Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

mutluluk virüsü olmaya beklıyorum.... (1 Kullanıcı)

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
:a15: merhaba arkadaslar bugune kadar bır seyden emın oldum karsımda kım olrsa olsun ben ayna oldugumu hıssettım ben gulersem karsımdakı de guluyor ben aglarsam oda aglıyor.... ama hayatımız cok kısa ne zamn ne yasıyacagımızı bılemıyoruz bır cok sıkıntılarımız var cesıtlı bunlar. ama gulmek ıçın cok az nedenm vardır genelde ama bıbaksak herseyden cok mutlu olmaya nedenler vardr ama seytan bunları gormemızı engellıyor bakın hayattayız ve ınsanlıgımız için ugrasıyoruz bız nefes albılıyoruz sevmeyı kardeslıgı anlıyoruz ıykı canımızı sıkan sorunlar var neden mı eger o sıkıntılar olmasa hep mutlu olmaktan mutlulugun kıymetını bılırmıydk bos bos gulerdık ozamn nedenlerımız olmazdım sıkıntılar bızı degıl buyrun bız onları sıkalım 3gunluk dunyadan suratımız asık gtmeyelım hayta meydanı bız okuyalım yenık dusmeyelım her ne olursa olsun cevremıze gulucukler sacalım bu sayede onlarda gulerler dertlerımızı paylasıp ustesınden gelelım buyrun bız mutluluk virüsü olalıim. hepinizi beklıyorum.......

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

:a15: merhaba arkadaslar bugune kadar bır seyden emın oldum karsımda kım olrsa olsun ben ayna oldugumu hıssettım ben gulersem karsımdakı de guluyor ben aglarsam oda aglıyor.... ama hayatımız cok kısa ne zamn ne yasıyacagımızı bılemıyoruz bır cok sıkıntılarımız var cesıtlı bunlar. ama gulmek ıçın cok az nedenm vardır genelde ama bıbaksak herseyden cok mutlu olmaya nedenler vardr ama seytan bunları gormemızı engellıyor bakın hayattayız ve ınsanlıgımız için ugrasıyoruz bız nefes albılıyoruz sevmeyı kardeslıgı anlıyoruz ıykı canımızı sıkan sorunlar var neden mı eger o sıkıntılar olmasa hep mutlu olmaktan mutlulugun kıymetını bılırmıydk bos bos gulerdık ozamn nedenlerımız olmazdım sıkıntılar bızı degıl buyrun bız onları sıkalım 3gunluk dunyadan suratımız asık gtmeyelım hayta meydanı bız okuyalım yenık dusmeyelım her ne olursa olsun cevremıze gulucukler sacalım bu sayede onlarda gulerler dertlerımızı paylasıp ustesınden gelelım buyrun bız mutluluk virüsü olalıim. hepinizi beklıyorum.......

Böyle VİRÜSE can feda...
Bence Hayata Pozitif bakma diyorlar ya...
Aslında GÜZEL GÖRÜP GÜZEL DÜŞÜNMEK gerekiyor...
:a20:

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
Böyle VİRÜSE can feda...
Bence Hayata Pozitif bakma diyorlar ya...
Aslında GÜZEL GÖRÜP GÜZEL DÜŞÜNMEK gerekiyor...
:a20:
evet haklısın arkadsım bız hayatın hangı guzellıgıne bakarsak o da bıze oyuzunu gosterr insallah bu mutluluk bulusunu her kese bulastırırım allah sendende razı olsun.....

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum mavcı abininde dediği gibi güzel gören güzel düşünür.Ama üzülmekte lazım kendimize özellikle!!!Allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt