Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutluyum Hemde çoook (1 Kullanıcı)

archegyptian

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese Selamün Aleyküm Ben Gülçin Ben çok Mutlu Olduğum Iiçn Yazicam şimdi Bunlari ... Ben Namaza Başladim Hemde Daha çok Yeni Okadar Mutluyum Ki Anlatamam Ne Zamandir Kilicam Kilicam Diyodum Bi Türlü Olmuyodu Ya Sabah Namazina Kalkamiyodum Yada Yorgun Olduğum Iiçin Yarin Yarin Deyip Erteliyodum Ama Artik Başladim Namaza Hemde Hiç Vakitlerini Atlamadan Kiliyorum Aslinda Bunun Gizli Olmasi Gerekli Biliyorum Ama Nedense Herkese Söyliyesim Var Bunu Sizlerle Paylaşmak Istedim Biraz Gec Oldu Hatta çok Geç Oldu Ama Sonunda Başladim Namazima Inşallah Bir Daha Birakmicam Ertelemicem Içim Okadar Huzur Dolu Kii.. Kendi Kendime Keşke Daha önce Başlasaydim Diyorum .inşallah Allah Nasip Ederse Hep Kilicam Neyse Ben Konuyu Fazla Uzatmiyim Herkese Hayirli Akşamlar Allaha Emanet Olun ...:)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam kardeşim..Çok güzel sevindim adınıza.İnşallah ebeden ve daim olur.Ben bu yaşıma geldim doğru dürüst kılamıyorum.18 yaşında başladım aralıksız kıldım.Çok nadirdir bıraktığım ozamanlar.Sonra araya üniversite girince büyü bozuldu...Allah o aşkı bir daha nakşeyler inşallah geç olmadan.Bizi sıksada zorla kılmalıyız aslında.

Selametle kalın

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam gülçin Rabbim daim etsin inşallah hep böyle şevkle kılarsın Allah cümlemizi namazı dosdoğru kılanlardan eylesin Amin Allah'a emanet ol

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeyküm selam gülçin kardeşim
Rabbim daim etsin inşallah. Ne güzel. Darısı diğer kılmayan kardeşlerimize inşallah.
Allah'a emanet ol

fotoğrafçı

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH kabul etsin ne güzel allah herkese nasip etsin inşallah .

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim ...

RAHMAN daim eylesin inşaALLAH

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kardeşim Rabbim yolunda Daim Eylesin Böyle Güzel Haberleri Duyunca Bizlerde mutlu oluyoruz :)
Darısı Namazı kılmayan Kardeşlerimizin inşallah ...

Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...

"Ezanımdan alışıp tekbire,
Buldunuz mutluluk,imanımla.
Vatan ettim sizi ey topraklar,
Beş vakit damgalayıp alnımla..."

K

kazak hacı

Herkese Selamün Aleyküm Ben Gülçin Ben çok Mutlu Olduğum Iiçn Yazicam şimdi Bunlari ... Ben Namaza Başladim Hemde Daha çok Yeni Okadar Mutluyum Ki Anlatamam Ne Zamandir Kilicam Kilicam Diyodum Bi Türlü Olmuyodu Ya Sabah Namazina Kalkamiyodum Yada Yorgun Olduğum Iiçin Yarin Yarin Deyip Erteliyodum Ama Artik Başladim Namaza Hemde Hiç Vakitlerini Atlamadan Kiliyorum Aslinda Bunun Gizli Olmasi Gerekli Biliyorum Ama Nedense Herkese Söyliyesim Var Bunu Sizlerle Paylaşmak Istedim Biraz Gec Oldu Hatta çok Geç Oldu Ama Sonunda Başladim Namazima Inşallah Bir Daha Birakmicam Ertelemicem Içim Okadar Huzur Dolu Kii.. Kendi Kendime Keşke Daha önce Başlasaydim Diyorum .inşallah Allah Nasip Ederse Hep Kilicam Neyse Ben Konuyu Fazla Uzatmiyim Herkese Hayirli Akşamlar Allaha Emanet Olun ...:)
Allah mutluluğunu artırsın yolunda daim etsin

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
______selamün aleyküm ne güzel bir duygu degilmi .:)vuslatınız baki olsun inşallah
rabbim kabul etsin ... hakkıyla kılmayı nasip etsin ... güzelliklerinin tüm hayatımıza yayılmasını bu yolda ayaklarımızın sabit kalmasını size_bana ve tüm inananlara nasip etsin mevlam...
rabbimize emanet olunuz kardeşim
selam ve dua ile________:H

archegyptian

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizden Allah Razi Olsun Benim Sevincime Ortak Olduğunuz Için Hepiniz Sağolun Hayirli Akşamlar Allaha Emanet Olun .

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt