Aleyküm selam ablam
nasılsın isranur baban nasıl oldu
çok şükür ablacım babacım çok iyi.Ee artık çok dikkat etmesi gerekiyor kesinlikle sigara yasaklandı uyar inşallah.ablam Allah razı olsun sormanız bile beni çok mutlu ediyor
Hay Allah sabah sabah hiç güleceğim yoktu aleyküm selam ablam yazdım daha yazıcaktım nasıl yaptım bilmiyorumki birden gitti mesaj her neyse
Bana göre mutluluk bazen yağan yağmurdan sonra gelen toprak kokusu çok seviyorum o kokuyu çokk sabahları kuşların ötmesi çok istediğin bişeyin oluvermesi dileğinin gerçekleşmesidir.ortada doğum günü vs. hiç bir özel gün olmaksızın insanaların hediyeleşmesi vede burda öğrendimki birbirimizi tanıyıp görmeden birbirimiz için dua edip karşımızdaki mutlu etmek yardımlaşmak bunlar çok güzel şeyler beni çok mutlu ediyor
hayırlı cumalar ablacım
mutluluk sevdiğini ALLAHCC için sevmek,nefret ettiğindende ALLAHCC için nefret etmektir...
paylaşırken ALLAHCC için paylaşanı ALLAHCC mutlu eder...
mutluluk her an ALLAHCC ı zikretmekle(anmakla) olur...
kalpler ancak Allahın zikriyle huzur bulur(Rad 13/28)
ALLAHCC ı seven ALLAHCC TAN korkan mutludur...
doğru yol üzere(islam) olmak mutluluğun şartıdır....
İSLAMın kelime anlamlarından biriside mutluluktur...kişi İSLAMI yaşadığı ölçüde mutludur...
Selamun Aleyküm Dinci abla Allah razı olsun emeğinize sağlık böyle mutlulukla ilgili bir forum açmışsınız inşallah mutsuzum diyen kardeşlerimize bir faydası olur çünkü mutluluğa giden yollar tartışılıyor hiç değilse .. Sizlerinde yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın inşalllah benim için mutluluk bambaşka bir şey anlatabileceğimide sanmıyorum bu konu ile ilgili aylar önce bir konu açmıştım okumanızı tavsiye ederim .. .. Allah'a emanet olun selam ve dua ile.
http://forum.islamiyet.gen.tr/nasihatler/51150-mutlu-olmayi-kim-istemezki.html#post731510
Sevgidir mutluluk , karşılıksız ve çıkarsız sevgi...Aşktır bazende...birine yürekten bağlanmaktır...Değer vermesini bilmektir mutluluk...sevilmeden de sevebilmektir mutluluk...sevdiklerin bir gün hayatından gitmeden kıymetini bilmektir...Seni seviyorum diyebilmektir...Annenin yavrusuna duasıdır kimi zaman...sevgiliye duyulan özlemdir bazende , en karşılıksız ve en çıkarsız...Dua etmektir mutluluk...duada ölçülemeyecek güç saklı olduğunu bilmek ve sığınmaktır Allah'a...hayatı bütün olumsuzluklarına rağmen sevebilmektir arsızca...sorgulamadan yaşamaktır kaderini...olacağı varmış deyip gülümsemektir geleceğe mutluluk...
Paylaşmaktır mutluluk...hayatı , sevgiyi ve bazende küçük bir çikolatayı paylaşmak... kurumuş sonbahar yapraklarına basarken çıkan hışırtıyı duyabilmektir mutluluk...ayrıntıların farkına varabilmektir...yağmurun yağışını izlemektir pencerende , elinde kahven...en sevdiğin şarkıya eşlik etmektir mutluluk...bazende bağıra çağıra şarkı söylemektir , sesinin ne kadar kötü olduğunu söyleyenlere inat...kimsenin elini daldırmadığı kocaman bir paket cipsi tek başına yiyebilmektir mutluluk..kalori hesabı yapmadan dilediğini mideye indirmektir... Yeni yıkanmış mis gibi çarşafların içinde gerile gerile uyumaktır mutluluk...sarılmaktır sevdiğine sımsıkı...oda yoksa yastığa sarılmaktır...Damadın gelini öpmesidir alnından mutluluk...ve bir ömür boyu ondan vazgeçmeyeceğine and içmektir...
Hayatımızdaki o önemsiz sandığımız küçücük ayrıntıların farkına varmaktır mutluluk...
mutluluk ayrıntılarda gizlidir...Ayrıntılarda hayatın içindedir...
selamunaleykum
islamı hayat sürmektır mutluluk
doğru yoldan hak yoldan gıttığımız muddetce kı ınşaallah daıma mutluluğu buluruz
allaha emanet ol kardeşım
içinde hiçbir yalan yoksa,
bulunduğumuz anın tadını çıkarabiliyorsak,
hem sevip hem de seviliyorsak,
isteyerek yaptığım şeylerden dolayı seviniyo yada vicdanm sızlıyosa
yaptıklarımızda hiç bir çıkar ilişkisi yoksa
mutlu olmamak içinde hiçbi neden yok.
mutluluk budur benm içinnnn
''Hayatımızdaki o önemsiz sandığımız küçücük ayrıntıların farkına varmaktır mutluluk...
mutluluk ayrıntılarda gizlidir...Ayrıntılarda hayatın içindedir...'' mutluluk herşeyin değerini bilmektir. islamı yaşayabilmektir..
herşeye iyi yönünden bakmaktır mutluluk bardağa boş tarafından değil de dolu tarafından bakabiliuosan mutlusundur bence ve her üzücü olayında mutlu olbileceğin bi tarafını bulabiliyosan mutlusundur...