimce oynatabiliyorum...
Ayaklarım beni istediğim her yere götürüyor.
Gözlerim pespembe çiçekleri,çok sevdiğim dostlarımı,
görebilmem için benimle...
Başımı sokabildiğim ve içinde huzurlu yaşadığım
bir evim var...
Beni anlayan,anlamadığında da anlarmış gibi yapan
ve canıma can katan bir ailem...
Acıktığımda yiyebileceğim birş eyler,
üzerimi örten elbiselerim...
Dua edebilmem için dönen bir dilim var...
Derecemi yükselten hüzünlerim var...
Dünyanın dört yanındaki müslümanların derdini hisseden
ve onlara,
gönülden dua eden,aciz,naçar ve günahkar bir kalbim var...

Herşeyden ziyade...Beni yaratan,rızkımı veren,uzuvlarımı eksiksiz yerleştiren,insanları bana,beni insanlara sevdiren,bana kendini ve sevdiklerini sevdiren...Onca lüğüme rağmen,nimetlerini azaltmayan ve dua ettiğimde sesimi duyan...Dualarıma karşılık veren...Beni sevdiğini ve diğer müslümanlarla beraber affedeceğini zanettiğim,lütfu,merhameti,bol,bir ''Rabbim'' var.

Mutlu olmak için bunlar yetmez mi?

Haydi sende gülümse sende mutlu ol...Herşey kötüye gidiyor olabilir!Dünya yanıyor farkındayım...Ama ümitsiz kalplerle dünyayı kurtarmak mümkün değil!Mutlu olmak,yan gelip yatmak değildir!Mutlu olmak diğer mutsuzlar için çalışmaktır!Haydi gel...Mutlu olmak istiyorsan bir dert edin...Tövbe edelim gel beraber...Af dilenelim...Gel,dua edelim.Gel unutma,zalimin zulmü döner kendine...Unutma ipler 'ın elinde...Bir damla göz yaşı akıt kardeşin için...Evet ağla haline,ağlayalım halimize...Belki o zaman,işte o zaman afla gelir mutluluk...

Mutluyum...Mutlusun...Mutlu değiller...gel mutlu olmayanlar için,bir dua büyütelim!
ALINTIDIR

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt